Piticodromul de sept-oct 2005 (131)
Raspunsuri - Pagina 15
karmenutza spune:
Fetelor, am si eu o ingrijorare: am o cana in care ii dau Catalinei papica (de 450 ml). Atata lichid intra in ea. Oare cat piure intra?
Cred ca mai mult, nu? Cam atat a mancat azi, si mi-e frica sa nu fie prea mult, sa-i faca rau.
Catalina
Carmi spune:
Buna la fete !
Ioana,
pentru urare !
Latrishia, eu ii dau Beba lui Fabiano de cand s-a nascut. Acum suntem la Beba 3, dar am vazut ca in Romania se gaseste numai un singur tip. E ok cu Beba, n-am avut evenimente ciudate pana acum.
Fabiano a luat prima cazatura serioasa, m-am speriat rau de tot. A venit pe spate (ma-sa ii facea poze, sa se mandreasca
) si a dat cu ceafa de patul de lemn, da rau de tot, dupa care au inceput urletele...m-am panicat la greu si n-am fost om toata ziua (ieri), mai cu seama ca eu am fost in totalitate de vina. Dar acum e ok, slava domnului.
Irina, felicitari pentru noul job !
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Carmi, uf, ce sperietuta. Pregateste-te moral, ca vor mai urma multe cazaturi
. Am facut si eu aseara 8 minute de tae-bo si 20 de pilates, foarte fain (mi-a dat Sofia un CD).
Carmen, conversia din ml in gr nu stiu cum se face; de exemplu o cutie de inghetata are 1000 ml si doar 600 gr. Cred ca depinde de continut.
Maddy, baga o poza cu freza fetii, poate facem coada la tine la usa sa ne coafezi copiii
.
Cristina, bravo pentru bravo
!
Diana, felicitari viteazului!
Eu am fost cu printesa la plimbare de minutza, ca gagicile. S-a oprit la toate buruienile si la toti baieteii
. Am facut o ora pe un traseu de 20 de minute.
Si azi m-am intilnit cu Sofia si Nuca. Nici daca ne dadeam intilnire la ora fixa nu cred ca ne sincronizam mai bine (a fost o intilnire neprogramata
). Deja incep sa ma imprietenesc cu Nuca, mi-a zimbit
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
locca spune:
Carmi, pupa Fabiano sa treaca 
Diana, sa stii ca si Matei cand a inceput sa mearga inainte pasea foarte bine cu stangul iar dreptul si-l tara dupa el. Chiar ma ingrijorasem si vroiam sa-l duc la doctor dar pana sa ma pun eu in miscare a inceput copilul sa paseasca bine si cu dreptul. Acum mai ca alearga cand impinge la carucior. Ce vroiam sa spun e sa nu te ingrijorezi.
Maddy, da-ne amanunte si poze. Cum a stat Bianca la tuns? Cum ai pacalit-o?
Matei azi a fost in greva foamei. De fapt a avut ceva cu lingurita. Tot ce venea din lingurita a scuipat cu o expresie clara de "ce mama naibii e porcaria asta" pe fata. Ce-o fi cu chestia asta?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Carmen, era pe la fizica o formula: masa = volum x densitate.
Acum nu stiu ce densitate are piureul dar as zice ca mai mult de 1, deci masa ar trebui sa fie mai mare de 450. Chiar atata a mancat? Uau
locca spune:
Mihaela_e, bine ai revenit! Chiar ma gandeam zilele trecute (cand am revazut lista cu bebei) la fete care erau foarte active in perioada sarcinii si care pe urma au tacut si tu erai printre ele
. Ce de peripetii ati avut cu micul Hercule ...
b_irina_c spune:

V-am indus in eroare... nu ma da la TV astazi
. Cand o sa aflu exact va zic...
Mai am de recuperat :(.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
BiuMil spune:
trebuie si eu sa imi laud baiatul care azi a strigat pt prima data cainele familiei pe nume...marog, cainele se cheama Leti iar el a spus Eti! si asta de 2 ori!
hehe Ioana si Milan face ca un calut! super ca v-ati plimbat ca fetele!
karmenutza...pare cam mult, acum depinde si de consistenta zic eu. eu masor piureul cu un borcanas de 200 gr la care adaug carnitza, oul etc...
Carmi, sa se faca bine Antonio...zic si eu ca Ioana, vor mai urma ...
suna tel..revin
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
mihaela_e spune:
Ioana, si eu sunt disperata cum se uita Alexandru dupa fete, de la varsta asta. Cum a vazut o fetita, cum ii fac ochisorii ca la radar. Nu-i trebuie nimic, nici ceai, nici lapte, nici mami, nici jucarii, nimic. Le fixeaza de la distanta si cand se apropie intinde manutele dupa el. Dar totusi, nu dupa orice fetita...oricum are gusturi...si are si o "prietena" de 1 an si 3 luni. Ei cand se vad, tota lumea e a lor....
Eu sunt cam infrijorata pt ca Alexandru nu vorbeste.. nu spune decat aba, baba... dar nu si alte cuvinte...spre disperarea mea.
Oricum, face bravo, plescaie a papa, face pa-pa (la revedere) si am constatat ca are o memorie buna. Stie fiecare lucru unde e, si daca muti lucrul respectiv de acolo si il intrebi unde este, se uita la locul respectiv, ii se deschid ochisorii mari, se uita la tine mirat si spune e!e! - adica nu este, unde e totusi??? si intinde mana spre locul respectiv. e un dulce si ma topeste...
Iar cand ma iubeste el, si ma mangaia chiar ma lasa fara vorbe.
b_irina_c spune:
Am citit, dar nu prea am retinut
...
Multumesc de urari pt job si ca ne-ati admirat in poze
!
Ruxandra
pt pasii lui Matei!!!
Ioana acusica pleaca Miruna si copiii nostri nu s-au vazut de .... tz luni
. Offf... nu reusim sa ne sincronizam :(.
Kristinutza sigur te-ai descurca la orice job, important e sa te decizi ce vrei sa faci
.
Vladut e un pic racit... Ta-su a racit la mare si acu' a plecat in francia si m-a lasat pe mine cu una bucata copil mucos. Faza aiurea e ca nu stie sa-si sufle nasul si eu cu pompita sunt 0 barat. Chinui copilul (care urla ca din gura de sarpe) si ma strsez si eu ca nu pot sa-l ajut (ziua e OK, noaptea e un cosmar
). Zicea nu mai stiu cine de ceva picaturi "minune"... Plizzz help, daca va amintiti!
In rest e bine, merge din ce in ce mai mult singurel, dar numai cand vrea (daca nu vrea ma tine strans de deget si daca vreau sa-i dau drumul plange). E atat de mamos ca ar trebui inventat alt cuvant pt asta (Ioana cred ca ai dreptat cu faza ca-l las sa faca aproape orice). Si in parc alearga dupa vrabii. Rade si fuge dupa ele
.
Si incerc sa mai intru si maine seara sa-l mai laud!
Pup fetele si copilasii!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze