Piticodromul de sept-oct 2005 (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

da cristina Maria are sandalute de la miniblu; pe care deja le-a facut ferfenita rau de jur imprejur pe margine ca au talpa de carpa; dar daca trec peste aspectul estetic sunt super utile si verzi si cu talpa moale moale cred ca nici nu le simte..

si vreau sa zic ca la miniblu sunt reduceri si mi-a fost ciuda ca m-am grabit; drept urmare i-am luat inca o pereche-model un pic diferit, dar tot cu talpa moale moale si pe deasupra la jumatate de pret

mi-a zis cineva azi de incaltari robeez m-am uitat pe net si super faine -sunt create pe principiul opincai din ce-am vazut eu; in state erau 28 de usd perechea, piele complet si super design; ma gandeam ca poate meme in irlanda are asa ceva sau dana in olanda...

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am reusit sa pacalesc copilul sa mai doarma o tura, uraaa!
Tonnia, esti fantastica, cum tii minte ca Ioana si-a facut TT la Sanador. Io tot intr-un neuron amarat si anemic evoluez.
Asa deci cu incaltarile, bine ca ai zis, Tonnia.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

yeess 200 de mesaje
si mai voiam sa zic ca le-am spalat la masina de spalat si au iesit foarte bine

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Buna

Nu am mai reusit sa intru de ffff multa vreme (am mai fost plecati si nu am avut net dar nici nu avem vreme ) si nu am apucat sa va citesc din urma.Asa ca vreau sa va intreb: mai este cineva care la varsta de 9 luni nu are nici un dintisor?Noi avem 9 kg si 300 grame si 75 de cm la 9 luni dar dintisori nici unul....

la multi ani tuturor copilasilor si mamicilor !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Gabriela, da, mai sint copii fara dinti la 9 luni, nu te speria.
Dana Lucia, daca pui problema asa, si esti sigura ca nu mai vrei bebei, te rog sa imi aduci mie papuceii (mai ales ca sint de baietei, poate influenteaza). Multumesc pentru oferta.
Alina, l-am vazut pe Dragos cu osul in mina.
Ramona, .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ioana, eram noi la masa si el era cu premergatorul in casa. A venit la noi si saliva de pofta, asa ca am gasit o solutie si ne-a lasat si pe noi sa mancam in liniste.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Ioana, gata s-a facut, iti aduc Nike si cu asta am raspuns la toate intrebarile, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Pe mine nu ma baga nimeni in seama? intrebam si eu ce-s alea talonete....se vede ca v-a fgost dor si de mine....

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Roxi hai sa-ti raspund eu. Talonetele sunt niste umflaturi in talpa incaltamineti care chipurile previne formarea platfusului. Nu stiu daca ti-am explicat bine sau daca ai inteles. E o umflatura care ar trebui sa-i formeze gaura in talpa piciorului. Copii o au in general de la nastere asa ca nu-i mai vad rostul talonetei
Gasesti in general incaltari cu taloneta si inalte care sa-i tina si glezna copilului. Eu sunt pro incaltari inalte, peste glezna dar nu si pt taloneta. Eu una prin adolescenta am avut ceva probleme cu glezna si tare bine mi-au facut adidasii tip baschet. Imi cam fugea glezna si dupa n-am mai avut probleme. Asa ca eu lui Dragos i-am luat niste sandalute din piele care sa-i tina glerna dar care au si taloneta, ca in Gl asta amarat numai asa sunt. E o mare moda pe aici la incaltarile cu taloneta.
Sper ca te-am ajutat.
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by diana_n

Anto m-am uitat pe poze si mi-au placut mult patutul si camera lui Victor, asta bineinteles pe langa baietelul tau foarte expresiv.
Aaa, si ce mai fac Scotch si Whisky ?
Si inca ceva : curand vin socrii in vizita pentru 1 luna, mama soacra are diabet, dar e de treaba.Diana si Petrut (3 oct 2005)

Diana, mersi frumos de remarci si complimente . Cu pozele lui Victor sunt in urma rau de tot, dar eu inca mai sper sa am timp la un moment dat, sa le aduc la zi.

Motanul Scotch mai vine din cand in cand in vizita, el e al tuturor si al nimanui, bietul de el.
Pisica Whisky ne-a facut al doilea rand de pui in februarie, 5 buc de data aceasta, frumosi toti (dupa care am sterilizat-o ca nu se mai putea asa). Am dat 4 pui si astfel ne-am mai facut cu un motanel, negru cu piept si sosete albe, pe nume Zuzu. Asa a fost sa fie si acum avem oficial 2 pisici.
Intre timp s-a intors si ariciul care haleste cu spor mancarea pisicilor ce-l privesc neputincioase, sunt asa de haioase cum se uita dar nu au curaj sa se apropie de el.

Pupaturi la fete si pitici mici,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput