Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ciudat e ca nu am nici un simptom de ovulatie,nu ma inteapa ovarul drept,el e cu foliculul rahitic,nu prea am vazut mucus,desi acu vro 2 zile parca ar fi fost ceva,care numai albus nu era....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Neata fetelor. Va multumesc pentru raspunsuri.

Temperatura tot n-a crescut, asa ca nu mai inteleg nimic. Aseara am bagat in functiune maybe baby, monitorul acela de saliva si am vazut ceva ferigute pe acolo. Dezavantajul la asta e ca iti arata feriga si inainte si dupa ovulatie, deci nu e nici asta lamauritor...

Care va pricepepeti la grafice, puteti sa va aruncati un oki www.fertilityfriend.com/home/5244b" target="_blank">aici.

Va urez o duminca frumoasa.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

AVALON, cred ca am fost la ovulatie in Z 12 sau 13, cm la mine fiind de 25 de zile. Am zis cred pentru ca nu m-am monitorizat in nici-un fel. Doar potrivit calculelor si diverselor teste pe calculator , am intre Z 7 si Z 15 sperand ca ovulatia ar trebui sa fie prin jurul Z 12. Sper sa fi fost asa! Este a doua luna in care incerc sa raman si nu am apelat inca la controale, intai o sa incerc sa raman natural, fara tratamente. Sa dea Domnul sa reusim toate.
Eu mai am un baietel de 4 ani si vreau sa-i fac un fratior sau o surioara.

OANABBB, si eu abia atept sa-mi fac testul duminica viitoare, weekend-ul viitor o sa fie mai usor pentru ca ma duc la puiutul meu care acum e in vacanta la bunici si timpul o sa treaca foarte repede. O sa ne intoarcem duminica seara si cine stie, poate ma abtin si-l fac luni dimineata cand ar trebui sa vina uratii!
Tu esti acum la ovulatie? Inseamna ca diseara ai treaba multa...
Mult succes in proiectul bb.

pe toate.

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare, care e temperatura optima dupa ovulatie? Si cat trebuie sa se mentina?
Eu intamplator mi-am luat-o de dimineata, este 36.9. E bine? Spuneti-mi si mie cum e cu temperatura asta inainte de ovulatie si dupa. Si cumva in caz de sarcina, temperatura creste?

Nu stiu nimic...

Mergi la inceput

CLAUCLAU o temperatura luata asa,fara grafice anterioare nu are nici o relevanta.
dar totusi ca sa.ti fac o placere,DA e f bine ca temp. sa fie in jur de 37.0 ,asta de multe ori e semn de .

eu tocmai am facut un test de ovulatie si a iesit o a doua linie,si aia anemica si ca vai de ea,ceea ce ar trebui sa insemne ca testu e negativ,dar si prima linie e tot mai stearsa...

si e ultimul test din oras!!!!!!!de dimineata am fost la cel puti 10 farmacii ca sa gasesc un amarat de test,care mai arata si aiurea.

Mergi la inceput

OANABBB, da, m-am bucurat ca mi-ai facut o placere si ai zis ca e buna temperatura , dar vorba ta, luata asa aiurea, n-are nici-o relevanta. Si mai e luata si axial!!!
In legatura cu testul de ovulatie, nu fi amarata, am inteles ca si ele se mai inseala. Important este ca tu simti ca o sa fi la ovulatie si ca diseara o sa . O sa vezi ca pana la urma o sa se prinda un bebic. Stiu eu!!!

Pupici multi.

Mergi la inceput

incep sa.mi fac probleme ca nu o sa aiba loc nici o
ovulatie,pt.ca nu am nici un simptom,testele sunt negative...

asta e ,de acum tot ce pot face e sa astept...si sa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ale raspund eu la intrebare..da am patit'o si eu..pot sa primesc punctele??

fetelor revin in fortza!!!!
gataaa de azi..ma pun pe treaba!!am zis!! am zis!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

bravo!LIANA bine ai revenit ,,in forta,, cum zici tu!

in ce stadiu mai esti?tot de FIV te pregatesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

In primul rand vreau s-o pup dulce pe zapacita de Simonette... si sa ma bucur nespus ca a revenit pe forum chiar si asa "printre picaturi"! Felicitari pentru casa noua si sa va traiasca flacaul! E o frumusete fetelor, credeti-ma si eu nici macar nu l-am vazut.. decat in poze!

Ale, da se poate ca la monitorizarea ovulatiei sa apara greseli, din pacate, medicul trebuie sa fie super bun pe asta si in plus sa cunoasca materialul - adica sa fii pacienta lui sa te stie pe dinautru bine de tot! Eu sper s-o pui totusi de bebe luna asta! Da-i bice mai departe...sa nu ratezi nici o zi din per fertila!

Si acum sa ma iau de tine Avaloane: pai bine mai mama, tu acu' spui ca mucusul gen albus de ou precede ovulatia???? eu eram ferm convinsa ca apare in timpul ovulatiei sau ma rog, o zi doua inainte si una dupa eventual! ca la mine mucusul coincidea si cu intepaturile de ovare tipice ovulatiei si... intr-adevar testul de ovulatie se pozitiva cam la 2-3 zile de cand aparea mucusul...off Doamne si in ultimele luni sa mor io, daca n-am facut febra musculara... fix pana se termina faza mucusului dupa care probabil chiar cand ovulam, luam o pauza sa-mi revin... ca io-s mai batrana mai fetelor, mi-am pierdut conditia fizica...

Mergi la inceput