Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 19
nanadana spune:
Sint niste calduri aici de nu mai poti ,in plus ne tine inchisi in casa
din cauza topiceli ce este afara ,azi sau anuntat 36° dar cred ca este mai mult
nici pitacul meu nu zice prea multe doar "tati,mama,chh(care insemna caca la tot ce strange de pe jos)si in rest de ale lui ba-ba,tita-ta...........
eu una am renuntat de mult sa ii mai pasez ceva pt ca nu papa de loc si pireutele acuma le fac la furculita dar incerc sa ii las mai mult bucati,ca daca nu papa neam si asa de abia papa ceva
poze
diplodocus spune:
Fetelor,am fost azi la controlul de 9 luni cu Luca...M-am cam shocat ca are 12 kg!!!Ma asteptam eu ,dar totusi...cred ca bate toate recordurile...insa e super vioi, sanatos, frumos,asa ca..pediatrul zice ca e ok...Plus ca nu o sa ne faca el familia de rusine si sa fie micutz...
Ca sa ma "consoleze" pediatrul imi zice ca arata ca un copil de 1 an jumate![]()
IOANA si Luca-Mihnea
ege spune:
ioana,cum as putea sa ajung si eu la dr calapod? oare m a primeste?unde are cabinet si cat e consultatia?
si vroiam sa te intreb ,pt ce ti-a dat t.....,dupa baie? am uitat cum se numea.
gina,felicitari jessicai!am admirat-o si mi-a placut f mult palariutza ei.
ege pare sa fie vorbareatza.zice puff(caine),asa il keama pe canisul nostru si vreau sa va zic ca a fost primul ei cuvant,si asa ca toti cainii sunt puff.zice bunicu(in limba noastra ),baba,face bravo,zice pa si face cu manutza,il striga pe tasu pe nume(dar doar cand a re ea chef).de multe ori strig eu si ea repeta dupa mine.
eu m-am hotarat sa fac bb 2.o sa-l proiectez cand face ege 2 ani.oare se poate si mai devreme daca am cezariana?
am zis ca-i zic sotului sa ma duca la paris ca acolo "se prind baietii",nu-i asa irina?parca tu ziceai ca acolo l-ati proiectat pe vladut?
am fost cu ege la cumparatuiri si acum doarme dusa.dar sa nu credeti ca nu o sa se trezeasca pana dimineatza.in max 1 ora se trezeste,ii fac baie ,se joaca si in general la ora 00 adoarme.
va pup.imi incerc norocul pe chat,sa vad daca e cineva
ceau!
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
ege spune:
nu-i nimeni!!!![]()
![]()
![]()
ege si
arzu ege (30.09.2005)
Simona8004 spune:
buna seara,
Ioana, Kristinutza, Cristina multumim
Noi am fost pe afara, e asa placut afara de plimbare. dupa cum v-am spus Maia are o noua pasiune, ne pune la plimbare, ea se tine de carut si vrea sa mearga,. Ma cocoseaza de atita mers.
Ege mai esti?
Gina, ce frumusica e Jessica. Domnu sa o binecuvinteze.
Diplodocus- wow frumoase masuratori. Sa-ti traiasca.
Ioana sa inteleg ca o sa avem alocatie la al 2-lea copil de 2 mil??? sau care e faza? Ca suna destul de bine. Dar cred ca e vorba de cei 2 ani de creste, nu si dupa aceea, nu-i asa?
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Carmi spune:
Cristina,
.
Fetele care dati mamaliguta cu branza la pitici, ce fel de branza folositi?
Si aici tot 36 de grade, Nanadana, mai avem putin si ne urcam pe pereti de cald
.
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
ege spune:
ne iese maseluta din partea stanga jos.a confirmat cumnata mea(este medic stomatolog)

ege si
arzu ege (30.09.2005)
Gina M spune:
Buna mamicilor,
Mai intai de toate vreau sa va multumesc pentru toate gandurile bune.Sunteti deosebite!
Ma bucur tare mult ca micutza noastra a inceput sa mearga asa devreme insa ,de faptul ca odata cu aceasta au inceput si "fugarelile" nu ma mai bucur in aceiasi masura...
Pe deasupra astazi mi-au mai dat bataie de cap si cele doua pisici Devon Rex pe care le-am primit cadou de ziua mea.
Am avut programare cu ele la doctorul veterinar pentru a le verifica in deamanunt sanatatea si pentru a le completa vaccinele.
In fine, le ia sotul le duce si se reintoarce acasa umflat in pene de fericire ca sunt pline de sanatate,ca le-a dat si vaccinele si cum ca pana maine la pranz vor fi cam adormite.
Buun pana aici.
Stau ce stau si la un moment dat ma duc sa vad ce mai fac...
Intradevar amandoua erau adormite insa cea alba statea cu limba afara cam ciudat.
O Studiez cu atentie si observ ca are sange in gura.
Phuui ce spaima am tras! De unde truda sange ?
M-am gandit ca poate fi vreo reactie adversa la vaccine.
Ma mai uit o data si ce credeti?! O masea i se desprindea, si inca una se clatina.
Sun sotul sii spun sa contacteze doctorul de urgenta ca moare pisica.
Suna, vorbeste,ma suna inapoi si-mi spune ca acesteia ia sosit vremea sa-si schimbe dintii asa cum copiii o fac la un moment dat.
Am ramas fara cuvinte! Mi-a trecut prin mine aceasta varianta insa n-am stiut aceasta clar!
Voi cele care aveti pisici ati observat aceasta schimbare pana acum?!
Mi-a fost asa o rusine de marea-mi ambalare insa,nu am mai ciripit nimic ca m-as fi facut de bafta.
Ege, eu cred ca totul va fi bine cu operatia.Felicitari pentru planul maret!
Ce ti-ai dori sa fie BB# 2 ?
Noi vrem ca minunea sa se intample cat mai curand insa mai ramane de vazut...
Ce mai fac gravidutzele noastre?! Cum va mai simtiti fetelor?
Va
POZE NOI
karmenutza spune:
Neata!
Eram asa de adormita cand am citit mesajul Ginei, incat am inteles ca pisica cu problema la dinti e albastra. 
. Vroiam sa-i spun sa puna o poza, sa vaz io cu okii mei pisica albastra. 

Catalina