Piticodromul de sept-oct 2005 (131)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, eu tineam minte fix pe dos, ca tu te-ai apucat de muncit foarte repede dupa ce ai nascut, se vede treaba ca mi-am pierdut o parte a memoriei.
Dar Antonia e exemplul viu ca la a 2-a sarcina memoria revine.
Maddy, fetii mele ii vine parul in ochi, rau de tot, pentru ca isi scoate clamele si elasticele cu o tenacitate deosebita. Eu ma gindesc ca in fatza o tunde nasha-sa la un an (am rabdat atita, mai rabdam o luna), iar in spate nu as vrea sa o tund, imi place cum arata cu codite. Daca o tunzi pe Bianca la ciUFOlici, te rog sa-mi zici si mie cit coasta si cum a fost.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Un tuns la Ciufolici e in jur de 160.000 parca, si primesc si jucarie.
Eu abia astept sa merg si cu Anca la Ciufolici dar mai am de asteptat.

Ioana, chiar daca Miruna va fi in deplasare, presimt ca o sa mai intri pe la noi.
Eu de dorul lui Victor devin activa si la Copii de 4-12 ani.
Victor se intoarce joi seara din tabara si in weekend il ducem la Slatina.

Eu n-as putea nici sa stau fara copii dar nici acasa cu ei non-stop.
N-as fi multumita in niciunul din cazurile astea, asa ca merg taras-grabis cu toate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Cristina.
Lori, buna si ideea ta cu licuricii.

Sa o mai laud pe Miruna: bate din palme daca ii bat si eu, face "ca calul" (pleoscaie cu limba), se catara unde nici cu gindul nu gindesc, isi face singura cu degetelul "nu" cind se apropie de priza, invirte capul stinga-dreapta cind aude anumite melodii (cred ca echivaleaza cu un fel de dansat) si in continuare e atrasa de baietii mai mari (ieri in Metro il sorbea din priviri pe unul). Cu vorbitul stationeaza, zice ba-ba la orice si ma-ma daca e nemultumita de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Acum nu rezist nici io si imi laud fata care e foarte vorbareata si e innebunita dupa taica-sau.

E mortala cand ii zice lui taica-sau clar 'Bravo' (e cel mai greu cuvant care il zice).
Si 'bau', zice clar.
Mie imi zice numai 'aide', s-o plimb prin casa.
Cand nu vreau s-o las undeva, imi zice 'na-na!!'.

Cand il vede pe taica-sau e toata un zambet si o tine intruna 'Ta-ta' si dup-aia intr-un oftat 'daaa'.

Pe Victor il striga : 'Ata' (asta).

Si de dansat, se bataie intruna cand aude un pic de muzica. E siderata de muzica de la reclama cu Dero 2 in 1.

Si indiferent cat de tare ar urla, daca ii pun CD-ul cu 'Are mama o fetita cat un ghemotoc' tace si incepe sa danseze.

Oricum bona noastra se uita la televizor numai pe MTV si TvkLumea, si amandoi copii sunt la curent cu toate noutatile muzicale.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cristina, si MAria zice na-na-na-na cand nu ii convine ceva

da Bravo nu suntem indeajuns de sofisticate sa pronuntam :)

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

radu e vesel ca de obicei, n-am nimic de raportat. doar ca nu prea mai mananca... dar nu-mi bat capul. deocamdata cel putin...

cu serviciul... of, o sa mai rumeg un pic. si va tin la curent, normal. dar sa stiti ca imi foloseste ce spuneti voi. fiecare din experienta ei. nu prea am timp acum sa va mai elaborez: plecam la petrecere!
e ziua fetitei nasei lui radu, face trei anisori azi!!!
mergem cu cupilu' si o sa fie mai multi copilasi. o sa fie interesant. mai ales ca ora de culcare a lui radu e 7 seara, iar noi ajungem acolo dupa 7... dar sunt tare curioasa cum se joaca si cum o sa fie. sincer, cred ca o sa planga de somn. dar ramane de vazut.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

KRISTINUTZA-Da, mai alaptez destul de mult, si da, in iunie mi-a venit prima data dupa nastere...Sa intzeleg ca e putin bulversat organismul din cauza alaptarii si ca o sa-i trebuiasca mai multe luni pina se regleaza?
Sper sa fie asa, ca pt noi e prea repede sa vina acum bb2

Din ciclul"Dragostea e un schimb de saliva" Luca imi intinde cu duiosie jucariile pe care le scoate din gurita, sa le gust si eu...si insista sa le gust

Sa stiti ca sunt constiicioasa si am citit tot ce ati scris,..cu raspunsuruile stau mai rau...

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Kristina, petrecere frumoasa!
Cristina, eu stiam "din batrini" ca fetele sint atrase de tati, dar a mea, nici gind; o cheama taica-su la ea, ea ii da o mina asa, simbolic, ca o domnisoara, dar cu cealalta ma tine strins, nu se duce la el de buna voie. Eu sper sa termine odata cu S.A..

Eu incerc sa o las pe fata sa faca tot, sa nu ii zic "nu"; s-ar putea sa regret mai tirziu, dar deocamdata asa fac. Hmmm, s-ar putea ca asta sa fie unul din motivele pentru care Miruna nu se dezlipeste de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ca sa raspund la intrebarea unei fete :medicul pediatru ne-a zis sa-i dam lui Petrut cereale Cheerios (au forma de covrigei de 7-8mm), i-am zis ca el n-are nici un dinte si dr. a zis ca asta-i partea buna la mancat : nu au nevoie de dinti. ei mesteca cu maselele care apar mult mai tarziu.

Petrut face un pas urias cu stangul si unul normal cu dreptul. I-am zis dr. ca suntem putin ingrijorati si ne-a zis ca nu-i o problema, fiica lui de 10 luni paseste cu un picior, iar pe celalalt il taraste putin indoit. Cica asta e modul lor de a se deplasa la varsta asta si nu are legatura cu mersul de mai tarziu.
Nu stiu ce sa fac, nu sunt nici 3 saptamani de cand se ridica in picioare, toata ziua sus-jos si acum isi da drumul la maini si desi e bine infipt in picioare, nu are echilibru si cade. E viteaz, dar deloc precaut.
Zice de toate si cu intonatie parca ar fi cuvinte si propozitii, zice mama si tata, de fapt un fel de tea-tea si mai zice CHRA care banui ca ar trebui sa fie CRA, poate e rhrhait ca tatal lui . Poate nu aud bine, stiam ca il zic pe "r" foarte tarziu.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Ioana,tunsul e 220 000.As fi vrut s-o las si eu pana la mot dar mai sunt inca 3 luni.Eu bretonul i l-am taiat deja de vreo 3 ori,chiar azi am tuns-o ca-i dadea in ochi.Problema e la ceafa mai ales noaptea,e transpirata si cu codite nu doarme.Ma mai gandesc...daca ajung o sa bag poze cu noua freza.

Mergi la inceput