Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 24
Ioana75 spune:
Fetelor, am gasit ceva tare de tot pe forum, am ris cu lacrimi
, si mi-a placut prea mult ca sa nu v-o arat si voua (chiar daca o parte au mai citit):
quote:
Eu nu stiu decit doua versuri de cintec de jale pentru soacre acre (pentru alea dulci, nu...) dar, in compensatie le poti repeta la nesfirsit:
E cam asa....
Strofa:
Deee ceee ai pleecaaaat....
Deee ceee ne-ai lasaaaaaaaat...
Bis
Refren ( featuring sau backing vocals):
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap
Atit de tirziu?
Dubi-du-bap...
Hai, bis...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Am venit si noi de la Medicover.
Ancuta n-are nimik decat o mamica si o bona crizate ca fetei ii ies dintii. La 9 luni jumate raportam 8,990kg (ha, daca nu facea pipi trecea de pragul psihologic), 71 cm lungime si 47cm perimetru cranian.
Si mi-a zis sa ii inlocuiesc Milumil 3 cu ce lapte prefer eu/ Anca.
Si Veronica, mi-a spus si dr ca Nurofen e mai bun decat Panadolul ptr dintisori.
AlinaM, consoleaza-te ca si Anca e tot maraita dupa ce a venit de la mare. Cred ca le ia ceva timp reacomodarea acasa + dintisorii.
Nu de alta, dar si Victor doarme mai mult.
Codruta, sora-mea si-a rezervat ptr Tenerife.
Cred ca e super si aici. Pe mine m-a dat gata un coleg cu pozele lui din Palma de Mallorca.
Si da, du-te inainte de reamenajarea apartamentului.
Ana-Maria, felicitari ca vei fi mamica a doua oara.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Ruxi, da, promit solemn de fata cu toata lumea, iesim azi in parc. Depinde de cand se trezeste Alex din somnul de dupa amiaza, oricum mai mult de 30 de min nu doarme, asa ca in jur de 18.30 suntem in parc. Nu, orezul nu iese cleios, eu il fierb in apa in care pun niste masuri de lapte praf, dar bona a diversificat-o la maxim si i l-a dat fiert in lapte Dorna. Noroc ca e rezistenta. Ea i-a mai ras si mar in orez si a papat cu spor, eu ma tin de mar copt in orez sau compot de fructe, parca nu-mi vine sa amestec laptele cu fructa cruda...dar nu a avut nimic nici asa.
codruta_grg spune:
Cge, initial am optat pe Tenerife, apoi Mallorca, apoi Croatia, apoi Tunisia si apoi Grecia. Preturile sunt mari in Spania, nu ma refer la cele pre-platite ci la ce vrei sa iti cumperi in rest. De aia m-as duce prin Grecia, ca acolo mi-as permite sa mai fac excursii sa ma cumpar una alta.... Cum sa inlocuiesti Milumilul?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Ioana75 spune:
Veronica, felicitari pentru
, si multumesc pentru urari! Lasa ca ajungi si tu la dr, cind o sa fie nevoie
.
Ramona, suna bine intilnirea peste o duminica, mai vorbim atunci.
Codruta, dupa renovare o sa fiti nervosi si cu bugetul in deriva (oricit ai aloca la inceput, mesterii sug dublu pe putin), incit e imperios necesar sa mergeti in concediu inainte
.
roxi, si eu oscilez intre 1 bb si 3 bb
(unu' cind ma enerveaza sotul, 3 cind nu ma enerveaza
). Fiecare familie isi face planificarea familiala dupa vointa si putinta, asa ca noi nu te privim "altfel" ca vrei doar un copil. Si eu merg in home&design mall saptaminal, dar cu toate astea tot fara mobila sint
.
Gabi, eu recomand biotics baby pentru dereglare de kk. Sanatate multa!
Alina, bine ai revenit de la mare
.
Felicitari tuturor celor care s-au masurat si cintarit in ultimele 2 zile, si la mai mare
!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Codruta, gand la gand cu bucurie.
Si eu preferam Tenerife, Mallorca si am ajuns la Albena.
Anca nu mai mananca sub nici o forma Milumil 3, asa ca trebuie sa facem o schimbare.
De asta va tot stresez cu marci de lapte praf/UHT.
Roxi, si noi am vrut decat un bebe vreo 5 ani si dup-aia ne-am schimbat optiunea.
Dana_Lucia, multumim frumos de laudele ptr pozici.
Sofia, am avut si eu un of in Bulgaria sa vad Balcikul, unde ai facut tu anul trecut pozele alea frumoase. Si l-am vazut !!
Ioana, super cantecul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
nanadana spune:
MIflor am admirat_io pe Ana
,este o scumpica si o dulce
,am vazut ca a fost cuminte sa jucat numai cu fetite
,un mare pupi de la Antoine 

Ana-Maria felicitari pt bebe2 
Inaidem si eu ca si fetele
,Ilinca este o dulce
,felicitari pt progrese
Hildifelicitari lui Stean pt iepuras 
Ioana Miruna este fata desteapta de accea nu bag nisip in gura
(nici al meu nu a bagat in gura ieri,sper sa tina )
,felicitari pt pregatirile bebe 2 
poze
marinela79 spune:
Ioana, super poezioara
Ana Maria, felicitari pt bebelus si sa ai sarcina usoara.
Gina, sa fie cum vreti voi, Doamne ajuta.
Miflor, welcome back, ce fata frumoasa este Ana, iar casuta este de vis, si eu tanjesc dupa o casa la tara.
Anca Cristinei este o dulce cum papa ea mazare, Victor este un dulce cum isi plimba el surioara, pozele sunt de vis, super vacanta.
Roxi, ce papici bune ii faci tu bebelului, eu fac cum fac si ma intorc la pireutul de legume cu carnita la care mai adaug una alta, ca parca il papa cel mai bine.Nu stiu ce sa-i mai fac sa pape fructele, nu le mai vrea si nici branzica de vaci nu-i mai place, iar cea calcica este un chin pt noi.Iaurt simplu nici nu vrea sa vada, asa ca la ora 17 suntem de cateva zile bune pe iaurturi cu fructe Mili, pe care il papa cel mai bine.
La capitolul femei inconstiente nici eu nu am fost la gine dupa ce am iesit din spital, deci si eu raman alaturi de fetele care nu au trecut pe acolo si Iaris are 9,5 luni
Alina, sa va fie de bine concediul,cum stati cu viza?
Oau, Sofia, ce copil cuminte ai, vreau si eu.Pupici dulci pt Nuka cumintica si pt mamica ei.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
country girl spune:
Codru', daca-i conced' numai pentru voi doi, eu as da-o draq renovare si bujetu' aferent l-as realoca unui concediu in CUBA. Soare, salsa, apa si nisip doo saptamani. Daca evadati si din complexul turistic in Habana sau Santiago de Cuba, dupa vacanta, propriul apartament vi se va parea de un lux orbitor si nu va mai parea necesara renovarea
Pentru vacante cu pruncii la purtatori as opta pentru all inclusive la turci. Serviciile sunt de 5 ori mai bune ca oriunde similar in Grecia, mai ieftine si ei sunt mai pretenari decat grecii. In Grecia, mai ales pe caldurili astea m-as duce in Creta. N-as recomanda insulele ca-s scumpe, desi pitoresti, si plajele-s mai mult lipsa.
si Ilinca (10 septembrie 2005)

Vladut (26.08.2005)