Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 29
Ioanatugs spune:
Ok fetelor, imediat o sa trimit si eu punctajul meu si Luy cred ca tu ar trebui sa anunti castigatoarea, e randul tau! Data trecuta fiind si prima editie, am facut-o eu, acum ar fi frumos sa anunti tu, mai ales ca esti si cea care face diplomele!!
Ioanatugs spune:
Luy am trimis si eu punctajul meu si te asteptam sa ne anunti castigatoarea editiei cu nr. 2.
Concurentele nu mai dau pe la noi??? Liana30, Annitha_cl, Kla78 pe unde sunteti??? Pregatiti-va de anuntarea castigatoarei si sa stiti ca toate sunteti castigatoare si va urez ca "premiul cel mare", bebelul mult dorit, sa vina cat mai curand la toate!!!
irinatunza spune:
Buna, fetelor.
Am citit si eu si am ramas fara cuvinte. Sunteti extraordinare si o sa fiti toate niste mamici extraordinare.
Va doresc ca Mos Craciun sa va aduca bebelusul mult dorit.
va pup si am sa ma rog la DD sa va ajute sa va tineti minunile in brate asa cum o tin eu pe a mea acum.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Ioanatugs spune:
Irinatunza multumim pentru urari! Am vazut pozele Sabinutzei tale, e frumoasa foc, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!!
kla78 spune:
eu sunt aici....n-am mai intra ca era prea liniste pe aici ..si pe mine una.ma intristeaza linistea prea multa
IRINA sa-ti traiasca minunea.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Ioanatugs spune:
Kla78 ma bucur ca esti pe aici, pentru ca in curand nu va mai fi liniste ! Sper!!!
Amely ai trimis punctajul tau iubita???
copilutzu spune:
Nu m-am putut abtine sa nu citesc!!!
Frumos!!! Va felicit!!!
Off.topic cu scuzele de rigoare...
kla78 pup ochisorii lui de catzel frumos!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
irinatunza spune:
Va multumesc fetelor pentru aprecieri. Sa va dea Domnul si voua cite o minune din asta cit mai repede.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Liana30 spune:
si io sunt pe'aci dar dupa astept
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
annitha_cl spune:
Am aparut si eu fetelor...scuze ca a durat atat dar am netul stricat acasa.
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"