Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sofia, cam asa sunt si eu fara Victor, nu am niciun rost. Noroc ca mai e si Anca.

Sa va spun o imbracase bona pe Anca de dimineata cu un costumas de al lui Victor, si parca era Victor la aproape 1 an.
Parca ne intorsesem in timp.
Oricum incerc sa profit si sa ma odihnesc.

Anto, ma bucur sa auzim vesti de la voi si bafta cu socrii.
Kid, merci de pont, trebuie sa vizitez si eu MiniPrix Otopeni.
Si parca ai descris dimineata mea de miercuri.

Codruta, ma bucur ca ati reusit sa va organizati vacanta. Distractie placuta dar oricum ne mai auzim pana atunci.

Karmenutza, te dadusem disparuta.
Nu vroiai tu ca sa fie miscareata Catalina ? Acuma gata, a descoperit fata perspectiva din picioare si ii place tare

Gata ma apuc sa lucrez.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Mama, Kid, cred ca daca pateam noi asa ceva iesea cu scandal mare de tot. Nici nu vreau sa ma gandesc.
Karmenutza hihi, cam in etapa aia s-a rupt filmul somnului normal la noi si inca nu e restabilit. Deci nu stiu ce sa-ti zic, poate tu ai noroc si e chestiune de zile, pardon, nopti .
Sofia, drum bun, distractie!

Ma duc sa mananc si eu pe ziua de azi, sunt singura cu Matei si am si de lucru, sa vedem cum ne impacam.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Ieri am vazut-o pe Sofia cu Irinuca, se plimbau prin fata firmei mele in carutul OZN.

Dana Lucia, la multi ani lui Alberto!
Simo, la multi ani lui Luca!
Cristina, am luat sandalutele la printese in aceeasi zi.
Kid, bine ca s-a terminat cu bine aventura.
Diana, incaltamintea sa fie din piele, un pic inalta pe glezna, talpa sa nu fie rigida - astea sint recomandarile pe care le stiu eu.
Anto, succes cu soacra!
Codruta, Sofia, drum bun si distractie placuta la mare!

Ieri si-a spart copilul meu buza de sus, tare (ditai taietura). Sotul zicea sa ma duc la spital sa o coase, dar eu am refuzat categoric; sper sa nu-i ramina semn. Ce a fost amuzant e ca a plins doar 10 secunde - cind a dat de gustul singelui, a inceput sa se linga cu hotarire, arata ca un vampir, imi pare rau ca nu i-am facut o poza.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tututor si multumim Ioana pentru felicitari. Azi facem 11 luni, iupiiii!
Felicitam copilasii care azi mai implinesc o lunita,"La multi ani!"

Antoanela23 multumim ca ne-ai admirat si felicitat. Salutari de la Alberto pentru Victor!

Concediu placut si distractie maxima Sofia si Codruta!

Sa aveti o zi buna si salutari de la noi,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Karmenutza, la noi au durat cateva zile repetitiile astea nocturne, acum repeta doar inainte de a adormi, iar noaptea se trezeste pentru alte chestii, numai de el stiute...Sunt foarte mandra de nora mea!

Sofia, distractie placuta la mare!

Ioana, pup-o pe Miruna din partea mea sa-i treaca buba!

Despre incaltaminte dr.Jianu mi-a spus asa: sa fie moale, mulabila, fara talonete, nerigida, nu pe glezna, sa imite piciorul gol.

Mergi la inceput

misto cu incaltamintea

La multi ani Alberto pt. cele 11 lunite, Luca, Matei si David pt. 10 luni frumoase si Alexandru pt. 9 luni!

Ma doare capul. Da' rau de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si pe mine, simt ca-mi plezneste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, multumesc! Nu ma uita cu intrebarea despre triplul test (adica unde il faci). Eu la prima sarcina mi-am batut joc de triplu test, l-am facut in doru' lelii (prin saptamina 17, fara ecografie, etc).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Eu nu l-am facut deloc (la triplu test ma refer).
Noroc ca aveam ciorba de ieri, s-a trezit mostenitorul cu o foame in gat ... si urlaaa mai frate daca nu ma misc in sub 2 secunde cu pregatitul mesei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

deci? cum e cu incaltamintea? Mai frate, cati doctori, atatea opinii. De exemplu in Ro se tot spune cat de important e sa poarte copilasul incaltaminte adecvata cand merge. In America (a postat cineva pe forum la Parintii intreaba, mai demult un articol din SUA) se spune ca tre sa lasi copilasul cat mai mult cu picioarele goale ca sa isi intareasca muschii boltei. E un pic mai logic asa, nu? La urma urmei Dumnezeu nu ne-a facut cu pantofi...

Tind sa cred pe dr Jianu al Tonniei, el e ortoped, nu?

Mergi la inceput