Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Sunt de acord cu diplomele - prin posta sau e-mail. Ma gandesc si la alte posibilitati dar momentan sunt in pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Vin si eu cu o idee.
Daca tot se dau diplome eu propun sa se dea mai multe, ca sa nu se supere nimeni:

Adica "Premiul I", "Cea mai emotionanta povestire", "Premiul special"... Asa e loc pentru toata lumea.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nucutza spune:

Cica sa ne mai inveselim nitel (a zis ancuta). Si eu, de cānd am citit declaratiile, bocesc de nu ma mai pot opri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

De mine ziceai nucutzo? Hai, nu mai fii tristulici...eu zic ca declaratiile astea de dragoste ne unesc mai mult pe noi, aspirantele, si impartasirea sentimentelor, desi dureroasa pe moment, este benefica...cred ca a tine aceste dureri inchise in suflet este mult mai rau. Asa ca..."get it out of your chest"...si apoi zambeste!!!!!!!!! Iti dau umarul meu sa plangi pe el, am chiar 2!
Tocmai mi-a venit o idee: ar fi frumos daca am organiza o intalnire in cadru mai festiv, poate chiar in realitate, intre participantele la concurs, castigatoare, juriu...insa problema ar fi cu fetele din provincie si din strainatate....

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Daaaaa, bineinteles ca ma gandeam la diplome pt toate fetele ...

Ar fi frumos sa ne intalnim, dar chiar nu stiu daca ar fi corect fata de fetele care nu pot veni la Bucuresti (sau alta localitate, unde am stabili noi intalnirea...) Hmmmm.... nu stiu ce sa zic... Poate eventual sa ne "intalnim" toate pe messenger in ziua x, la ora y ... Nu stiu cum merge messengerul asta de pe site, nu l-am incercat (sper ca nu o sa arunce nimeni cu pietre in mine ca inca n-am ajuns pe acolo)

Iar despre lacrimile pe care se pare ca fiecare fata le varsa cand citeste mesajele postate... Asta este semn ca acele cuvinte va ajung la suflet, fetelor... Chiar daca acum sufletele noastre sunt indurerate, raman totusi niste declaratii superbe, iar frumusetea uneori smulge lacrimi...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va trimit si eu din provincie mii de pentru voi toate..
eu sunt de acord cu tot ce propuneti voi..sper sa'mi iertati lipsa dar lucrez de dimineata pana noaptea tarziu..saptamana viitoare sunt libera si am mai mult timp..daca nu voi pleca la Buc pt laparo..voi fi aici cu voi..
pana atunci sper sa ma iertati..
o sa ma gandesc la premii..PROMIT!!!
va pup din nou pe toate fara exceptii..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana draga: din cate stiu blocul operator nu functioneaza inca, asa ca dr. T. nu face laparoscopii pana spre mijlocul lunii august. Iti tin pumnii sa reusesti in tot ce iti propui.

Imi cer scuze fata de fete, dar luata cu testele mele semi-pozitive, nu am mai avut timp sa ma gandesc la premii, la participante etc. Poate ca dupa saptamana viitoare, cand vreau sa ma duc la eco, voi putea sa ma concentrez asupra acestui subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha felicitari si aici, nu ai ce astepta! Testele tale sunt cat se poate de pozitive, le-am vazut si eu! Asa ca bucura-te! Felicitari inca o data! Si te asteptam sa revii cu forte proaspete!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aoleuuuu dar ce pustiu pe'aci
ce se intampla ati fugit toate?
juriuuuu va cheama la rampa!!!!
eu sunt sefa si am ..asa ca sa nu va puna ...-riii sa nu apareti ca e vai devostru

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Da, am observat si eu ca bate vantul pe aici...
Cred ca fetele si-au luat o mica vacanta, s-or fi dus sa caute un loc racoros unde sa le vina inspiratia

Sper ca din luna septembrie sa inceapa ploaia de concurente !

Mergi la inceput