Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina....m-am ganditi eu si la tarile astea....Dar biletul la avion e cat tot sejurul. Nu prea as da atata.......pe bilet.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Precizare: toate alea de le-am scris mai sus sunt pentru iubitorii de mare si soare.

Noi am optat pentru o saptamana la Stockholm desigur cu Ilinca.

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Codruta, pai cam biletu de avion e si costul. Cazraea la all inclusive nu e mare branza pt doo saptamani si oriunde in afara complexului turistic cu doi dolari ai trei femei, o cutie de trabucuri si beutura la discretie. (glumeam) Muzica e gratis, distractia la fel.
Pe bune, cu 50 de parai in buzunar acolo esti sef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, Ina, si la bulgari e de mers cu copii in regim AI.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Cristina, sa stii ca am notat informatiile despre Albena. N-am fost inca la bulgari decat in trecere.
Printre altele, au marele avantaj ca sunt aproape si e la indemana sa mergi cu copii cu masina.
Noi suntem acum in situatia in care regandim orice posibilitate de vacanta in functie de Ilinca fiindca n-avem cu cine sa o lasam.

Mergi la inceput

Codruta, mai aproape Madeira, daca gasesti oferte acceptabile de la Cluj. E super!!!!

Mergi la inceput

Tot am vrut sa pun o intrebare (fac precizarea ca nu este tendentioasa) si se adreseaza tuturor mamicilor din grup: de ce duceti kk la analize de cate ori fac copiii diaree?
Adica primiti rezultalele si tratamentul din partea doctorului in timp util ca sa faceti asta?

Fiindca aici pana nu are cel putin trei zile diaree severa sau nu se deshidrateaza sever copilul, nici la urgenta nu te primeste cu el. Pentru consultatia la doctor oricum astepti de face copilul de zece ori diaree si de tot atatea ori trece pana ajunge sa-l vada doctorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor eu una nu mai blendaresc nimic ,cu toate ca Antoine are numai 4 dintii dar papa foarte bine ,ieri mi_a papt orez fiert cu ficatel de pui prajit in foarte putin ulei,azi a papt supa de pui cu fidea (le-am maruntit cu furculita ) si vreau sa spun ca au succes (sa ii tina dumnezeu naravu)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, bine ai revenit! Phii, ce repede a trecut tipul, nici n-as fi zis ca a venit toamna. Ducem kk la analize pentru ca in caz ca are vre-un animal, sa-l tratam mai repede, sa nu asteptam sa-si faca de cap in bebe. M-ai inebunit cu locatiile tale de vacanta - btw, sotul are o oferta din Belgia, poate acceptam ca sa ajungem si noi in Cuba.
Dana mama lu Antoine, un de la noi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Remarcam si eu ca azi dupa ce mi-am declarat retragerea am fost mai activa ca niciodata O fi de bine, o fi de rau?

Zici ca-s agent de turism asa m-am aberat pe aici.

Ioana, depinde unde v-ati localiza urmare ofertei.... ca de ex. Bruxellesul e destul de primitor cu strainii dar pentru alte locatii nu bag mana in foc. Plus ca-i plictiseala mare peaicishilea exceptand lunilede vara belgiana iunie-august. Asa ca, din motive exclusiv de plictiseala stiu toate destinatiile turistice

Mergi la inceput