Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132 | Autor: Mishulina

Link direct la acest mesaj

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79009&whichpage=1" target="_blank"> Cap.131

lunii noiembrie 2005 sunt:
Iube 2001 - cap.83

lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97

lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi - cap.98
ionica - cap.99
Princess - cap.103
Adriana mica - cap.103
mexxa-cap.103

lunii februarie 2006 sunt:
MamiFlori - cap 104
Mirona - cap 109

lunii martie 2006 este:
Danita - cap 116

lunii aprilie 2006 sunt:
ingeras26a - cap121
Madana - cap.122
Catalina - cap. 124

lunii mai 2006:
Cristinna- cap. 125
Kateryna - cap. 126
Oana Bucur - cap. 128
Megbeng - cap 129

lunii iunie 2006:
Bubulina1 - cap. 130

lunii iulie 2006:
monica b - cap. 131
Karra80 - cap. 132

Urmam noi,cat de curand!

Avem si mamici,foste colege de "Endometru..."
Catrinel 17 (cap. 49) a nascut pe 23 martie o ( Oana Carina)
CamiM (cap.58) a nascut pe 8 mai o ( Sofia-Alexandra)
Virgi (cap.61) a nascut pe 17 mai o ( Luana Claudia)
Shoricutza (cap.62) a nascut pe 26 mai o ( Ana)
Alexia27 (cap.83) a nascut pe 18 iulie o ( Eileen Nicole)

Ina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna ziua, fete dragi

sa dea Dumnezeu ca acest nou capitol sa fie cu multi bebei!

Eu Z 16 si astept, astept, astept...
Simptome ioc, nimic ce e nimicul , dimpotriva ma simt foarte bine, parca am tenul mai luminos! Parerea mea!
Peste 10 zile trebuie sa-mi vina cm, de n-ar mai veni! Intrebarea mea este cam cand ar trebui sa indraznesc sa-mi fac un test de sarcina? Si ce fel de test caci am vazut ca parerile sunt impartite. Sunt asa de multe pe piata!

Multi pupici pentru fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

clauclau: cel mai bun e Clear Blue insa daca ti se pare prea scump poti incerca un Barza sau Dr. Sigur; tin pumnii sa fie pozitiv

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Mishulina, f frumoasa listuta!
vant in pupa, doamnelor!:) eu sunt pe PM daca vreodata va pot fi de folos cu ceva.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bine v-am gasit la un nou capitol! Doamne-ajuta, sa fie cu mult noroc!

Eu nu am cu ce ma lauda, sunt ziua 22, astept o minune, dar fara prea multa convingere. Clau, pot sa-ti spun eventual cum procedez eu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci ca mine... Eu din principiu nu mai fac teste de sarcina decat daca imi intarzie CM mai mult de 2 zile. Call me crazy but... "it's an act of self-preservation" cum scria si in filmuletul acela emotionant despre durerea unui cuplu infertil. Altfel, daca vrei sa-l faci cat mai repede posibil, parerea mea este sa nu-l faci mai devreme de ziua in care ar fi trebuit sa-ti vina CM, ca sa nu te induca in eroare.

MOana, iti inteleg tristetea si iti admir taria de a trece peste ea. Din cauza asta nu am puterea sa fac teste. Urasc minutele de dupa un test negativ si inevitabilele lacrimi. In alta ordine de idei, cu mare drag accept sa ne vedem la pizzeria lui Simo, chiar ea mi-a zis ieri la telefon ca vrea sa ne intalnim, doar ca ii este ceva mai greu sa se ocupe de organizarea intalnelii, pt. ca isi schimba locuinta si e in febra cautarilor, deci ne-a rugat pe noi sa organizam (daca vrem, bineinteles).
Stiu sigur ca Bubulina vrea sa vina si mi-ar fi tare drag sa avem o proaspata graviduta printre noi. Ultima oara a venit Madana, dupa care am baut toate si, mai in gluma, mai in serios, iata ca a predat deja stafeta Bubulinei. Deci... cine se mai inscrie la intalneala? Mishule, sper ca vii, oricum cred ca ne intalnim in avanpremiera! Haideti fetelor, ca doar n-om fi toate in concediu!

Pupicei si...teste ++ cat mai multe!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, eu ma inscriu la intalneala ! Daca e dupa 6 seara...Parca mai vorbisem candva sa ne vedem la pizeria Simonettei!
Clauclau, nici eu nu m-as grabi cu testul, as astepta sa vad daca intarzie cel putin... am incercat destul dezamagirea unei singure liniute... Tu hotarasti!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, eu stiu ca voi aveti dreptate si ar trebui sa stau macar pana in ziua in care ar trebui sa vina ciclu. Problema e daca o sa ma pot abtine..., eu sunt noua printre voi si luna trecuta am vazut o liniuta, iar acum a doua luna trebuie sa fie 2 liniute!

Offf, a fost o saptamana grea, ma refer la servici, inchidere de luna...si mie imi sta gandul doar la bebei mici si dulci.

Va urez la toate un sfarsit de saptamana minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

endometrioase scumpe, noi, adica meg, burtica aferenta si taticul burticii plecam maine dis-de-dimineata in concediu asa ca am intrat cu supradoze de pupici, cum altfel decat fertili, si chiar . cand ma intorc mi-as dori ca macar o parte din endometrioasele cu state vechi sa fi facut pasul magic spre odisee!!

daca o sa apara ceva noutati semnificative o sa va anunt prin Mishulina!

oooof, chiar o sa imi fie dor de voi

vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ma primiti?
Acum ca nu mai e cazul sa ascund minunea de voi, imi fac curaj sa va salut! N-am intrat mult timp, fiindca nu puteam sa va mint in legatura cu adoptia.....va iubeam si nu stiam cum sa nu dau de banuit!
Amely, fara sa vrei m-ai ajutat mult sa revin...

Deci...ati aflat...am un baietel...o minune! Il cheama Luca si are deja 5 luni! Tot de atata timp este in viata noastra,viata pe care ne-a schimbat-o si ne-a implinit-o intr-un mod miraculos si total! Nu stiu cum sa atasez poza si nici nu cred c-ar fi indicat...cine vrea, poate sa-l vada pe mess... Pt. noi este cel mai reusit copil...am zis pt noi! N-as putea sa iubesc mai mult un alt copil nici daca i-as da viata... Cam atat pt moment, nu vreau sa plictisesc pe nimeni si nici nu pot sa scriu cu viteza obisnuita...am in clipa asta in brate un flacau de 8.5 kile care tocmai s-a trezit si ma exploateaza...
la modul placut evident!

In rest, sunt bine...fericita ca tocmai am luat astazi un apartament cu 3 camere, ca sa putem sa-i cream conditii cat mai bune!

Sa stiti ca sunt pregatita sa ii fac lui Luca o surioara si astep sa ne mutam ca sa merg la dr. sa vad cum ma mai prezint...

Vreau sa va spun ca va iubesc enorm pe toatesi pe cele vechi, dar si pe cele noi (nu dau nume...am zis toate) . Nu v-am uitat si nici nu v-am abandonat in sufletul meu! Celor noi, le urez bun venit si s-auzim de bebelei!Iar celor noi le transmit toata caldura mea sufleteasca!!

Astept sa organizati marea intalneala!!!

Moana...
te invidiez pt memoria ta...ma uimesti! Mai multe vb cand ne vedem!

Va pup cu drag!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

SIMONETTU sa.ti trayasca odorul,mii de pupici!

fetelor,care ma luminati si pe mine..
vin acu de la eco,z 16. cm.32

endo baban 11mm
od. 1,4 0,7 0,8
o.s 0,5 0,5 0,3 0,3

offffffff am o mie si unu de foliculi,da nici unu mai de Doamne ajuta!
ovulatia va avea probabil loc in 2 zile,cred.da de ce am foliculii asa mici?
la asa un endo,daca prindea, si un folicul de 25mm.........

pai si endometrul asta se va face de 12mm in 2 zile.

nu mai stiu.......sunt confuza,nervoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

m.am luat cu ale mele si am uitat sa.i urez MAGDUTEI vacanta placuta,
si sa se intoarca cu burtika dolofana si plina de energie!

Mergi la inceput