Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Lachi, la mine asa se intampla, si de 2 ani ma monitorizez, deci am invatat regula... o sa reiau ce am scris zilele trecute la alt subiect, ca sa intelegi de ce apare inaintea ovulatiei: 'albusul' este provocat de secretia de hormoni, in principal de catre estrogen... colul uterin il 'produce' ca raspuns la stimulii hormonali... in faza foliculara, inainte de ovulatie cu circa 2-3 zile are loc o crestere brusca de estrogen (ce determina cresterea LH-ului, cel care e responsabil cu spargerea foliculilor)... acel estrogen crescut determina colul uterin sa produca o glera filanta, transparenta, elastica, de consistenta albusului de ou crud... aceasta glera este extrem de favorabila vitalitatii spermatozoizilor, se mai numeste si glera fertila.
De aceea testele de ovulatie se pozitivau mai tarziu, pentru ca ordinea e urmatoarea: intai creste estrogenul, apoi dupa circa 24 ore creste LH-ul (care e detectat de testele de ovulatie) si la 12-36 ore urmeaza ovulatia. Tu nu faceai bine deloc ca te opreai din prestat, desi se spune ca spermatozoizii (daca sunt vioi, si la voi sunt) supravietuiesc si 3 zile daca au reusit sa intre in uter.

Alé, dupa grafic s-ar parea ca ai ovulat in ziua 12, nu stiu ce sa spun, eu nu sunt asa tare la grafice, mai mult ma bazez pe ceea ce simt, asta mi s-a confirmat la eco intotdeauna. Cred ca ar fi trebuit sa continui seria monitorizarilor ca sa stii exact. Nu ar fi exclus sa fi ovulat prin ziua 12 si apoi iar prin ziua 15-16, de aceea nu a crescut inca temperatura. Spun ca nu ar fi exclus, pentru ca organismul tau este impregnat cu hormoni dupa sarcina si poate ca ovarele lucreaza la capacitate maxima. Bafta la prestat!

Clau, ai facut bine ca ai prestat intre ziua 7 si 15, pt ca la un cm de 25 zile e posibil sa ovulezi in ziua 11. Deci duminica viitoare, daca ai ramas testul ar trebui sa fie II. Eu asa iti doresc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc Avalon, m-ai lamurit.... am intrat si pe medlife si nu vor sa-mi afiseze tarifele... eu nu hormonalele vreau sa le fac ci hepatitele, sifilisul, hivul si din col chlamydia, mycoplasma si ureaplasma... ca a fost modest dr. de data asta, doar pe astea le-a vrut. Bine ca le voi face si pe cele de ziua 3 din proprie initiativa asta-i altceva: nu cumva sa ma trezesc cu vreu FSH gigant si sa nu mai aiba rost sa fac nimic... Te pup dulce si te rog, pe PM sa-mi dai si mie un punct de reper un indiciu cam pe unde e pe Grivitei, ca as vrea sa merg maine singura de capul meu....la 8 dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

am citit acum ca tinctura de marar inhiba ovulatia.
si eu am luat pan acu 2 zile...si imi vine sa plang,ca aveam asa endo maret!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

aaaaa,avem noutati,vad ca scrie de cand suntem membrii...
fff,dragut,si in acelasi timp deprimant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Simonettu, ma bucur din suflet ca ai hotarat sa revii, ti-am simtit lipsa rau de tot. M-am tot uitat pe pozele cu Luca si nu ma mai satur...cel putin aia cu tigara e mortala!

Felicia, sper ca de data asta sa reusesti sa ajungi la intalneala... chiar daca dupa ora 6

Lachi, subscriu la ce zice Avalon, si la mine albusul apare la fel, cu 2-3 zile inainte de ovulatie. Asta cand apare, ca luna asta spre ex. n-am pupat asa ceva... nici macar nu mi-am dat seama daca am ovulat, nefacand monitorizare.

Adelamaria, esti o dulce, chiar mi-era dor de tine, cuvintele tale m-au emotionat, sa stii, mai ales ca acum sunt intr-o pasa tare melancolica, si ma chinui din rasputeri sa o depasesc. fata sufletista!

Ale, pana la urma, daca ai prestat, e tot ce conteaza... Si eu m-am stresat luna asta intrebandu-ma daca am ovulat si cand, si mai mult rau mi-am facut. Pe mine nici macar nu m-au durut ovarele, pe cand la tine semne au fost la greu. Asa ca...iti tin pumnii, ca poate fi cu noroc, chiar daca nu stii exact ziua ovulatiei

Eu sunt ziua 24 si am semne clare de pms, asa ca nu ma imbat cu apa rece... Sunt intr-o pasa foarte proasta, m-a certat si Bubulina pe mess, si pe buna dreptate ca pesimismul meu depasea orice limite.
Acum ma retrag pana nu va molipsesc si pe voi...

Pupicei multi la fete!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...va pup si va multumesc de primirea calda de care am avut parte!

Lachione...poate data viitoare reusesti sa ajungi totusi... nu de alta dar suntem de rasul lumii!

Liana bine ai revenit draga mea! Chiar ma gandeam ca nici prezenta ta nu e cea de alta data!

Amely, tu vezi ce faci cu intalneala...

Eu abia astept sa ne putem muta, sa ne linistim si s-o iau de la capat cu monitorizarile si doctorii...m-am hotarat sa-i fac o surioara lui Luca!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

MOana ma bucur nespus de mult sa te "revad"!...Bine ai revenit!...te pupacesc mult si-ti transmit o infinitate de ginduri bune...
Simonettule vad ca in sfirsit te-ai hotarit sa le spui fetelor despre superbul meu viitor ginere,Luca ...va imbratisez cu drag pe amindoi,va pupic si sper sa va revad cit mai curind...
Vad ca draga de Amely vrea s-o puneti de-o intilneala si tare mi-e ciuda ca n-o sa pot veni si eu...
Cristinna pup dulce pe burtica tiza mea care nu m-a uitat ..
Ingerash deci vei avea o fetita!!!!!yuppi!!! Maya e un nume super frumos!
Bubulina si Madana sper ca va simtiti bine si ca v-au crescut burticile...

Eu n-am mai scris de ceva timp aici...insa sper ca nu m-ati uitat...
Raportez ziua 4...Melu' numaram impreuna?
Iau in continuare Dostinex si sint KO mai tot timpul...saptamina viitoare ar trebui sa refac hormonalele...sper sa-mi fi scazut nabadaioasa aia de prolactina...

Va pup pe toate vechi si noi si va urez spor la facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ooooo, ce de activitate pe aici, eu acum am intrat in casa. Am fost in parc, la terasa si dintr-o data mi s-a facut greata...
Sotul meu se amuza pe seama mea cand vede ca fac eu ce fac si tot gasesc niste simptome de sarcina! Inca imi este greata...
Cred ca e imposibil sa am simptome la 6 zile de la ovulatie, dar burta mea e cam umflata, simt asa o greutate in ea!
Asta e nebunie...nu ma luati in seama!

Va pup pe toate mult, mult, mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Piccooo, ce faci fata, mi-era dor de tine, mi-era ca tu ne-ai uitat! Felicitari, stii tu pentru ce! Te admir din tot sufletul pentru decizia luata. Ce poate fi mai frumos?
Cat despre intalneala la pizza, nu stiu daca o sa mancam si pt. tine dar in mod sigur ne vom gandi cu drag la Picca noastra, o sa ne lipsesti... Sper ca data urmatoare cand mai scrii sa fii OK, nu KO!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dimineata dragele mele si va doresc o saptamana usoara.

Amely,uite ca suntem 2 cu stari din astea si pe mine ma tine de vreo o saptaman deja.Am crezut ca dupa ce trece PM va fi mai bine,dar nici vorba;Hai ca poate impreuna ne mobilizam cumva si trecem peste...insa eu una nu prea cred.Te pup dulce si sper din suflet sa-ti revii repede

Picca dulce,ce bine ca te revad,eu as numara cu tine,numai ca chiar, mi-am pierdut speranta acum si nici nu mai vereau sa aud de zile fertile,nici nu stiu in ce zi sunt si nici nu ma intereseaza.Ma rog insa pt tine din toata inima si iti tin pumnii cat mai stransi

Adrianami-a fost dor tare de tine fata draga;ce mai faci si cum mai esti??s-a imbunatati ceva la voi??Sotul meu a facut saptamana trecuta noua spermograma dupa 3 luni de tratamnet si maine la 9.30 mergem dupa rezultata si sa vorbim cu doctotrul despre variante.Eu din pacate nu am o senzatie prea buna in privinat rezultatului,dar asta poate sa tina de starea mea de acum.Bien ai revenit si sa nu mai pleci da??

Gabitzule,cand veniti la noi??te astept cu drag si bratele deschise.Hai deseara te rog pe mess sa pove cu tine

Bubu meu,ai ajuns cu bine acasa??O zi buna si tie si un pupic dulce

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput