Concurs de frumusete al aspirantelor optimiste !
Raspunsuri - Pagina 31
annitha_cl spune:
Multumesc mult ... este o adevarata surpriza ...
Kla si Liana felicitari si pentru ceea ce ati scris...de fapt cred ca toate sunetm "miss viitoare mamici" eu doar am avut sansa de a gasi cuvintele care sa exprime o parte a sentimentelor noastre. Cum am spus acum cateva saptamani juriul ar fi trebuit sa se transforme in mici Neghinita pentru ca intotdeauna cuvintele sunt mult prea putine pentru a exprima ceea ce simtim cu adevarat..
Va pup pe toate.
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
Liana30 spune:
Va multumesc mult!!!ma simt minunat
Annitha_cl felicitari!!!..si ma rog din tot sufletul ca cat de curand visul ,,dorinta ,inchipuirea sa devina Realitateee!!!
Kla felicitarii!!!stii cat de mult te iubesc..."Nimik nu'i imposibil" vei reusii!!!
Trio adica juriulmultumesc !!multumesc!!!
Luy tie multumiri speciale..
Miramar si tie iti multumesc!!..chiar daca doar din umbra ne'ai urmarit..io stiu ca ai fost cu sufletul alaturi de noi
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
Ioanatugs spune:
FELICITARI TUTUROR CONCURENTELOR toate sunteti castigatoare si cel mai frumos cadou sa-l primiti direct in burtik va doresc!!!
Acum cine deschide un nou capitol ??? Annitha_cl, sau Luy, sau Amely, sau Miramar?????...... Cine doreste????
luy spune:
Felicitari tuturor, ati avut niste declaratii minunate !
Dragele mele, v-am trimis diplomele , daca nu le primiti trimiteti un PM si le mai trimit o data, posibil sa nu fi inteles eu bine adresele voastre de email.
In privinta unei noi editii a concursului, nu stiu ce sa zic... Data trecuta a incercat Miramar sa deschida un nou capitol si a fost inchis... Hmmm
Va pup pe toate !
kla78 spune:
ANNITHA,LIANA felicitari iubitelor!
multumiri juriului si imi cer scuze ca nu am scris mai repede dar am fost suparici tare ca n-am reusit nici de data asta,poate data viitoare ,peste cateva luni cand voi avea resurse financiare pt un nou fiv.
LUY am primit diploma dar nu o pot deschide,poate are ceva calc meu,nu stiu,astept sa vina sotul acasa sa vad daca poate face ceva,daca nu te anunt.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
[quote]Originally posted by annitha_cl
Kla, imi pare nespus de rau ca mosul nu ti-a adus cadoul pe care ti-l asteptai dar eu sunt sigura ca noul an va veni la tine cu cea mai frumoasa bucurie si ca atunci tu o sa fii atat de fericita incat o sa ne imprumiti si noua din fericirea ta. Simt eu ca de anul nou o sa ti se implineasca cea mai mare si mai arzatoare dorinta a ta...
Te pupic dulce de tot si capul sus, mergi mai departe, lupta si o sa vezi ca am dreptate...
Si daca o sa am dreptate imi vei ramane datoare cu cel mai frumos zambet al tau iar daca nu... (desi stiu ca nu va fi cazul) imi faci ce vrei tu...
Pup dulce o fata frumoasa...
multumesc frumos si sa dea Domnul sa fie asa cum zici tu.
Pepsi spune:
felicitari fetelor, din suflet va doresc sa va tineti puii in brate, sa va aduca Mosu ce va doriti voi mai mult!
Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
kla78 spune:
LUY n-am reusit sub nici o forma sa o deschid,si tare mult mi-as dori sa o scot pe imprimanta si sa o pun alaturi de alte obiecte ce le detin pe cand se va hotari bebeul meu sa vina pe lume,eu mi-am adunat toate seringile de la injectiile ce le-am facut,chiar si sticultele de la injectii,teste de sarcina negativedar si cele pozitive de la primul fiv,le tin toate ca pe o comoara si cand bebeul meu va creste i le voi da sa vada cat de mult l-a dorit mamica lui