Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 18
Hildegard spune:
Tonnia,
le pui la fiert:pui,cartof, rosii, conopida, morcov.
Le mixezi si pui un picut de unt gras.....si gata
cantitatea din fiecare ti-o alegi tu.
si mai ceva: zeama din legume ramasa i-am dat-o cu bibe cu cioc ca pe suc. A baut vreo 3 guri....ca bleah, dar e sanatos
da ce-ai crezut c-am facut???![]()
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
kristinutza spune:
daaa, sigur e cazare la mare unde ai acces la aragaz, frigider. si sunt destule la preturi acceptabile. eu n-am mers decat cu parintii, cand eram mica, la hoteluri. in rest, la particulari cum se zice. si nici macar nu aranjat din-ainte, ci vazut la fata locului. (ma rog, exceptand anii cand am mers cu cortul
).
ioana, stai ca m-am socat. nu radeti de intrebarea mea. pliz. adica stimulentul de 3 mil se primeste lunar daca te angajezi inainte sa faca copilul 2 ani? sau cum? ca daca mai primesc 3 mil de-a moaca, poate as renunta la cei 8 ca sa mai castig vreo... uf, nu stiu. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Semnam si noi condica azi .
1. Si eu am fost azi la posta sa intreb de ce nu imi vin banii: stimulent + alocatii, si surpriza banii erau acolo.
Cica postasul se jura ca a trecut luni pe la mine acasa.
Ciudat ca nu a lasat nicun aviz, nimic.
2. Irina, m-am uitat aseara cu sotul la nunti, doar-doar te-om vedea.
Si nimic
Lasa ca ne-am mai adus si noi aminte de nunta noastra.
3.Mihaela, drum bun si distractie placuta la mare.
Sa stii ca Anca noastra e tot ca Iaris mai mult vorbareata decat miscacioasa. Victor a fost invers.
Dar nici ea nu ma striga 'mama', ma baloseste si dup-aia striga 'ma'.
Era asa simpatica aseara: eu eram la bucatarie si ea in sufragerie.
Statea cu niste ochi mari in directia bucatariei, si striga intruna : 'Ma'.
Si Anca a prins-o pe bona cand manca branza cu rosii, si i-a smuls rosie. Bona a vrut sa ii ia rosia, drept pentru care Anca a plesnit-o peste mana.
Si aseara cand mancam, dupa vreo 5 minute ne-am prins ca nu mai era painea pe masa. O sutise Anca si era linistita brusc.
4.Ioana, felicitari Mirunei ptr. consult.
Si gata o trec si pe Anca la invat un obiect pe saptamana.
Aseara am invatat-o ce e pudra, ma gandeam azi s-o invat despre ruj, dar se pare ca trebuie aprofundata lectia cu pudra.![]()
5. Hilde, pai esti odihnita azi.
Bafta cu leganatul altundeva decat in brate.
6. Simona8004, ma bucur ca sunteti bine, ca v-ati distrat in tabara si ca Maia mananca cum trebuie.
Oricum, eu credeam ca Victor e recordmen cu prima tabara la 5 ani, dar se pare ca Maia i-a luat-o inainte.
7.Dana, asa sunt bunicii cu nepotii. Ii rasfata mult mai mult decat pe copii.
8.Carmi, pupici lui Kleiderman scump.
Si curaj cu cazaturile, e normal sa cada numai din vina mamicii pentru mamica sta cu el acasa.
Oricum la noi in casa, eu sunt de vina ptr toate lucrurile rele, zice sotul.
Eu zic ca si ptr. cele bune (exemplu copii).
9. Marinela, bravo lui Iaris care prinde usor orice cuvant.
Il va ajuta mult chestia asta pe mai departe.
10. Bianca, cred ca demult incerca Milan sa faca conversatie cu cainele. De acum ca a reusit, nu mai scapa cainele de el.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
si referitor la mancarica de bb. am prins curaj si nu mai fac tot timpul chiar la fel. pot practic sa fac o gramada de combinatii. daca am legume, carnita de pui, branzica, mamaliguta, galbenus de ou, cereale, fructe de toate felurile, iaurt...
asa acum am vazut ca mananca orezul fiert boabe intregi, nu mai e nevoie sa pasez.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
cge spune:
Da, Kristina, ne stimuleaza statul cu 3 milioane fiindca ne-am lasat copii asa mici acasa.
Nu se pune impozitul care ni-l ia pe salariu.
Cristina,
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Kristina, da, ca sa ne consoleze, pe linga salariu primim si un stimulent, pina face bb 2 ani. Anul asta e de 3 mil, de la 01.01.2007, stimulentul va fi 1 mil.
Cristina
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Asa e Ioana, 
, uitasem amanuntul asta.
Cristina,
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, ce-mi place ca de multe ori pui 2 iconite la fel una linga alta, cum ar fi ![]()
. Intotdeauna ma gindesc ca scrii asa pentru ca esti de 2 x mamica. Am dreptate?![]()
![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Ioana, cred ca da ![]()
.
Cristina,
Sefii Casei
tangerine spune:
de la anu e stimulentu 1 mil? shiiitttt
ma rog, compenseaza un pic cu faptul ca alocatia va fi 2 mil..da eu deja faceam calcule cu 5 mil si ma gandeam sa fac o combinatie cresa+bona..da se pare ca e moarta in fasa...
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze