Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 27
roxi23 spune:
aici sunt poze cu Darius in Mall
aici poze din Vacanta in Ibiza
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
BiuMil spune:
haideti ca o iau incet incet...am fost cam tacuta in ultima vreme, dar ma regasesc in toate problemele si problemutzele voastre , am multe de spus dar mai bine nu mai zic nimic! fac un exercitiu de maturitate .... sa vedem ce iese! iar daca o iau pe aratura puteti sa o puneti si pe seama lipsei cronice de mancare...
in primul rand felicit fetele care au sau se gandesc la inca un bb...eu am constatat cu tristete ca sunt prea egoista sa mai fac unul.
ioana, ma bucur ca ai rezistat cu bine constelatiei de soacre, iar faza cu masina, hmmm...poate se referea sotul la un imprumut si nu ai inteles tu bine
imi pare rau de mirunica si de buba ei...daca are vanataie, dr C a recomandat Arnica gel (sper sa fi inteles bine numele) care se pare ca face minuni!
subscriu la planurile cu mega intalnirea...doar ca in w-e asta va invit la plimbare ...pe la mare! ca sa fac o rima proasta de sezon!
la multi ani si Cristineidesi cu maaaaare intarziere...si eu fac 25 de ani vara asta.
Cge, se vede ca ati avut o super vacanta...sa va fie de bine si sa va dea energie pana la urmatoarea! daca nu te deranjeaza as fi curioasa sa stiu unde ati stat si cam la ce preturi...felicitari si Ancutei pentru cuvintele noi!
Kid, spui ca lui Alex ii place mingea aia...i-am luat si noi lui Milan si degeaba facem noi concurs cine raspude mai repede la intrebari! L-am amenintat deja cu razboiul jucariilor....cand ne intoarcem de la mare va primi cate 3 pe zi maxim. nu ii place nimic nimic... nici nu se uita la ele! ni s-a parut la un moment dat ca ii plac astea care se deplaseaza...pe naiba, se uita la ele si o pauca tot in directia opusa!
Miflore bine ai revenit! spor la marea recuperare! Mi-a placut si de fata ta, dar nu te mai laud ca mi-e frica ca o sa pocnesti si dispari iarasi!
Ina, iti doresc sa reusesti sa ai stilul de viata pe care ti-l doresti, sa te redescoperi si sa revii cu forte proaspete atunci cand vei simti tu ...peste o luna, doua, trei...
Felicitari Hilde pentru dintisori... nu cred ca ordinea tine de Ca, am inteles ca e important sa iasa un anumit numar pana la o anumita varsta....hai ca ti-am dat un sfat foarte bine "documentat"![]()
Codruta, sa va distrati in vacanta! si eu zic ca e mai bine inainte...reveniti cu chef de renovari, plus ca aveti timp de facut planuri!
gata pt in seara asta, sunt cam obo ... plus ca numai piscinutze si barcutze am in fata ochilor!
noapte buna va doresc!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
diplodocus spune:
seara buna...
c faceti? Va uitati la meci, nu?![]()
Eu astept loviturile d la 11 m
si pina atunci stau p net...
Ma plingeam eu ieri ca Luca nu da nici un semn ca ar vrea sa schimbe comoda pozitie de stat in fund...Ei bine, cred ca m-a auzit si mi-a facut o surpriza
Aseara s-a uitat fizx la mine si a inceput sa rida( cred ca el isi imagine ce mutra o sa fac eu daca-i iese schema:)Si s-a agatzat cu miinile de bluza mea, si ...hop in genunchi!!!
Pupe-l mama de viteaz!!!Deci nu-i chiar asa greu fundul:)
Si azi, l-am pus calare pe piciorul meu( cu talpile atingea podeaua) si ...S-a ridicat in picioare putin, apoi a inceput sa topaie, asa, cum face in jumper...E total...ce mai...
Sunt asa bucuroasa!
Noapte buna, mai vin miine la povesti!
IOANA si Luca-Mihnea
miflore spune:
Fetelor, va uitati la meci?
Hai ca ne apropiem de penalty-uri, astea-mi plac cel mai tare!
Pana una alta am mai citit despre super concediul lui Jadi,
si despre dezlegarea misterului mersului in 4 labe pentru Maria Ramonei si Vlad al Alinei!
Ce copii mari!
Inaa, acum am citit despre soacra, sper ca acum sa fie problemele rezolvate!
Hopa, a dat acum gol Italia! Adica eu nu mai vad loviturile de la 11m? 
Inca un gol Italia!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Carmi spune:
Uraaaaaaaaaaaaa !!!!
Nemtii au luat-o-n frezaaaaaaaaaa !!!! Aroganta se plateste, deh![]()
Bravo Italia ! Eu si sotzul am urlat la cele doua goluri de cred ca ne-am facut dusmani toti vecinii (nemti, sau polonezi naturalizati pe-aici). Am trezit si bietul copil...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
b_irina_c spune:

Ina eu am dus kk la analiza ca facea cu sange. Numai eu stiu ce a fost in capul meu... (ma gandeam la ce-i mai rau si eram ingrozita ca are ceva parazit care ii suge matele). Uite ca am gasit un motiv pt care e mai bine in Romania
!
Mifloricica teoretic e bine dupa accident dar eu am ramas cu o frica, de nu-mi vine nici mie sa cred.
Diplodocus
pt ridicarile lui Luca!!!
Si acum offtopic... vacante... Ce vise... Eu am avut noroc cu firma asta falimentara ca m-a dus la "scolarizare" ca altfel nu pupam eu strainataturi, sa nu mai zic de vacante... Eu sper sa apuc cateva zile pe la noi pe plaiuri Mioritice
! Cu Vladut dupa mine, ca nu am cu cine sa-l las! si la cat sunt de disperata dupa el nici nu stiu daca as putea... sunt o mama exagerata cum imi ziceam demuuult ca nu vreau sa fiu ![]()
Si acum am o prajitura pt fetele care nu se pricep (din care fac si eu parte) prajitura ideala. E Melba cu piersici (fara coacere) de la Dr Oetker (sau cum mama lui se scrie) si e atat de simplu de facut ca e imposibil sa nu-ti iasa
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
dana_lucia spune:
Buna dimineata si "La multi ani!" copilasilor care azi mai implinesc o lunita! 

Carmi si noi ne-am bucurat tare mult pentru victoria Italiei ("Forza Italia!"), au jucat super bine si au meritat pe deplin sa cistige!
Am citit ca vorbiti despre destinatii de concediu. Ina (country girl) , Stockholm-ul e foarte frumos dar daca ai prilejul iti recomand sa mergi si la Uppsala caci mie mi-a placut cel mai mult din tot ce am vazut in Suedia (am petrecut concediul in Suedia in august 2004 si tare mi-a placut!). Apoi am pe lista de favorite ca destinatii de concediu Brazilia (da, e departe dar e suuuper!) si Durban, statiune la Oceanul Indian in Africa de Sud, ehee ce vremuri! Acum cu Alberto nu ma incumet inca la distante mari caci, ca si Irina, nu prea cred ca as suporta sa merg fara el, cel putin nu acum. Asa ca anul asta concediul va fi in Romania si apoi in Italia (insula Elba) in vizita la nasii lui Alberto care au casa de vacanta acolo. Oricum va fi un concediu special caci va fi primul cu nazdravanul meu drag, Alberto!
Sa aveti o zi buna si salutari,
Dana Lucia si
Alberto
mysweetest spune:
'neatza fetelor
,
Mi-a fost tare dor de voi
.
Noi suntem tot cu treburi: daramat, construit balcoane si nu am avut net ca swich-ul era in balcon.
Ieri am implinit si noi 10 luni..avem 10 kg si 100 gr si 76 cm.
Nu prea mancam de cand cu caldurile astea..de cateva zile parca ne-am mai revenit putin.
Nu am timp sa citesc acum din urma dar sper ca zilele urmatoare sa recuperez.
Va
si sper sa revin cat mai curand.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
b_irina_c spune:
Marlena
bine ai revenit! Felicitari pt dimensiunile lui Alexandru!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze