Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 17
marinela79 spune:
Tonnia, eu ma speriam ca Iaris nu iubeste copiii de varsta lui si acum m-am linistit.Asa sunt ei, mai "preamaturi".
Ioana, Carmen, multumim.Vad ca el se incadreaza in grupa celor vorbareti, dar mai putin miscaciosi.Asta e, fiecare cu ritmul lui.
Simona, sa va fie de bine tabara, ma bucur ca i-a priit bebelinei iesirea si papa mai bine.
Gina, mcuta ta e superba, felicitari inca o data.
Fug sa pregatesc pranzul ca doarme, va pupesc
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
kristinutza spune:
marinela, e un scump iaris in poze! si cred ca e grozav cum repeta el asa cuvintele.
cred ca asta e un alt exemplu pt noi de cat de diferiti sunt copiii: unii merg in picioruse la 9 luni jumate ca fetita ginei, altii vorbesc asa ca iaris.
simona, bine ai revenit! ma gandeam la tine cand cu inundatiile din zona.
carmi, un dragut kleidermannul tau!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Dana frantuzoaica, ma bucur ca v-a epuizat Antoine, asta inseamna ca e un copil sanatos, vesel si jucaus
. Distractie placuta la mare! Va asteptam peste o saptamina cu vesti bune.
Carmi, multumim lui Kleidermann pentru concert
.
Sa revin cu raportul, ca ma grabeam la sedinta
. Calapod a zis ca e "multumita", ca a luat copchilul mai mult de 250 gr si 1 cm pe luna. Ce mi s-a parut interesant, ca recomandare, a fost cum sa-i invatam pe copii notiuni noi; in nici un caz 10 cuvinte pe zi, ca-i bulversam; mi-a recomandat sa aleg un obiect, si o saptamina sa-i vorbesc numai despre ala (mi-a dat ca exemple papucul si becul
).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
BiuMil spune:
Multumim Ioana ca ne-ai transmis recomandarea Dr! si felicitari Mirunei pentru dimensiuni!
nici lui Milan nu prea ii plac copiii mici...il mai atrag din cand in cand unele jucarii ale lor, dar cam atat.
felicit si eu copii mergareti si vorbareti! sa o tineti tot asa!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
fetelor care primiti indemnizatia/ alocatia pe card...la ce banca aveti cont? merci!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Ioana, chiar e interesanta treaba cu 1 obiect /saptamana. Eu o sa ma axez pe "papa" sa stiu cand ii e foame.
mihaela_e spune:
Buna ziua mamici si pitici,
Of, Ioana...si mie mi-au zis ca cica e normal si ca fiecare copil cu ritmul lui de dezvoltare. Doar ca sunt si eu nerabdatoare sa-l aud cum zice mama. Sa ma tina strans in brate si sa zica mama, nu aba sau ba-ba.
Oricum, azi dimiteata a stat singurel in picioare preocupat de un leu dintr-o mana si o maimuta din cealalta, a stat vreo 30 secunde in echilibru, dupa care s-a sprijinit cu burtica de pat. Ieri am fost in parc la gonflabile si chiar s-a jucat si s-a distrat de nu mai voria sa plece de-acolo.
Noi vrem sa plecam la mare si zau ca nu stiu ce ma fac cu mancarea lui. El totusi este pe un semi-regim pt burtica. Cred totusi ca varianta inchirierii unui apartament este cea mai plauzibila, pt a avea acces la aragaz si firgider.
Cam atat pt6 azi, alerg la dentist....
Ioana75 spune:
Mihaela, drum bun la mare! Sint si pensiuni unde aveti acces la aragaz; sigur gasiti voi ceva potrivit.
Bianca, multumesc! Eu aveam lista de filiale de banci agreate pentru alocatie, dar am aruncat-o; mi-am facut la BCR sector 4 (sigur era si BCR sector 3 pe lista; sigur NU era Tiriac Victoriei si BCR Grivitei). Stimulentul imi vine in continuare la posta (ieri l-am ridicat).
Antonia, eu cind eram mica, la cartofi ziceam "papac": pentru ca mi-au repetat la nesfirsit "papa cartofi, papa cartofi ..."
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Buna sa va fie inima,
Steff acum doarme.
A papat pe la 12.30. Ce? da nu radeti: un blidog de cartof cu rosii, conopida.Dupa aceea i-am dat miezul de paine de la o felie inmoiat in lapte pasteurizat. A ras toooott! sunt denaturata asa-i...ca i-am dta pita cu lapte...si a mai papt ieri ca desert:Danette de vanilie. Na.....ciuda
! N-a murit!!
S-a lins pe botic![]()
Azi noapte a fost prima noapte cand a dormit legat....pana la 5.30 cand s-a trezit
Nu-mi venea sa cred ca e ziua afara si el nu m-a trezit. a dormit cu mine ca de obicei ca doara titi e de vina.
si mai e inca un eveniment: a adormit leganat in polly si nu in brate
.Am sa incerc in continuare sa-l zgaltai cu scaunul cand trebe' adormit ...decat in brate....
mai bine asa, nu?
am sa ma pun sa cetesc din urma.....

PRAJITURI