Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 6
pisix spune:
Cand am fost in luna de miere eu si sotul meu eram asa de fericiti impreuna incat ni se parea ca cel mai minunat lucru care urmeaza sa ni se intample ar fi sa avem puiii nostri.
Asa ca am inregistrat pe DVD un mesaj de la amandoi in care le spuneam cat de mult ni-i dorim si ca vor veni din cea mai mare dragoste posibila...
Nu indraznesc sa ma mai uit acum la acel filmulet, dar stiu ca se vedea apusul, oceanul, sampania si doi oameni fericiti si indragostiti care nu stiau atunci ca exista diagnosticuri atat de dure incat iti pot frange visele.
Ma refer la azoospermie si un raspuns categoric de la un doctor cu experienta care ne-a asigurat ca nu vom putea avea niciodata copiii nostri.
Dar asta nu inseamna totusi ca noi nu ii asteptam ...
PisiX
Miramar spune:
Aici sunt Liana, n-am fugit. Apropos de intalnire - eu zic ca am putea organiza o intalnire. Vom face poze si chiar as putea aduce laptopul si putem intra pe messenger in legatura cu cele ce nu pot veni. facem poze si le trimitem apoi. Eu zic ca ar fi frumos.
Pisix nu dispera, nu se stie niciodata ce vrea Dumnezeu!
luy spune:
Pisix, m-a impresionat foarte tare ce ai povestit tu... Foarte frumos dar si foarte trist... Nu stiu care este povestea ta, dar din ce am inteles eu pe site azoospermia nu inseamna 0 % sanse de avea bebe. Inteleg ca totusi exista solutii si la asta... Asa ca nu dispera, informeaza-te si vezi care sunt optiunile pe care le aveti. Pentru ca intr-o buna si minunata zi sa va uitati impreuna cu copilul vostru la acel DVD...
Miramar, daca vor fetele si gasim un loc de intalnire in care sa avem posibilitatea sa ne conectam la Internet eu iti sustin propunerea !
Liana30 spune:
Miramar si eu te sustin..macar pot sa fiu alaturi de voi daca nu voi putea ajunge la intalnire..
pisix capul sus..si inaintee..reusim noi!!
fetelor sa stiti ca nu am uitat ma gandesc serios la un premiu..poate ca ma ajutati cu ceva idei..ca din lipsa de timp..mi'au scazut si neuronii..astept propunerile pe PM ..sa fie surpriza pt castigatoare
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Amely spune:
Pisix... Totusi, stii ca mai exista punctia la FIV, nu? Nu-i nimic pierdut, draga mea, este posibil sa aveti copiii vostri, indiferent ce zice un "dr. cu experienta" care tocmai a avut o zi proasta
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
danyalo spune:
Fetele mele frumoase
Eu voi fi un spectator care aplauda caci nu am stofa de poeta/ povestitoare!Ma primiti in public? sa iau si eu un loc!
F. frumoase scrisoricile pt. bebicii mult doriti. toate fetele candidate, judecatoare sau de ce nu spectatoare!
La cat mai multe povestioare frumoase!
Dany
catty spune:
Pisix, esti absolut sigura de diagnosticul dat de acest cunoscut doctor? Mai sunt sanse asa cum spunea si Amely,asa ca fruntea sus. Mai incearca sa afli si alte pareri ale altor medici.
Fetelor, m-ati impresionat ffffffffffffff tare cu acest subiect. V-am citit pe toate si am retrait clipele de acum 4 ani cand imi ceream iertare ingerasului meu pt ca nu am avut forta si taria sa lupt si pt el si am luptat numai pt viata si sanatatea sotului meu. Insa totul pare atat de real chiar dupa atata timp, incat imi vine sa tip de durere si disperare, mai ales dupa ultimele vesti proaste si noile incertitudini.
Sa ne dea Dumnezeu la toate bebeii pe care ni-i dorim.
catalina
pisix spune:
Va multumesc pt gandurile voastre bune si va doresc si voua sa vi se implineasca cel mai arzator vis !
Cat despre optiuni (FIV/ICSI/TESA/PESA) le cam stiu, asa ca voi lupta pana la ultima sansa (acum cautam si in strainatate ca deja au aparut tot felul de tehnici moderne si pt cazurile extreme-extreme).
Nici eu nu vreau sa cred ce mi-a spus un doctor (desi cam toti au spus asta desi nu asa categoric), fie el si seful Centrului de Fertilizare din Romania. Eu inca mai incerc si pe cale naturala,daca va vine sa credeti. Sunt o optimista, ceea ce va doresc si voua !
Miramar spune:
Luy - am eu conexiune mobila de internet deci putem sa ne intalnim oriunde, abia astept
Liana ai dreptate cu propunerile de premiu pe e-mail. Propun ca toate ideile sa se stranga la Liana - iar ea sa comunice cu membrii juriului separat. Ce ziceti?? Liana esti de acord, sau ti-am dat prea mult de lucru...ce sa-i faci daca esti presedinta de juriu
Liana30 spune:
Miramar stai asa mama ca io sunt doar sefa presedinta trebuie aleasa..io doar cu
dar pentru alegerea premiului sunt de acord sa discutam pe mesenger ,,PM ,,sau mail cum va e voua mai usor..imi fac timp nu'i problem
IOANA??ai fugit??
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"