Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, anunta-ne in fiecare zi ca pleci, ca imi place ca esti mai activa in aceste conditii. Am inteles, nici in Belgia nu e de stat. Cel mai bine cred ca ar fi in sudul Spaniei, dar nimeni nu ne cheama acolo, dom'le.

Am primit un telefon de la unii sa ma duc la interviu miine; pai daca imi schimb jobul, tre sa amin proiectul bb2; of-of, mai-mai, incurcata mai e viata.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ca tot ne-am laudat sotzii de numa', dati-mi voie sa il "laud" si pe al meu cu o duma: mi-a adus flori la aniversarea "perioadei din an in care ne-am cunoscut" (nu mai tinem minte data, dar era asa, vara). M-am mirat, pentru ca desi mie imi plac florile, rar imi cumpara (si cu toate ca imi plac florile ieftine, imi ia doar buchete mari si scumpe - cred ca se gindeste ca asa compenseaza). Ma asteptam sa-mi ceara ceva in schimb, aveam un filing in stomac; si a venit si duma: vrea sa punem si noi bani sa isi ia socrii masina noua, ca asta veche e prea veche. Sa nu inebunesti?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Asha Ioana cumpara-i mashina noua soacrei ca sa aiba cu ce sa vina mai des la tine

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ioana,cum adica sa puneti bani voi pentru socrii la masina?.... Pai voi n-aveti prioritati, aveti copil, mai vrei copil. Sa va ajute ei pe voi daca aveti nevoie. Auzi, la masina? Daca ar fi altceva, stiu eu...lucruri mai marunte, atunci da domle' iaca sa ajutam si noi, dar altfel....
Acuma scuze ca ma bag, dar io n-as fi de acord. Probabil ca as fi daca as fi miliardara, nu? Atunci da ia-ti casa, masina...ce vrei ca am buget ca Becali
Sti, eu sunt o fire deschisa si doar imi dau cu parerea.
Vezi, tu..mai discutati si stabiliti cumva.
Ina, nu duc kk la analize decata atunci cand spune pediatrul. Daca e diaree se trateaza dupa cum stim toate. Daca asta nu trece in cateva zile atunci e de bai, si se face analiza la kk.
Parerea mea este ca nu trebe dus kk de fiecare data la analize.
Ce noi cand avem diaree gata avem ceva......se mai curata organismul, nu?
Io stiu ca la copii e mai complicat dar nu ne panicam imediat.
Cei care duc kk la analiza, il duc pentru a elimina orice dubiu.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ioana, si soacra-soacrei, nika-nika???
A venit sotzu´acasa si i-am aratat poza cu body-ul, replica a fost pe masura: ´Da se pare ca nu-l deranjeaza!`
Sofia , m-am consolat.
Fabiano al meu si-a descoperit kuku, sau zizi-ul sau...ahahaha ucellino (adica ´pasarica´), cum zice ta-su´. Si trage de el fara nici un pic de mila, mi se face rau cand il vad.
Azi joaca Italia cu ...Germania. Asa ca, Forza, Italia !!!

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Kid2003, luna aceasta pe 9 fac doar 26 de ani.
In 2002,la 22 de ani m-am casatorit,in 2003 in decembrie am adus pe lume prima noastra fetitza Rebecca Emanuella,in 2005 in septembrie 29 am nascut-o pe Jessica Priscilla,iar acum cum bine se vede vrem ca bb#3 sa vina in 2007.
Nu vrem sa fim parinti "bostorogi" si de aceea ii dam bataie acum cat e "fierul" cald si merge modelat/facut dupa dorintza
Apoi sotul are 32 de ani si vorba ceea ,in timp ce varsta inainteaza creste "bostanul"si se usuca "vrejul"
Nu ca n-ar mai merge treaba ca, la ce barbat am langa mine cred ca o sa se intample si la noi cum i s-a intamplat bunicei mele acum cativa ani urma.
Bunicu avea 73 de ani,si intruna din zile am fost in vizita si am inoptat la ei.Am dormit langa camera lor.
In fine ma pun sa dorm insa n-am mai reusit ca ei tot se foiau pe acolo(deh..nu mai incapeau in pat dragii de ei m-am gandit eu).
Mai stau ce mai stau si aud deodata:"haai femeeeie ca mai merge o data"!
Ce bascalie am facut cu ei a doua zi nu va mai pun...Asa ca merge pana la adanci batranete fara probleme.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gina, am ras cu lacrimi. E beton povestioara.
Sa aveti parte de bb3 asa cum va doriti.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana ce dragut sotul tau ,trebuiai sa-l intrebi ia dat banisoacra sa cumpere flori?
Gina ce comica esti ,bravo lor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim frumos pentru laude! Ne-am umflat in pene amandoua!
Mai, mai, ce de subecte-am pierdut, trebuie sa ma pun la punct sa nu care cumva sa ratez ceva!
Eu am inceput marea recuperare!
Irina, sper ca totul e bine acum, am citit despre accident, Bianca, felicitari pentru carnet, Nicole, felicitari pentru casa noua!
Felicitari Tonnia pentru sarcina!!!
Prevad inmultiri puternice prin zona la ce-mi fugira okii pe pagini! Sa fie cu noroc!!! Ce fete harnice!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

PENTRU CA TOT A VENIT VORBA DE VACANTE IN STRAINATATE, va povestesc si eu cate ceva despre vacanta in Spania.
Anul trecut am fost in Spania in vacanta, am stat o zi in Barcelona si o saptamana in Ibiza. Preturile nu mi s-au parut mari absolut deloc! Chiar nu ma asteptam, mai ales pe insula...dupa parerea mea, iti poti face vacanta linistita in Ibiza, mai ales daca este in extrasezon. Ca sa va dau un exemplu, la un moment dat am intrat intr-un supermarket si am luat o sticla de bere Amstel de 1L cu doar 85 centi! Mancam la terase cu 5-10 euro un menu! Bineinteles ca daca mergeam la restaurantele de fitze ...ramaneam dupa program sa spalam vasele! Insa sunt destule terase cu servire si mancare ireprosabile unde mananci bine si platesti...mai putin ca in Romania!
In disco nu am fost decat in PACHA...intrarea era intre 20-40 euro, un gin 5 euro, o bere 5 euro... Deci super discoteca si cu preturi pentru toate buzunarele. Am gasit si masina de inchiriat cu doar 30 euro/zi...cu care am vizitat insula si bineinteles ca am facut sute de poze.
Ceea ce a costat mai mult a fost cazarea la hatel, dar noi am stat la 4 stele cu demipensiune...Mancare din belsug dimineata si seara, bufet suedez. Eu zic ca a meritat si oricand as mai vrea o asa vacanta...insa anul asta as vrea in Grecia, Cipru...

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput