Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
eeee, acu' ca s-a stabilit ca primeste Liana propunerile pe PM ... hai, fetelor, veniti cu propuneri ! Eu momentan sunt in pana... da' luni plec in concediu si poate-mi regasesc inspiratia Promit ca o sa ma gandesc.
Va pup pe toate !
iepumic spune:
Cum mai decurge concursul? Pana la urma care este juriul si cate concurente avem pana acum?
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Laura Ioana spune:
Pisix emotionanta povestea ta Sper ca dorinta voastra din luna de miere sa se implineasca intr-o zi cat mai apropiata
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Liana30 spune:
CONCURENTE LA TITLUL DE MISS VIITOARE MAMICA:
nr.1 Delfinas
nr.2 Iepumic
nr.3 Mariaa
nr.4 Amely
nr.5 Melutzica
nr.6 Laura_Ioana
nr.7 Vas
JURIUL:
Luy
Tabitha
Cristinamaria
Ancuta_stan
Miramar
Liana30
Raalucutza
uite aici iepumic
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
piccaflor spune:
Tu vei fi un copil special...in ochii mei si ai lui tati vei fi fara cusur...vei fi icoana noastra!
Te vom astepta atit cit va fi nevoie...fara sa ne pierdem niciodata speranta si credinta...iar cind tu vei fi pregatit sa vii la noi,ingeras iubit,vom fi aici cu bratele dechise si cu inima inundata de un sentiment ce nu poate fi decris in cuvinte:DRAGOSTEA
Noi te vom iubi neconditionat,indiferent de modul in care vei decide sa intri in viata noastra...daca nu vei sta 9 luni la mine in burtica,n-are nicio importanta...tu te vei naste din sufletul meu,burtica e doar un detaliu...
Ma gindesc la tine zi si noapte...ma gindesc ca poate ca tu existi deja in realitate,nu doar in sufletul si-n gindul meu...poate tocmai ai implinit o luna sau poate ai deja 5 ani si la fel ca mine si ca tati,astepti si visezi la ziua cind ne vom intilni...
Nu-mi pasa daca esti fetita sau baiat,daca ai ochii migdalati,pielea alba ca laptele sau ai culoarea ciocolatei...ma rog la Dumnezeu doar sa-ti dea sanatate si sa vegheze asupra ta pina in clipa in care ne vom intilni...pt ca din clipa aceea,vom veghea in 3 asupra ta:Dumnezeu,mami si tati...pt TOTDEAUNA!
Ioanatugs spune:
HA ha ha....cum sa fug eu!! Mi-a cazut net-ul doua zile si voi ma dati disparuta??? Nu scapati voi de mine Pina la urma cred ca o sa intru si eu in juriu, ma primiti??? Promit sa nu fiu partinitoare cu nimeni si sunt de acord sa facem o intalnire! Si eu am conectare mobila, prin zapp, asa ca vor fi mai multe conexiuni!
Piccaflor te-am trecut la concurente, ce pot sa spun decat : superbaaaaaaaaaaa declaratie!
Liano...vezi ca esti presedinta juriului, asa ca vei avea multa treaba!! Bine ca ai luat initiativa, ca fetele i-si luasera concediu!
Pisix te steptam totusi cu o mica declaratie pentru bebe mult asteptat, ca sa stim si noi ce-ati spus pe acel DVD! Nu de alta, dar murim de curiozitate!!! Si ma bucur ca sunteti optimisti, Dumnezeu nu tine cont de parerea nici unui doctor sef, sau ce-o fi el!! Mult noroc va doresc!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs
piccaflor spune:
Miramar ...
Ioanatugs felicitari pt initiativa!...
Frumos subiect!....si frumoase si declaratiile tuturor fetelor ...e dificil sa-ti stapinesti lacrimile in timp de citesti...
Miramar spune:
Ioana si eu tot Zapp Ce bine, abia astept sa ne cunoastem.
Eu zic sa stabilim termenul limita pentru concurs 10 septembrie. Si sa ne vedem undeva pe 15 septembrei dde ex. - pica intr-o vineri. Ca sa mai fie inca frumos afara si sa putem sta la o terasa. Ce ziceti?