Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

cate un pt fiecare....maine o sa va spun daca bebele meu mi-a ascultat scrisoarea.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gata ! Amely va anunta in curand castigatoarea, voturile au fost numarate, i-am trimis PM-ul cu rezultatele.
O rugaminte pentru fetele care ne-au impartasit sentimentele lor minunate prin declaratiile pe care le-au trimis la concurs: astept cate un PM de la voi in care sa-mi dati o dresa de email pentru a va putea trimite diplomele.

Kla, este minunat... ce veste minunata ar fi... Iti tin pumnii !

Mergi la inceput

LUY ti-am trimis PM cu adresa mea.te pupic si multumesc pt pumnii de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Luy, am trimis si eu PM cu adresa de mail.
Kla iti tin pumnii si sa de-a bunul dumnezeu sa fie bine si mosul sa iti umple acele camarute goale.
pentru Kla.

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

probabil nu i-a placut bebeului meu povestea si n-a vrut sa vina nici de data asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla io te pupic apasat..imi pare sincer rau

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kla78 nu fi trista, poate vine Mos Craciun cu darul cel mare, mai e timp!
Amely te asteptam deci cu rezultatele iubita!! Pup mamica de baietel!
Luy felicitari pentru munca depusa, ca de fiecare data!! Esti o harnicutza si te asteptam sa deschizi tu urmatorul capitol, dupa ce anuntam castigatoarea editiei cu nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Kla, imi pare nespus de rau ca mosul nu ti-a adus cadoul pe care ti-l asteptai dar eu sunt sigura ca noul an va veni la tine cu cea mai frumoasa bucurie si ca atunci tu o sa fii atat de fericita incat o sa ne imprumiti si noua din fericirea ta. Simt eu ca de anul nou o sa ti se implineasca cea mai mare si mai arzatoare dorinta a ta...
Te pupic dulce de tot si capul sus, mergi mai departe, lupta si o sa vezi ca am dreptate...
Si daca o sa am dreptate imi vei ramane datoare cu cel mai frumos zambet al tau iar daca nu... (desi stiu ca nu va fi cazul) imi faci ce vrei tu...
Pup dulce o fata frumoasa...

copilul meu

alte poze

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Wow! Ce harnicutze suntei fetelor - bravos. Abia astept sa vad cine castiga.

pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

TA-DAAAAA... a sosit momentul mult asteptat! Dar inainte de a anunta, vreau sa va amintesc inca o data cat de mult mi-au placut declaratiile fiecareia si ca a fost mai mult decat dificil sa facem o alegere. Pana la urma membrii juriului au reusit sa dea un punctaj si iata ce a iesit:

Locul III: Liana30, 5 puncte (din partea mea insa ai un premiu special, de suflet, fiindca m-a impresionat extraordinar simplitatea declaratiei tale si mai ales, altruismul ei...) de fapt, nu trebuie decat sa cititi:
"Bebel mult iubit si dorit nu te intreb de ce intarzii sa apari..nu..nu..vreau doar sa'ti spun ca te asteptam sa vii cand vei dori ..sunt 13 ani ..avem rabdare si te asteptam..dar te dorim din toata fiinta noastra,,,tanjim dupa tine..sa nu ne uiti.. un singur lucru as vrea daca se poate.. vreau sa te rog din tot sufletul meu ca atunci cand vei veni sa iei cu tine mii de bebei..sa'i aduci aici..aici ii asteapta mamicile lor..nu ma uita te roggg!!!
sunt eu maica ta !!pe curand bebel iubit !!!"

Locul II: Kla78, 6 puncte impreuna cu felicitarile noastre sincere (eu speram din tot sufletul ca Mos Nicolae sa-ti aduca in ghetute un test II dar se pare ca i-a pasat sarcina asta lui Mos Craciun
Redau emotionanta declaratie:
"IUBITULUI MEU FIU/FIICA!
inca nu ai venit pe lume dar aici ma ai pe mine si tatal tau asteptandu-te ca doi nebuni.Deja ai nume,camera,nashi,dar mai mult decat atat fii sigur ca atunci cand te vei naste vei fi printul dragostei a multor persoane,oameni pentru care ai devenit un motiv de a trai,de a lupta si cel mai important lucru este ca vei fii centrul vietii mamei tale!Inca nu am vazut chipul tau,nici macar o ecografie de-a ta,nici macar mult asteptata liniuta rosie pozitiva dintr-un test.....dar deja mi te imaginez langa mine,atat de micut si de dragalas cu atata dorinta de a veni pe lume si nu inteleg ce te retine acolo unde esti deoarece aici este un loc rezervat tie!special pentru tine!Aceasta scrisoare este stilul meu de a-ti spune cat te iubesc,cata nevoie am de tine,cata dragoste suntem capabili sa-ti dam...eu si cu tatal tau.Iti promit ca daca te decizi sa vii NICIODATA nu o sa-ti para rau ingerasule,iti mai promit ca voi fi o mama buna si daca nu ne vom descurca voi cere ajutor bunicilor tale,la fiecare pas ce il vei da si daca nu voi avea mereu raspunsuri la intrebarile tale voi cere ajutor la toata familia,stiu ca eu MAMA ta ,nu sunt perfecta si am multe lucruri de invatat de la viata si de la lume dar ce cu adevarat te asigur si cu toata puterea ce o scriu in scrisoarea asta,este ca:TE VOI IUBI MAI MULT DECAT VIATA MEA!si voi lupta pentru tine impotriva vantului si a marii,te voi proteja si voi incerca sa te feresc de toate pericolele vietii,mereu voi fi langa tine cand vei avea nevoie ,asa cum face bunica ta cu mine.
Ingerasule ai o mare familie care te asteapta,bunicii sunt nebuni de emotie asteptand sa vii pe lume,unchii si matusile la fel,scumpul meu vei fii centrul atentiei a tuturor din familie!Tatal tau va fii mandru cu tine,Doamne nu va fi alt tata mai bun decat el fiule,....despre bunicute ce sa-ti spun...ele sunt unice si vor fi persoane pe care le vei iubi mult ,vor fi importante in viata ta,le vei iubi mult,stiu...dar eu am voi simti orgolioasa de asta,pentru ca mama mea este unica,puternica si luptatoare si te poate invata multe lucruri bune,fiule.

te iubesc si te astept cu nerabdare,sufletul meu tanjeste dupa tine si sper din toata puterea ce mi-a mai ramas ca vei veni curand.MAMICA TA!"

si... Locul I si titlul de "Miss viitoare mamica": Annitha_cl, 7 puncte
Felicitari iubita! Sper sa fie de acord moderatorii sa te lase sa duci stafeta mai departe, iar la urmatoarea editie sa avem cat mai multe concurente. De fapt pentru mine toate sunteti castigatoare, fiindca rand pe rand vi se va implini dorinta de a va tine intr-o zi bebicii cei minunati in brate
Iata superba ei declaratie, care a cucerit inimile juriului:
"Am intrat iar pe forum desi mi-am promis de mii de ori ca nu am sa mai fac acest lucru... Am plans de dorinta! Mereu, in preajma acestei zile ma gandesc cum ar fi sa fiu mamica, sa simt si eu cum prinde viata un suflet de copil, sa simt cum creste in mine , sa pot darui iubirea care imi macina sufletul pentru ca nu am cui sa o ofer, sa pot pune mana pe pantecul meu stiind ca acolo este ingerul meu, viata mea...
Te rog sufletel, vino la mine si traieste pentru mine, fi sanatos pentru "bunul" si reda-mi zambetul...
Chiar daca nu existi eu tot te iubesc pentru ca stiu ca vei veni, vei exista si stiu ca uitandu-ma la tine ma voi topi de iubire, voi adora fiecare suras al tau, scumpul meu copil...
Trebuie sa vii, sa-mi luminezi sufletul, inima, pentru ca tu, copilul meu scump, vei fi tot ce am mai drag pe lume. Pe tine te voi iubi, ingerul meu, cum nu am mai iubit pe nimeni niciodata...Ori de cate ori ma gandesc la tine, ma doare sufletul de atata iubire si imi plange inima de atata dorinta.
Te visez nu numai noaptea, te visez ziua cand ma uit la flori te vad pe tine si stiu ca vei iubi florile la fel de mult ca si mine. Stiu ca vei fi fetita, stiu cum te va chema, stiu lucrul acesta deja de doi ani de zile. Te va chema BRIANA MARIA .Stiu ca vei fi cel mai frumos copil din lume, vei avea carlionti blonzi si ochii precum tati si bunul, vei avea pielea alba precum buna si mami. Vei fi un copil dragalas, zglobiu si extrem de inteligent. Parca il si vad pe bunul cat de fericit va fi si cat de mandru va fi cand te va ridica in bratele sale puternice si te va legana asa cum a facut-o cu mine si cat de fericita va fi buna cand se va juca cu tine... iar eu... tu stii deja cat de fericita voi fi cand vei exista...
Ai un frate mai mare...Andrei, este fratele tu din partea lui tati si sa stii ca si el vrea sa te cunoasca, si el isi doreste sa existi in burtica mea pentru ca in fiecare seara se roaga la dumnezeu sa trimita o barza sa te aduca si in fiecare dimineata ma intreaba daca a venit barza...Despre Andrei iti va povesti mami mai tarziu si stiu ca il vei iubi si tu asa cum il iubesc si eu...
Stii, copilul meu drag, te astept si te doresc din tot sufletul meu asa ca te implor sa nu te mai lasi asteptata prea mult.
Te iubesc din toata inima mea, scumpa nestemata, multasteptata fiinta si, stiu ca odata o sa-ti pot sopti la ureche atunci cand dormi cat de mult te iubesc chiar daca uneori sunt dezamagita si cedez eu stiu ca tu ai sa vii, ai sa traiesti, ai sa te nasti si ai sa-mi luminezi viata. Curand nu ai sa existi doar in inchipuirea mea, in inima mea, in acest jurnal ci ai sa existi cu adevarat.
Curand nu ai sa fii doar un vis, o dorinta, o inchipuire... ai sa existi cu adevarat.
Cu multa iubire pentru sufletul meu, pentru ratiunea mea de a trai, pentru ingerul meu... BRIANA -MARIA de la mama"[/i]

Va pup cu drag si va iubesc pe toate!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

17+

Mergi la inceput