Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Haha, iar pe mine m-au atentionat iar alea de la ML, ca e magazin pt gravide...Si data trecuta am patit-o. Si am zis: "daaa?!" si am iesit, de fapt nu-mi placea nimic.
Ioana, fac tot la Genetic lab.a trista, desi am o pata pe ei...., dar nu stiu unde sa ma duc, in majoritatea centrelor fac triplu dar nu interpreteaza, cred ca tu ai patit asa parca, la Sanador fusesesi.Bai, imi revine memoria cred...

Despre incaltaminte, dr Jianu a fost chiar mai explicit, a spus ca nu poate sa inteleaga cum pediatri, multi renumiti, recomanda fara fundament talonete si etc, era vadit ofticat de chestia asta. Mi-a mai povestit de platfus, de ex. nici in cazul lui nu se justifica talonete si gheata inalta, el e congenital, nu se mai trateaza cu absolut nimic, e ca un " nas coroiat", doar daca e dureros se poarta ceva special. Incaltamintea nu previne, nu trateaza si nu amelioreaza platfusul. eu tind sa-l cred, cine l-a vazut intelege de ce, e foarte convingator. Sunt curioasa ce spun fetele de afara despre treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, da, asa e, mi-am facut triplul trest la Sanador si am primit multe tabele cu valori, pentru fiecare saptamina de sarcina ce e "normal" (am scris la foarte multe gravidute pe PM valorile alea, le invatasem pe de rost). Deci la a 2-a sarcina revine memoria pierduta la prina?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana, ai burta sau femeia aia n-a vazut bine?
Ai poza cu rochia ca sutn curioasa.
Pe mine nu ma ami incape nimic la tate de cand cu laptele asta .....Ce ma faccc?
Vara asta vreau sa-mi iau ceva costumas de vara...sa am incape

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Tonnia iti raspund si eu la subiectul incaltaminte cu exemplu concret, Alberto. Deci aici se recomanda chestii usoare de incaltat si copiii se tin mult si cu piciorusele goale (pe iarba in curte Alberto mai mult descult umbla ca si pe nisip cind mergem la plaja). Apoi eu am cerut si pediatrului si fizioterapeutului parerile despre incaltarile lui Alberto si parerea lor a fost ca ce folosim noi este foarte OK. Deci Alberto are incaltaminte sport de la Nike special pentru copii (cu talpa speciala, stiti voi cred), apoi mai are pantofiori de vara facuti de Difrax (tot special pentru virsta lui), apoi folosim incaltaminte de la Boumy (cred ca v-am mai scris despre asta, sunt super calitativ, din piele si in interior si in exterior, pentru cine vrea pot da site-ul,OK). Apoi avem espadrile pentru copilasi, sandalute tot corespunzatoare caci aici de cele mai multe ori gasesti exact ce trebuie pentru virsta respectiva. Apropos de incaltari, am pentru cine doreste o pereche Nike marimea 15/16 in cutie inca, disponibili practic noi ca Alberto i-a incaltat de 2-3 ori cred. Sunt foarte frumosi, gri iar semnul Nike e rosu.Ca tot venim in Romania daca cineva e amator sa-mi ziceti sa ii pun in bagaj,da?

Toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Iaca mai deschisei si eu net-ul...ca doarme infantul de vreo 3 ore(!!!!!!!!!!) si am putin timp sa scriu...Nu am citit decat ft putin din urma si am vazut ca se discuta despre incaltaminte. Si, ca tot veni vorba despre talonete...ce sunt alea?!
Darius este ft vioi, merge destul de bine in picioruse daca se sprijina de ceva, se ridica in picioare si este ft mandru de el! Si eu de asemenea, numai ca nu mai am timp de nimic...trebuie sa ma tin dupa el...sa ne jucam....sa mergem...sa ne taram ...si asa mai departe(stiti si voi destul de bine cum e...)
De vorbit ...pe limba lui vorbeste toata ziua si, in plus, spune mama atunci cand e suparat, cand plange sau cand e in bratele altcuiva!
Se pare ca bebelusii de sept-oct au facut o pasiune poentru jucariile neconventionale...si Darius la fel...
De mancat ...la greu! Azi are in menu ardei umpluti!
Si iaca s-a trezit...ma duc sa ii pregatesc masa si revin!
Va pup pe fetzici si burtici!

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Cat despre papuci noi n-am cumparat inca....in carut stam desculti dati cu crema sa nu ne prinda soarele.
Nu stiu ce ii voi lua si cand...deocamdata nu umbla. Si de forma nu am sa-i iau sandale de 500 mii lei.
Cand o umbla atunci...

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, sigur ca am burta, am 72 de kile, dar vinzatoarea putea sa-si tina gura, nu sa presupuna ca sint gravida. O sa fac poza la nunta si iti arat rochia, e "clasica", top cu balene si fusta clos pina in pamint. Acum caut o fusta scurta (dar gasesc mai greu marimi asa mari).
Dana Lucia, nu cred ca mai e nimeni in grupul nostru la marimea 16. Noi traim pe picior mare.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Hai sa va zic ce a apapt Stefan azi (da nu radeti!!!)

Titi la greu nopate spre dimineata ....habar n-am cat o fost ora)
la 10.00 - 7 cereale cu 1 banana, putin pepene
la 12.30 - pui cu rosie, cartof, morcov
14.00 - o titi plina
la 15.00 - 1 danonino gigantino + 2 biscuiti Merlin
si seara o sa papam - gris cu lapte, 220 g
Restul titi la cerere si inainte de culcare

Baga asta frate in el de zici ca se face Arnold S.

PRAJITURI

Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana si noi purtam acum numarul 21/22 dar ma gindeam ca cele care mai vreti bebei poate va intereseaza si marimi mai mici, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Fetele ia uitati voi ce meniu special a papat Dragos azi.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput