Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Wow Karra ,da chiar ca esti foarte insarcinata! Pai la valoarea asta sigur ai cateva saptamani bune de sarcina! Sau poate doi in burtica?
Bravo,sa fie intr-un ceas bun,te trec si pe tine pe listuta ca acum nu mai am niciun dubiu...
Si trage piciorul,te rugam....

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

...ultima menstruatie a inceput pe 06.06.2006si la un ciclu de 35-36 de zile credeam ca am ovulat in 26-27-28.06.2006sa fi fost mai repede sa am ami mult de 2 sapt de la conceptie ca eu asa banuiam 2 saptamnai jumate de la conceptie....in fine luni seara am programare la doctoril meu si sigur ma va lamuri el....pana atunci in weekend plecam la parintii mei sa sarbatorim impreuna binecuvantarea.....

Va pe toate Karra .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Initial creeata de georg

buna
as aveo o intrebare am temperatura bazala de vreo doua saptamani 37, cm nu a venit. Este sigur sarcina, pentru ca testul de urina este negativ sau poate fi alta cauza temperaturii ridicate.´
Merci

Furtos

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Ce fac fetele scumpe!?
Bag de seama ca am aparut la tzanc cat sa vad inca o fericita...
Karra...felicitari...sa-ti dea Dumnezeu o sarcina normala si o bijuterie la capatul ei.
Fetelor...ce sa va spun!?
Mai vedeti inca o data, ca bijuteria vine cand te opresti din calcule si agitatie...si te relaxezi...
Va doresc asa o perioada de relaxare cu cadou dupa.
Va pupacesc si indraznesc sa mai trec din cand in cand pe la voi.

Eu si Noi
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Karra felicitari, sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen si un bebe sanatos

Marilena si mie mi se pare o prostie kestia asta Pai inotul e kiar indicat in timpul sarcinii.

Georg eu zic sa faci testul de sange, ca e sfant. Sigur ca poate fi o sarcina si testul de urina sa nu arate (Clear Blue e cel mai bun si nu prea da rateuri). Iti tin pumnii sa fie cu okisori

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Monica si Karra,MII DE FELICITARI,SARCINI USOARE SI BEBEI SANATOSI

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Karra, felicitari din tot sufletul, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS SI MANCACIOS!

Uite asa ne mai cresc aripi...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam mult de galerie, fetelor. Azi am fost la echo si am vazut bebe mic-mic dar se pare ca e ok. Din pacate am vazut si 2 chisturi de cite 5 cm fiecare pe unul din ovare. Probabil de la stimulare. Aveti idee daca se poate scapa de ele fara sa deranjez bebe?

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mishu: sar' mana de link! am comandat si eu maca si astazi am si primit-o! o sa incep din Z1...

eu sunt Z26 - au aparut si durerile de sani, sunt si mai sensibili si mai mari, si mai tari...cam astea sunt singurele modificari
am facut azi un test Ozone - clar negativ - oricum e prea devreme, sunt de-abia Z9 DPO
eu am un feeling pozitiv in aceasta luna, daca ma insel voi cadea iar direct cu capul in butoi

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

bubu meu,daca e sa cazi cu capu in butoi cum spui tu,nu-i nici un bai,ca te scot eu de acolo,te tin bine de manutza iti dau doi pupici dulci de tot si din toata inima si apoi mergem mai departe.Insa,te rog eu ceva din suflet;nu mai amana analizele hormonale,fa programare pt un HGS si la Pedro pt...De cand am vorbit ieri cu tine nu am liniste si daca ti la linstea mea,te rog inca o data mult fa aceste analize.Macar sa am eu cel putin sufletul imcapat ca sunteti voi bine.
La mine habar nu am ce zi este si nici nu mai imi fac sperante.Cred totusi ca sunt la ovu pt ca ma inteapa ovarele destul de tare.Insa nu am chef nici test de ovulatie sa fac.Si cu amigdalita care o am,mi-a luat si temperatua si era 37.3.Va pusi pe toate si un weekend minunat

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput