Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

scuze de neatentie ,atunci...

Mergi la inceput

fetelor,la cate zile DPO iti poti face testul de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

FETELOR NU VA POT SPUNE CAT SUNT DE BUCUROASA...IN SFARSIT VISUL MEU S-A IMPLINIT.....CAND NICI NU MA GANDEAM ...EXACT CAND AM ZIS CA NU MA MAI STRESEZ SI NU MAI CALCULEZ NIMIK... DUMNEAZEAU NE-A BINECUVANTAT SI ASTAZI AM AVUT PARTE DE CEA MAI FRUMOASA ZI DIN VIATA MEA...AU APARUT CELE II LINIUTE PE TEST SI ASTEPT LA ORA 19 REZULTATUL DE LA LABORATOR CA SA FIU 100% SIGURA....ABIA ASTEPT SA VINA SOTUL ACASA SA-I FAC SURPRIZA...AM FOTOGRAFIAT TESTUL SI AM SETAT POZA PE DESKTOP LA CALCULATOR SA-L VAD CE REACTIE ARE AC TARE MULT NE DORIM AMANDOI.....VA PUP DIN SUFLET SI VA ASTEPT PE TOATE CU MINE LA ODISEE...
APROPO FETELOR AM UN CICLU DE 35-36 ZILE SI AM AVUT OVULATIE IN ZIUA 22 FARA CELEBRUL ALBUS SI ALTE SIMPTOME.....DECAT O USOAARA INTEPATURA LA OVARE......ASA CA ORICE E POSIBIL ATATA TIMP CAT NU E STRES SI CAND VREA DUMEZEU...

vA PUPA PE TOATE KARRA .

Va pe toate Karra care vrea sa fie .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Karra, FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!

Sarcina usoara iti doresc si un bb sanatos, mancacios si voios !!!
Imi imaginez ce fericita trebuie sa fii !!! Si ce surpriza frumoasa pentru sotul tau, !
Sunt sigura ca si rezultatul testului de sange va fi pozitiv ! Bravo, inca o data !!!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Monica, Karra: FELICITARI! SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI FRUMOSI!!!

bubuleana

Mergi la inceput

KARA felicitari!

ce de gravidutze!

Mergi la inceput

se intampla ceva...postez si apare mult mai tarziu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Monica s-a rezolvat,esti la "loc de cinste" pe listuta! Bravo tie,meritai!
Doamne ce ma bucur sa mai trec cate un nume pe listuta,cu atat mai mult cu cat "numele" e cu "vechi state" pe aici...
Haideti,cine mai indrazneste?

Karra felicitari,sa fie intr-un ceas bun! Abia astept sa te trec si pe tine pe lista dupa ce ai confirmarea....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Monica , Kara felicitari! Sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

... E POZITIV SI TESTUL DE SANGE...MI-A IESIT 4392.39 mUI/ml...SI ASISTENTA DE LA LABORATOR MI-A ZIS CA SUNT FFFFF INSARCINATA.....suntem f bucurosi sa ne ajute Dumnezeu sa mergem bine pana la capat....luni am programare deja la medic...
Va pup si va doresc la toate sa simtiti aceasta mare bucurie ce e in sufletul meu acum.....

Va pe toate Karra .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput