Piticodromul de sept-oct 2005 (130)
Raspunsuri - Pagina 15
Hildegard spune:
locca si Tonnia schimbati capul daca nu e bun
Ioana, dar cum s-a lovit Miruna? Na-i plans cu ea, sau cel putin te-ai speriat tare!!!! Ca io plangeam....
Sa-i treaca repede.
Codruta, bine ca v-ati inteles pana la urma unde mergeti. Distractie...dar pana atunci mai vorbim.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Ioana75 spune:
Eu cu doctorii sint patita. Mult prea multi sint mediocri (la fel ca in orice meserie, numai ca in medicina se plateste foarte scump incompetenta - de catre pacienti, nu de catre doctori). V-am zis ca am un transplant de cornee (de fapt 2), si in perioada aia am fost in toata tara pe la doctori, toate somitatile le-am luat la rind. Am ramas masca cind am vazut cit de multe pareri pot exista despre o situatie concreta. Daca nu as fi nimerit din prima la o dr. incompetenta, probabil scapam de transplant.
Veronica, copilul statea pe linga pat, a alunecat si a dat cu buza de o muchie. Eu nu am plins, eram stresata sa nu-mi murdareasca cu singe rochia de nunta cu care eram imbracata (faceam probe).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dana_lucia spune:
Ioana un pentru Miruna sa ii treaca bubita de la buza!
In ce priveste doctorii de acasa, ai dreptate mare Ioana. Eu de mic copil am avut dificultati in a intelege de ce doctorii iau mita (sau chiar cer) caci mama a fost operata de doua ori pe vremea aceea si doctorita a cerut intii mita si apoi a operat-o iar eu intrebam intr-una DE CE.....). Desigur ca sunt si exceptii care de fapt confirma regula, zic eu. Eu, de exemplu, am o parere super despre dr.Iosup, am facut anul trecut la el ecografie (eram in saptamina 17) si ce mi-a spus el s-a adeverit intocmai. Aveam IR-urile ff marite si mi-a zis ca sunt susceptibila de tensiune mare mai tirziu in sarcina si asa a fost. Am tradus rezultatele medicale facute la CMU si au fost foarte mult folosite de profesorul care mi-a urmarit sarcina si operat in Amsterdam;chiar intetioneaza sa il contacteze acum pe Iosup pentru o cercetare medicala despre dependenta IR-tensiune la gravide. Si mai am mare respect pentru medici precum Alina "noastra", mama de Anya care a raspuns de fiecare data la toata lumea, chapeau, Alina!
S-auzim numai de bine,
Dana Lucia si Alberto
maddy77 spune:
Buna fetelor,
pentru fetele care mi-au raspuns la intrebarea cu incaltamintea.
kristinuta,tare Radu cu papucii lui tati
Kidd,bine c-ai rezolvat-o cu bagajul.
Dana-lucia,La multi ani pentru Alberto!
Dayssy,l-am admirat pe Dragos,tare dragut!Felicitari pentru ridicatul in 4 labute!
Ioana, pentru Mirunica sa treaca buba.
dana_lucia spune:
Locca, Maddy multumim mult si voua pentru felicitari.Alberto saluta si el copilasii vostri!
dayssy spune:
Buna ziua fetele,
Daca tot s-a ridicat in 4 labute azi noapte a tinut neaparat sa dea spectacol. Asa ca de la 3 jumate la 5 jumate ne-a tinut treji ca sa-l vedem. Daca cumva inchideam ochii sau lumina era scandalul de pe lume. cat o sa tina nebunia asta?
Multumim de aprecieri.
Multi pupici
Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
kid2003 spune:
Ioana, ufff, bine ca nu a plans prea tare, eu cred ca faceam criza de nervi, observ ca fac crize destul de dese Si tu mama model, te stresai de rokie nu de cupil
cge spune:
Ioana, Mirunei.
Lasa ca ii trece ei,si fara mers la spital.
Acum stiu Maria Ramonei are sandalute ca ale Ancutei tot de la MiniBlu. Si da' noi am cotizat ptr sandalele printeselor in acelasi timp.
Deci, ti-ai luat rochie pana la urma, nu ?
Sa o porti sanatoasa si iubita.
La multi ani Alberto pt. cele 11 lunite, Luca, Matei si David pt. 10 luni frumoase si Alexandru pt. 9 luni!
He,he, Kid si eu tot cam asa cu crizele de nervi. Sper sa ma mai calmez in vara asta
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Ioana75 spune:
Multumim de pupicii pe buba.
Cristina, bine ca ai descilcit itele sandalelor. Nu, nu mi-am luat rochie, am una de 3 ani de zile. Mai incerc in Unirii simbata, poate am noroc, daca nu, tot cu rochia veche ma duc.
Kid, Cristina, eu nu prea fac crize, chiar daca vinataile si zgiriieturile sint la ordinea zilei. Pai la ritmul in care isi sparge miruna capul, buza, etc, nu mai ramin intreaga intr-un an.
Ieri pe Dorobanti o vinzatoare "simpatica" m-a intrebat daca sint gravida. Mama lor, sa faca niste cursuri inainte de a interactiona cu oamenii.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Eu m-am imbracat cu un sarafan de blugi pe care il purtam si anul trecut si o vanzatoare s-a scuzat ca mananca in fata mea si eu sunt gravida.
Asa ca am trimis la Slatina toate hainele de anul trecut, sa nu ma mai jigneasca vanzatoarele.
Nici eu nu fac crize de nervi cand se lovesc copii, dar tot fac dese.
Gasesc eu alte motive pentru care fac.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati