Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Heheheeeehhhhh ce figura esti Karmenutza!
Era vorba despre cea alba.Aceasta, nu prea sta la pozat insa am reusit sa-i prin o fotografie celei de-a doua. (Numele inca nu le-am stabilit - nu le-am gasit pe cele potrivite )
O poti vedea dormindAICI.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

La mine este ora 11:8 PM si se pare ca incep si eu s-o iau pe aratura.O sterg la
Va doresc o zi buna in continuare.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata

va salutam cu drag

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ati auzit-o pe gina? cica incepe SI EA s-o ia pe aratura.

karmenutza, ia o de la mine.

eu am dat de subiectul cu generatia 70-80 si m-a luat cu nostalgie... iar lui fi-miu nu i-am facut nimic de mancare... mdea. hai ca ma apuc. am morcovi, cartofi, niste carnita de pui. mda. e clar.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

karmenutza, chiar exista pisici albastre; mama mea e posesoarea unei albastre de rusia (e in fapt gri-albastru, o culaoare superba)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da' ce-o fi cu linistea asta pe aici?
Eu una am o leneee...

Pe 1 august plec la mare, stau o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Woooooaaawww, Tonnia, o luna?? Numai tu cu Dinutu? Sau plecati cu totii? Nu te plictisesti o luna la mare? Eu dupa 4 -5 zile nu mai am stare la mare. Atii gasit gazda mai ieftin?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

ege, sigur pe primeste Calapod! O gasesti la Medicover-ul din Piata Victoriei - ai toate detaliile despre acest centru www.medicover.com/ro/ro/ro/Default.aspx?TabId=950" target="_blank">aici. Pe o consultatie dau 60,5 lei. Mi-a recomandat Trixera pentru ca i-am aratat o pata uscata pe piciorul Mirunei (si poate are pielea mai sensibila). Sa stii ca poti sa-l faci pe bb2 si mai devreme, si sa-l proiectezi cind ege are 1 an si 3 luni (ideea cu 2 ani e sa fie 2 ani intre operatii). Asa ca iti doresc succes, sa se prinda repede baietelul!
Simona, si eu o plimb pe Miruna de mina, dar e suficient de inalta ca sa nu stau cocosata. Da, de la 01.01.2007 alocatia pentru copiii mai mici de 2 ani va fi 2 mil. (OU 148/3.11.05, Art. 4)
Antonia, o luna, oau, sa aveti vreme buna.

Am descoperit ieri ca bona mea nu stie ce e aia "Europa" (continentul); nu cred ca isi batea joc de mine. O sa cumpar un atlas si o sa-l las "la intimplare" pe masa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Carmi, am o mare rugaminte la tine, ti-am last si un offline pe YM. Am auzit ca stii companii low cost care fac ture Germania - Spania cu avionul. Te rog mult, da-mi si mie citeva (stiu si eu o parte, dar cred ca tu esti mai in tema). Multumesc! Editez ca sa ii transmit lui Fabiano de ziua lui.
ege, felicitari pentru maseluta!

Dr a zis ca, in mod normal, la 1 an copilul are 8 dinti, 4 sus si 4 jos, si apoi pina la 1,5 ani ii iese prima tura masele (toate pina la 2,5 ani). Ne asteapta vremuri grele. Si Mirunei i-a spart acum al 8-lea dinte, e in grafic.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ba o sa ma plictisesc rau dar pana la urma nici in Bucuresti nu e mai bine. In plus, or sa tot vina prieteni pe acolo. Poate trec si pe la bulgari un pic. Treaba e ca am o ocazie buna, un superapartament, dotat cu tot, asa ca...profit. Cica unor copii le prieste, mananca mai bine, dorm mai bine, asta sper.

Ioana, nu cred, asa ceva nu e posibil, daca-i spune numai bazaconii Mirunei?!

Mergi la inceput