Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
kristinutza spune:
irina, ce bine ca nu te-a dat azi la tv, ca imi parea rau ca nu ma pot uita.
diplodocus, nu eu iti raspunsesem de cm. nu de alta, dar chiar nu prea ma pricep.
ne-am intors de la petrecere, intr-adevar radu a plans de somn. ei, hai, ca nu prea mult... asa, potrivit.
o sa pun maine niste poze. au fost multi copilasi si a fost o galagieeee. 
mai, m-ati terminat cu serviciul versus copil. of, nu stiu. sigur nu vreau sa ma indepartez de copil, dar... hai ca nu ma pot concentra. va zapacesc alta data cu gandurile mele.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
marinela79 spune:
'Seara.
Iaca facuram si noi 10 luni pe care ;e-am sarbatorit prin nesomn dar in schimb a mancat ca un barbat adevarat, tot tot ce i-am dat azi.Iaris vorbeste toata ziua si repeta fiecare cuvant pe care il repet de mai multe ori:stie unde sta mama, se uita de jos la geam, il striga pe fratele meu "Loli", noi ii spunem Flori, "tat'su e "dedi"(se pregateste intens pt interviu, cred), mie imi spune 'Mama"sau "ali", mie lumea imi spune Mari si repeta uneori cuvinte foarte grele.De ex ieri sora mea ii spunea ca o sa devina presedinte la cat gesticuleaza, iar el a repetat "dedite".E mortal, tot repeta, iar cuvintele cu "L"sunt preferatele lui.
Na, ca l-am laudat si eu pe micul terorist.Pe mine ma ingrijoreaza putin faptul ca nu sta singur deloc in picioare, adica nesustinut si nici nu se ridica daca nu e convins ca e sigur obiectul respectiv.Noi am mers amandoi dupa un an, asa ca mai astept, dar mi-e ciuda ca e asa fricos.Culmea e ca nu a cazut astfel incat sa pot spune ca-i este frica.
Ioana cred ca te vei topi de dorul Mirunei.Eu il mai las la mama pt cateva ore sa mai fac una alta pe acasa, si sunn in disperare sa vad ce face.
Felicit si eu bebeii care fac pasi singuri si speram sa va ajungem curand din urma.
Irina cum e noul job?
Mihaela ma bucur ca ati scapat cu bine si ca micul Hercule este sanatos.E groaznic sa-i vezi bolnavi.Fetele stiu ca eu sunt o panicoasa si pt o febra fac ca treb=nul.
Nanadana pe unde esti?Cum a fost de ziua Frantei?M-am gandit in 14 la tine dar Iaris era bolnavior si nu am intrat pe forum.
Carmi, pupici micului fabiano, sa treaca bubu, vai, vai si cand te gandesti cate ne mai asteapta
Am citit tot dar nu-mi mai amintesc ce ati mai discutat.Avem albumul de 9 luni gata, asta dupa ce am fost o lenesa si nu am pus poze o luna intreaga.Sper sa ne urmariti si pe noi, ne gasisti la semnatura.
Va pupam si sa auzim de bine.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
Simona8004 spune:
buna seara dragutelor si
-ici la piticodromi
avem multe de raportat.
In primul rind sunt la cap. 128 pe la pag 5, ca vreau sa vad ce am pierdut intr-o saptamina cit am fost plecati.
Dar in tot acest timp m-am gindit la voi si la bebey vostri. Sper sin toata inima ca sunt bine, sanatosi si frumosi. Am vizionat niste fotografii superbe. Ce mai copii mai frumosi ca ai nostri chiar ca nu mai sunt.....(sper ca sa nu devina ceva obisnuit aceasta replica si sa nu o mai credem)
Deci....concluziile de la timpul in care am lipsit????
Noi am plecat luni, 10 Iulie, intr-o tabara cu copii cu virste intre 7-15 ani. Tabra, tabara, dar de dormit am dormit in cabane. Fetelor a fost asa de bine si de cald seara ca Maia a dormit in body cu mineca scurta. Dar ce e cel mai imbucurator pentru mine e ca Maia maninca mult mai bine de atunci. Pot sa spun ca e chiar fff bine. Sunt si eu in sfirsit multumita de ea cum maninca. Nu mai spun, ca apa bea din cana cu paiu. Sotu cind a venit din state i-a adus o cana cu capac si cu pai. E atit de incintata de cana ca numai din ea vrea sa bea. Si bea, cred ca undeva la 300 sau 400 de apa/zi.
plus mincare plus vreo 2 iaurturi (unu simplu si unu cu fructe)
Simbata facem 10 luni iar de o luna nu ne-a mai iesit nici un dinte. Fetelor e normal?? e vreun motiv de ingrijorare? La voi am auzit ca ies dinti unu dupa altu.... la noi parca trebuie scosi cu "clestele".
aaaa... Maia are o noua pasiune...impinsul carutului. nici nu merge singura in picioare, adica de una singura, asa tinuta de o minuta merge. Nu mai pot iesi cu ea la plimbare ca vrea pe linga carut, sa se tina ea si asa sa mergem. Daca o pun in carut incepe urlatul ( la propriu) si inchircituri in scaunul de la carut. Ce sa mai spun de plins ca se ineaca. Ofofofof...dar trebuie sa merg mai departe, numai ca nu mai stiu de unde sa iau rabdare...
Si inca ceva ( daca va scriu asa de greu se tot aduna una alta si nu am cu cine ma sfatui asa ca si cu voi) este foarte atasata de mine. poate exagerez eu dar este extrem de maraita daca nu ma vede in camera, apoi incepe sa mearga catel pina ma gaseste, iar in tot acest timp de mers catel se plinge intr-o veselie. Eu ce fac este sa stau cu ea mai tot timpu. Sper doar sa fie o faza trecatoare. vreau sa ii ofer tot ce are nevoie, toata dragostea mea.
cam asta e de pe la noi...
cred ca mai citesc miine, sunt asa de obosita..... va pup dulce pe toate si sa stiti ca imi sunteti tare dragi. Noapte buna si somn usor
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)
Gina M spune:
Phuiii... ce linieste a fost pe aici cat am lipsit!
Pe unde ati fost fetelor?
Noi, asa cum va spuneam cu ceva in urma am fost in Los Angeles weekendul acesta insa, nu am reusit sa ne atingem toate tintele propuse.
Mare parte a timpului l-am petrecut cu prietenii nostri care asteapta o fetitza in curand.
Rebecca mai tot timpul a stat in piscina cu; copilasii lor iar Jessica a fost fetitza cuminte.
Inainte sa plec, am adaugat cateva poze in care puteti vedea cum a inceput ea sa mearga la 9 luni si doua saptamani insa, am uitat sa va si anunt.
Nu am reusit sa-i prind fazele care mi-au placut cel mai mult insa si acestea vor ramane frumoase amintiri.
Pozele sunt: AICI
Fug ca plange...Va 
POZE NOI
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Irina, eu nu am citit aseara ca tu nu apari la tv-eu "azi" si am stat si am urmarit toata emisiunea, cap - coada, sperand sa te vad si sa ma dau mare ca "o cunosc pe fata aceea". Mai ales cand am vazut ca mireasa e blonda...am crezut ca e mireasa ta. Poate martea viitoare. Felicitari pentru noul job, si mult succes de acum iinainte!
Marinela, felicitari pentru vorbele lui Iaris! Catalina inca nu vorbeste ceva inteles. Doar pe limba ei vorbeste toata ziua. Cand e suparata, atunci ma striga pe mine.
Nu a patit nimic ieri dupa ce a manncat ca porcul. Masa de fructe i-am dat mai putin, nu am mai umplut canoaia asa ca Pacala. Iar seara biberonul nu l-a baut pe tot. Din 240 ml a baut doar 190. Nu a mai vrut ea. Cred si eu....
Ruxandra, felicitari pentru Matei plimbaretul!
Catalina
Tonnia spune:
Wow, Gina, e teribila Jessica!
De fapt, numai copii precoci pe aici! Al meu, insa, e normal, ca sa zic asa, de abia ieri a zis primul cuvant:"ba-ba", de 100.000 de ori, ca sa-mi intre bine in cap. Rade in hohote dar numai la poante, nu asa cand ii spun ceva sau ii arat diverse, trebuie sa fac poante, sa-l pacalesc, sa-l surprind, se prinde imediat ca e o gluma. Apoi, a doua oara nu mai rade la aceeasi chestie,de abia mai schiteaza un zambet.
Ma pupa de ma sufoca, dar nu sta tot timpul dupa mine, pleaca singur, are accese de independenta si cand si cand vine la mine sa ma pupe, se catara in continuare pe diverse chestii si cam atat. Bine, si mai stie cate ceva, unde sunt diverse chestii. Cand opresc televizorul si spun: gata, rade si se duce la telecomanda si ii da drumul. Ii place Shakira tare, e cu gura cascata pana se termina videoclipul, parca e in transa, apoi isi reia "treburile".
Ii plac mai mult copiii mai mari si adultii, la cei de varsta lui nu se uita, ii ignora total.Cam atat.
Mihaela, felicitari pt post!
Carmi spune:
Buna dimineata la fete !
Eu servesc o cafeluta calda..si bb doarme.
Ioana, Ruxandra, Marinela, Bianca,
, Fabiano e ok, si mie mi-a mai trecut groaza prin care am trecut.
Aici iar se fac azi 32 de grade, innebunim de cald.
Poimaine vin la noi Anto, sotzu´si Victoras. In sfarsit, reusim sa ne intalnim. Abia astept sa vad intalnirea verisorilor![]()
Pentru toti piticii, o dedicatie de la Kleidermann
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
diplodocus spune:
'neata buna si de la noi!
Aici s anunta o zi calda, cred ca iar o sa stam pe linga bloc...
KRISTINUTZA-imi pare rau de confuzie, noroc ca mi-ai zis, ca citeam postarile tale si nu intelegeam de ce nu-mi raspunzi![]()
KARMENUTZA-imi pare la fel da rau pt confuzie...In graba am citit cred doar K si UTZA...iti scriu PM ca sa nu mai monopolizez forumul cu ale mele incertitudini...
IOANA si Luca-Mihnea
nanadana spune:
Buna cu multi pupicei la fete si la puiutii 

noi am disparut ca magarul in ceata din lipsa de timp ,am fost plecati vre-o 2 zile dupa care am venit am stat o zi pe acasa si iarasi am decolata ,acuma luam o pauza de vre_o sapatmaina si plecam si noi la mare ,Antoine este bine dar ma epuizatttttttttttt la maxim
mai nu am vazut un copil cu atata energie in el
,plus ca tata il rasfata pe toate planurile
si el acum face ce vrea se duce la locuri numai interzise ,dar ce sa fac cu toate traznaile care le face tot il iubesc 
Ioana,Marinela mersi ca va-ti gandit la noi
,da eu am fost prezenta la focurile de artificii de 14.07 ziua frantei pe champ de mars si pe 13.07 la mine aici pt ca la periferia parisului (si eu cum stau la periferie) se da foc de artifice in plus luam luat si pe Antoine,da frumos ,frumos
felicitari tuturor ardeiasilor
care au mai facut progrese 
La multi ani sarbatoritilor care si_au mai adaugat o lunita 
Vacanta placuta fetelor care au plecat 
poze
Ioana75 spune:
Buna dimineata
!
Ioana, stai linistita, nu esti singura care le-a confundat pe Carmen si Kristina
.
Oau, ce frumos, Carmi si Anto, ca se intilnesc verisorii! Neaparat sa puneti poze cu zimbaretii
.
Antonia, felicitari pentru ba-ba! Si la noi in casa, totul este ba-ba
.
Simona, ma bucur ca sinteti bine, si ca Maia maninca asa de bine acum
.
Marinela, oau, ce de cuvinte, bravo pentru vorbaretz!
Irina cuscra, asa e, nu ne-am mai vazut. Si eu m-am uitat ieri la mireasa de pe Antena, dar am vazut ca nu e mireasa ta
.
Mihaela, nu dispera, tocmai am venit de la dr si mi-a zis ca in mod normal, dupa un an spun cuvinte; pina atunci insa e normal sa vorbeasca "pasareasca" (vocale sau consoane in ordine aleatoare, dar cu intonatie
).
Bianca, felicitari pentru vorbaretul care striga ciinele
.
Fata are 79 cm si 10,160 kg. Mi-a recomandat Trixera dupa baie (care nu e medicament, nu are cortizon, e doar emolienta). Mi-a zis ca de la 1 an pot sa o trec pe lapte de 1,5 sau sa o las pe lapte praf pina la 1,5 ani, cum vreau eu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)