Endometru, ovulatie, monitorizari, TB, gravi 132

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

cate s.au intamplat de dimineata!

a venit barbatu acasa!surpriza!binenteles ca am .

pacat ca nu s.a putut intampla cu 2 zile mai repede.azi z 22,ov, z 18
sau 19.taaare suparata sunt....voiam luna asta sa ne tinem tare de treaba,si daca nu raman sa fac un hsg si stimulare luna viitoare.

acu,asta e,mai incerc o luna doar cu naturiste...si dupa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Hmmm...... 72 ore? ce bine ar fi sa fie asa dar tare mi-e teama ca apar si aici diferente de la o persoana la alta...
Fetelor voi ati luat Maca la recomandarea unui doctor pt ca eu sunt tare suspicioasa cand vine vorbe de medicamente! Cred ca sapt viitoare fac o programare la dr si-l intreb!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cristinamaria bine faci,e o atitudine foarte sanatoasa sa nu iei nici un medicament dupa ureche fara sa consulti inainte un medic. Numai ca maca nu e medicament.E un produs naturist obtinut din comprimarea unei pulberi din plante si e,asa cum au zis si fetele mai sus un supliment nutritiv si f bun adaptogen si nu are reactii adverse. Uite,mai multe citeste www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=" target="_blank">aici.
Daca simti nevoia intreaba si un medic dar mai degraba un dr.homeopat sau endocrinolog decat generalist sau ginecolog.

Amely ma bucur mult ca v-ati simtit bine,chiar ne trebuie din cand in cand cate o "evadare" de-asta. Dar ce-i cu Lachi,a disparut?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Bun venit urez si eu noilor "colegutze": Mada28, Apollo, Mirelae!
Si eu am luat Macca luna asta, produs romanesc, nu stiu daca a avut efect...
Eu sunt cam suparata... ce stiti, CM f redus cantitativ are influenta asupra sanselor de bb? Eu stiam ca da... La mine e asa de ani buni...In lunile in care am facut stimulare si in cele imediat dupa, era in cantitate "normala", zic eu.Ultima data am facut in aprilie.. de atunci, parca se reduce progresiv : luna asta a fost cel mai putin: in z 1+2 ar fi fost suficient un tampon normal... azi 2-3 picaturi... Lunile trecute, mai, iunie, a fost ceva mai mult, dar tot f putin...
O sa-l intreb pe dr cand mai ajung pe la el, dar pana atunci, poate aveti vreo parere...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

fetelor,a incercat cineva testerul donna pt. ovulatie?

ce ziceti?pare f simplu dar nu stiu daca e pe bune sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Merci mult Mishulina!
Am citit si trebuie sa recunosc ca suna interesant... incerc si eu de luna viitoare daca nu se intampla nimic luna asta!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Postat de MARICELA

Buna!Ma numesc Maricela,am 33 ani,casatorita si imi doresc un copil.
O colega afirma foarte sigura pe ea ca nu e indicat inotul atunci cand doresti sa concepi un copil.Cica e posibil sa fii gravida si sa nu stii si ovulul fecundat sa curga afara. Mi se pare pueril,dar avand in vedere ca-mi doresc atat de mult un copil,intreb si eu,in speranta ca voi primi un raspuns.
In cazul in care nu am postat corect,va rog sa ma scuzati.Va citesc de mult iar azi e prima oara cand scriu.

Maricela Dressel

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Felicia n-as crede ca un CM redus e neaparat o piedica. Eu si dupa stimulare tot asa foloseam un singur tampon normal si citeva 'daily'. De altfel sarcina am obtinut-o pe un endometru de 5.5 mm (masurat cu 2 zile inaintea ovulatiei).

Misulina, chiar daca Maca e produs naturist, date fiind efectele la nivel hormonal pe care le are cred ca ar trebui consultat un medic inainte de a-l lua, mai ales daca esti deja sub un tratament medicamentos. Parerea mea. A! si ma poti trece si pe mine la gravidutele de iunie. Hcg-ul = 1600.

Monica 5+

Mergi la inceput

MONICA felicitari!
pai asa ne dai tu MAREA VESTE?

sa fiti amandoi sanatosi si sa ai o sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Tenchiu, tenchiu, Oana. De fapt eu am dat vestea acu vreo 2 capitole, cred. Pe aceasta cale le multumesc mult si fetelor care m-au felicitat atunci. Din pacate sint foarte prinsa intre un milion de treburi si ajung cam rar pe DC.

Monica 5+

Mergi la inceput