Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Lachi, sa-ti traiasca sotul, normal ca trebuie sa fii langa el de ziua lui. Dar nu e obligatoriu sa ramana data de 14, era doar o propunere... ar putea fi de ex. miercuri, pe 12, tot la ora 18. Ce ziceti?. Sau mai propuneti voi, nu va sfiiti!

Mel, uite un pupicel ca sa uiti de pasa proasta in care ai intrat... Trebuie sa o depasim, chiar daca bebe nu a venit inca, e pe undeva pe drum, doar stii asta!

Haideti, fetelor, care mai veniti la intalneala? chiar n-aveti pofta de o pizza delicioasa? sau de o inghetata? sau macar de o "barfa" a la endometru?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachyone... da ce-i mama cu prestsatul asta in ultimul timp? Ma uimesti...ai mai gasit pe undeva prin arsenalul tau vreo arma secreta de care io nu stiu? Bravo mami...tine-o tot asa! Cat despre povestirile tale adevarate...promit sa nu dau tare, numai sa vii

Amely,
vad ca ti-ai luat in serios insarcinarea cu organizarea...si uite asa o punem de-o barfa...hihihi! Te pupa mama mult pt asta!

Picoooo! Nu mai intri fatalik pe mess? Ca ultima data m-ai lasat cu ochii-n soare...da' pe tine te iert ca n-am putere in fata dragostei ce-ti port! Vb de dragoste curata fata...sa nu intri la idei...dragoste de sora [mai mare bineinteles]

Iepurila, draga de tine...n-ai pt ce sa ma invidiezi, pt ca... uite...iti vand un pont: In lumea asta sunt copii pt fiecare dintre noi! Toti sanatosi, zglobii si care abia asteapta sa fie dragaliti de noi! Poate apoi cu ajutorul Celui de Sus vine si barza!

Am pupici pt. toate fetele...

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Simonettule, ce bine imi pare ca ai revenit!!!

Hai ca acum ai venit cu fortze proaspete :) Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!

Picaa, sar'na muuult! poa faci si tu tot fetitza:)

Liana, Lachi si celelalte fete

Vreau si eu la intalneala! dar eu pe 27 plec in concediu si ma intorc pe 4.

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da mai Simonetto cam asta-i ritmul meu in ultima vreme! Dar hai sa nu ma dau mare, ca tot io acum vreo saptamana credeam ca o sa fac vreo achizitie de la sex shop pentru perioada fertila - respectiv "de catarat pe pereti"! Deci minunea tine de vreo saptamana... si da, am avut o arma secreta, cu care numai asta nu m-am asteptat sa generez daca o pun in functiune,... dar uite ca a avut si efectul pe care l-am asteptat, nu a avut nici efectul de care mi-a fost frica... si a avut si efectul asta surpriza: sotz armasarel! acum, ca sa nu-si revina la normal, adica sa mi-o puna de 2 ori pe an, ii bag pe gat branca ursului cu japca, cica sa imbunatatim calitatea gigeilor pentru fivul din septembrie... si el saracu' imi tot spune "dar parca spermograma mea era super buna, nu?" si io ii zic "da, iubitzel..dar nu se stie niciodata... poate s-a schimbat! noi sa fim siguri, tu trebuie sa bei mizeria asta" ..si o bea si daca ar fi dupa capul lui ar da zilnic atacul la mine, dar ma gandesc si eu la calitatea gigeilor si pe bune... nu rezist nici eu zilnic!

Arma o sa ti-o spun cand ne vedem, dar cine o are nu recomand sa o foloseasca pentru ca e tip "bumerang"...la mine inca nu s-a intors si sper sa nici nu se intoarca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeraso, pai atunci pe 12 sigur o sa poti veni! hai mey, sa avem si noi dupa cine bea ca sa preluam stafeta de!

Gabiule, cred ca tu ai ovulat in ziua 15 si de aia foliculul parea tuflit in ziua 16. Daca ati prestat in ziua 12 seara, atunci ovulatia s-a petrecut intre 48-72 de ore de la CS, ceea ce dupa Tutunaru de ex. e taman bine, caci traiesc cam 3 zile. Deci sanse exista, nu fii suparici! Uite un special pt. fata mea sa nu mai fie trista, OK?

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Am intrat si eu pe fuga sa va pupicesc ca mi-a fost dor de voi!

Io-s in ziua 2 si obosita si "moarta" de caldura si...nu mai stiu de mine!

Simonetule bine ai revenit si sa-ti traiasca flacaul!
Lachi Sa-ti traiasca sotziorul,sa fiti fericiti si...in rest sti ce-ti doresc!
Amely te si abia astept sa ne vedem!

Surioara imi e tare dor de tine si mie,poate te mai prind intr-o seara pe net!

Am fugit...o zi buna tuturor!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Buna, fetelor!
Raportez: z 29... ii astept pe rushi cam in z 30-31!
A.... eu nu pot veni, miercuri, pe 12, desi as vrea tare mult!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, cand pe 12? miercuri? si unde, la ce ora?
Pe 10 luna viitoare naste surioara mea...vedeti ce repede a trecut timpul???

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely eu vinerea nu pot, deoarece sunt bucuresteanca de luni pana vineri spre seara, cand imi mut tabara la casuta de la Valcea. Dar miercuri pe la ora 18 pentru mine e OK.
Am vorbit cu Lachi si ea saptamana asta e in pregatiri pentru aniversarea barbatelului, daca se hotareste sa vina miercuri eu ma ofer sa-i tin companie, o iau de unde doreste si o returnez unde doreste, cu cea mai mare placere.
Daca nu, invat eu drumul pana la pizzeria lu' Simonettu miercurea asta, iar data viitoare calea spre intalneala va fi mai scurta. Promit s-o pavez cu petale de maci special pentru Lachi, ca daca de bebici inca nu avem parte, macar sa ne bucuram sufletul cu alte lucruri frumoase lasate de Doamne Doamne pe lumea asta.
Picaaa, Adela
Eu sunt in ziua 3, luna asta nu masor decat sacii de ciment si moluz din casa (renovarea va fi in toi in urmatoarele saptamani), maine ma duc sa fac analizele lipsa pentru FIV si tot maine Moisica a zis ca ma prezinta lu' Marinescu, acu' sa vedem.............
Ale asa cum le-am mai spus fetelor, prestatul din 2 in 2 zile in perioada fertila (in functie de CM-ul si specificul fiecarui organism) e de aur. Daca se fac ecografii, atunci perioada de prestat este exacta, iar sansele le poti constientiza dupa criterii destul de elocvente. Temperatura si mucusul iti spun cate ceva despre ovulatie, dar la o scara de 1 la 10, iti spun cam 1% din cate poti afla pana la ora actuala, la nivel medical. Pentru multe cupluri, acest 1% e cheia, e solutia scaparii de infertilitate, ceea ce iti doresc din tot sufletul si tie............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ingerasule, crek esti in culmea fericirii avand-o pe Maya in scurt timp in viata voastra...FELICITARI!!! ma bucur din suflet pt voi! Sarcina usoara in continuare si Maya sa vine pe lume sanatoasa si norocoasa!

Lachy inainte ma mai sunai si pe mine!

Liana
....ce faci soro?
Mi-e asa de dor de tine!!! Bafta multa iubita mea...sper ca in curand sa ne dai o veste mare!de la mine pt tine!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput