Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dimineata fetelor, va urez o zi buna si o saptamana minunata!
Eu Z 19...ma simt foarte bine, aseara putina greata, dar nu cred ca se pune!!!

OANABBB, ce faci? Ieri erai suparata din cauza ovulatiei, sper ca astazi esti bine. Nu ai de unde sa sti sigur ce s-a intamplat, poate ai ovulat fara nici-un fel de simptom. Zic si eu...
Uite ce fac ca sa te inviorez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna fetelor,

ma scuzati ca imi mai bag si eu nasu pe la voi ... dar voiam s-o atentionez pe Ale ca inca nu a ovulat ... sa nu lase garda jos.
Nu am citit prea multe pe la voi ... am vazut doar graficul si mi-am adus amnte de graficele mele. Si eu ovulam pe undeva prin ziua 21. Dar se vedea clar cresterea.

Continua cu prestatul si i-ati in continuare temperatura. Poate ca nici nu e ciclu ovulator ... cine stie?

In luna in care am ramas ... am ovulat in ziua 18-19 cu o temperatura de 36,5.
Nu pot stii cat a fost dupa ovulatie ca imediat m-am apucat de utrogestan ... deci implicit a ridicat-o acest progesteron.

-ici la toate endometristele mele dragi si va pupa si Karina Ioana pe toate.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Simonetule din tot sufletul imi doresc sa ne vedem, acum sa vad cand o stabili Amely intalneala: io pe 22 tre sa fiu in Germania, deci voi pleca pe 20 si nu stiu cand ma intorc... sper ca dupa 27, daca nu mai adoarme barbatu-meu la volan... am atatea sa-ti povestesc... atatea adevaruri (ca tu stii ca eu pe tine nu pot sa te minciunesc) incat o sa vin dotata cu casca de protectie, ca sigur o sa-mi spargi capul!

Fetelor, eu ziua a 12-a, mucusul si-a facut prezenta de aseara puternic, insa intepaturile in ovare au fost deja, de fapt in dreptul care n-are trompa, iar eu am prestat in ziua 7, 9, 11, (in fiecare din aceste zile de 2 ori pe zi, dim/seara) azi n-am cum, ca mi-a zburat masculul in Germania dar se intoarce maine si il execut din nou cu toate ca tot maine, BLESTEMUL VIETII MELE - boul de polonez vine si el si pleaca abia sambata! Cand am fost acum plecata in Slovacia, Polonia, etc. chiar i-am spus nevestei lui, ca vine in Ro doar cand sunt io la ovulatie si mi-l forjeaza pe al meu la maxim de nu mai am ce sa mai fac cu el! Si ea saraca mi-a spus sa-i trimit calendarul meu cu per. fertila, sa-l amane cu o saptamana... si vorbea serios, dar uite ca am uitat si am furat-o iar! Asta e, pana la urmatorul fiv vreau sa trag tare, ca io am o banuiala ca pot ramane natural si e chiar culmea sa fac fiv din lipsa de timp pentru prestat!
Luna trecuta am avut o ovulatie de toata splendoarea cu toate simptomele: chef in draci de amor, mucus instalat in fortza din ziua a 9-a, am pus-o doar in ziua a 9-a, au urmat intepaturi in ambele ovare... si mi-a stricat "lucrarea" dragul de Marinescu fix in ziua a 14-a cu "actiunea lui de cercetare si scotocire", ca din ziua a 9 pana in a 14-a nu am mai facut nimic de frica histeroscopiei, iar dupa tortura de pe masa inchizitiei, va imaginati ca numai la sex nu ma mai gandeam io... umblam de nebuna dupa creme antirid!
Hai ca o iau pe aratura cu off topicuri... va pup pe toate si sa aveti o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata si de la Moldova

Simonette, cat ma bucur pentru tine. Sa va traiasca ficiorul si sa aveti parte numai de bucurii. Te invidiez, recunosc. Cu fiecare luna ma simt mai aproape de pasul asta.

Meg, sa aveti concediu placut, sa va odihniti si sa va distrati cat incape.

Miro pupici pe burticuta. Mai ai un picut.

Eu azi, ziua 13, endom 9mm, O. dr: 2 foliculi unul de 23 si unul de 25, iar O Stg 1 folicul de 20. Maine bag pregnyl.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Lachi: comentariile tale sunt, in continuare, foarte spumoase, dementiale... numai tu esti in stare sa trimiti calendarul cu perioada fertila partenerilor de afaceri ai "masculului" Esti nebunaaaaaaaaaaaaa
In alta ordine de idei, referitor la mucus, subscriu la cele scise de Avalon cu urmatoarele precizari: mucusul - albus de ou - poate apare si la 4-5 zile inaintea ovulatie, de exemplu la mine luna asta ovulatia a fost la 4 zile dupa aparitia albusului, iar durerile si intepaturile de fapt preced ovulatia, am invatat ca ovulatia are loc exact in ziua in care se termina si intepaturile, si albusul, si orice semne. Iar referitor la testele de ovulatie, din momentul pozitivarii lor, ovulatia se poate produce la 12, 36, chiar 48 ore.
Si sa stii ca eu sunt optimista in privinta ta, si sunt sigura ca poti ramane natural numai sa reusesti sa in perioada fertila iar sotul sa nu fie acaparat de polonezi, italieni, irakieni...etc

clauclau, oanabbb: va tin pumnii sa se fi prins ceva luna asta

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Hi-hi, ce simpatica ai fost, Laura! intr-adevar trebuie facut ceva cu polonezul asta, nevasta-sa ar fi o metoda taman buna, eu zic - afla-i tipei adresa de mail si trimite-i graficul tau, sa-l tina naibii acasa cand ovuleaza Lachioana noastra! (de fapt, vorbesc serios!)

Cu intalneala, am putea sa ne strangem sa zicem, vineri (14 iulie), la ora 18.00, la pizzeria lui Simonette? sau daca vreti o alta data sau alta locatie...astept propuneri! Eu nu pot joi, ca ma intalnesc cu tutunaresele. In rest, pt. mine e ok. Pana acum avem Simo, MOana, Felicia, Lachione, Amely iar lista continua... Cine se mai inscrie? Gravidutele au prioritate, le punem in cap de lista
Mishule, pe unde te-ai ascuns mama?

Pup fetele

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

eu sunt Z22, ovulatia fiind in Z17, mi-a aparut o secretie cam apoasa, ce-o mai fi si asta ma rog sa am rabdare macar pana sambata cu testele de sarcina caci m-am saturat sa fac in fiecare luna zeci de teste

Amely, melu meu: nu stiu cum sa va ajut sa va treaca pesimismul asta ca nu e bun deloc: sa va dau sau sa va imbratisez si sa va pupicesc ?? sau sa pentru voi??
Hai fetelor, reveniti-va! Sunteti tinere, frumoase, iubite...ce va mai trebuie sa fiti fericite?? Ah, stiu: un copilash! Las' ca vine el cand te astepti mai putin dar pana atunci ce aveti de gand sa faceti?? sa plangeti si sa fiti triste, sa treaca viata pe langa voi si sa nu va bucurati de ea? Hai incercati sa gasiti bucurii in celelalte lucruri la care tineti enorm in viata voastra si numai inchipuiti-va cum ar fi, D-ne fereste! sa nu le mai aveti...atunci o sa realizati cat de fericite si norocoase sunteti iar bebe vine si el, va promit!
Eu la vorbe sunt mare si tare dar cand ma gandesc cum ma apuca si pe mine de fiecare data prin Z2 cum sa nu va inteleg??!!

sunt alaturi de voi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Amely, ce sa-i aflu adresa de mail? Ca doar ne cunoastem, suntem prietene si tocmai am sunat-o acum si i-am spus: bravo fato! iar vine asta fix cand sunt io in per fertila? io sunt de vina ca i-am promis solemn sa o anunt cand e saptamana cu pricina, ca sa-l amane pe al ei sot si, chiar l-ar fi amanat si de ar fi trebuit sa-i spuna adevarul!

Mai Amely, mai prost nu puteai sa alegi data intalnelii! Pe 14 iulie e ziua de nastere a scumpului meu sot caruia i-am pregatit o super surpriza care ma include si pe mine asa ca ... sorry, dar eu chiar nu am cum pe 14!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor, eu luna asta n-am avut noroc de nici unele. In z.14 folicul de 16 mm si endo de 9 mm, apoi z.16 foliculul a stagnat si nici forma rotunda nu mai avea. Prin z.10 aveam un albus de ou de toata frumusetea.
De prestat am prestat in z.10 si z.12 apoi am lasat-o balta pt. ca am zis sa acumulam o pauza pt. IAS. Cum IAS n-am mai facut s-a dus pe apa sambetei sansa mea ( extrem de mica dealtfet) de a mai avea vreo speranta la sf. lunii, mai ales ca mi-am facut in z.18 si analizele din secretie ( pe care mi le daduse dr. sa le fac), deci inca 48 ore lipsa contact. Deci din z.12 noi nu ne-am mai intalnit, asa ca fetelor luna asta stau pe tusa, dar macar nu ma mai supar cand imi vin uratii.
Zile fertile va doresc si asteptare usoara

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Revin si eu in club dupa exact 3 ani.( am o fetita de 2 ani si 2 luni, facuta dupa lungi asteptari...de ovulatie). Acum vrem un fratior si tocmai am descoperit testele de ovulatie. Am facut 3 teste ( Dr. Sigur) in z12, z13 apoi in z17. Toate negative.. tati a fost plecat intre z 13 si z17 si dupa capul meu nu am mai facut test... Ce nu inteleg sau nu stiu e.. Testul e pozitiv doar 1 zi in luna? Sau e negativ inainte de ovulatie si pozitiv de la 12-36 ore inainte de ovulatie si toata perioada fertila? Adica hormonul asta LH care vad ca scrieti ca are ceva cu spartul foliculilor apare doar inainte de ovulatie si apoi nu mai e?
Eu azi sunt ziua 19 oare mai are rost sa fac teste?? Ciclul meu de destul de regulat 27,28,29 zile, dar cum tati e mereu in deplasare si vine mereu foarte obosit... Si eu am 32 de ani...

Multumesc,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput