Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 23
locca spune:
Apropos de orez pasat, nu iese prea cleios? Kid, tu cum il pasezi? In alta ordine de idei, iesiti azi in parc?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
roxi23 spune:
KID eu ii pasez tot la blender ca altfel nu vrea...cu toate ca vreo luna de zile a mancat destul de bine legumele/fructele faramitate cu furculita. Si darius tot 2 dinti are la aproape 9 luni...
Irina nu are de ce sa nu iti iasa. Sper sa ii placa infantului!
Si eu vreau in Grecia anul asta, asa ca si eu astept parerile voastre.
Saptamana trecuta am fost cu bebelul in HOME&DESIGN MALL SI I-AM FACUT POZE.
Abia astept sa le vedeti...sa vedeti ce flacau smecheras am!
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
sofia_misicu spune:
Ana Maria felicitari inca o data! Sa ai o sarcina usoara si mai vino pe la noi sa ne dai vesti!
Gina iti tin pumnii. Scuze, abia azi dimineata am primit mesajul
Miflore bine ati revenit! Ce mare s-a facut Ana si ce frumos si verde ati petrecut!
Carmi, sa stii ca si eu fac periodic aceleasi greseli ca sotul tau. Copilu vesnic are body-ul invers ca mi-e lene sa o schimb.
Roxi am dat copy si paste la retele tale. Acum sa vad cine mi le face...
Codruta, eu am fost in Grecia in Creta si a fost foarte frumos. Acum depinde unde te duci. Sunt patru capitale si fiecare are specificul ei. Noi am fost la Heraklion (nu bag mana in foc) si era un fel de Mamaia prafuita. E cam scump dar e mai frumos decat la Halkidiki sau Parak...blabla unde e un fel de Jupiter mai scump.
Ina
. Sa te intorci in octombrie mai linistita si cu toate in ordine.
Nukasi Mama la Nuka
sofia_misicu spune:
Sa va mai spun de Nuca. La controlul de ieri de 8 luni avea 72 cm si 8.750 kg mergand spre o tona. Am spatele facut terci, nu imi revin de o luna sub nici o forma. ma indop cu diclofenac si astept sa imi pice coloana vertebrala ca si asa nu imi foloseste la nimic. Mama a avut mana rupta asa ca suntem ca lolec si bolec pe langa copil. Copilu e stirbei voda in continuare, ii lucesc gingiile. E tot cuminte si avem un program extraordinar numai noi doua. Ne trezim la 10 sa papam prima masa, apoi mama mai doarme si copilul se joaca in liniste in tarc pana binevoieste mama sa se trezeasca. Apoi incepem sa discutam fie din premergator, fie din tarc sau de pe jos. Spunem bababababba, uuuuuuuuuuuuuu, gugug, gagaga, bleah. Dupa care ne scremem si mai tragem un nani. Seara iesim la plimbare in parc la nisip unde pipaim toti copii. Dupa ce plecam de la nisip, mama isi pune costumul de protectie impotriva deseurilor toxice si o spala pe Nuca. In jur de ora 10 se da stingerea la copil care mai sta vreo ora si isi spune singur povesi in tarc. La 12.30 se papa in somn ultima masa.
Mama denaturata isi incepe apoi munca.
Cam asta ar fi o zi din viata noastra.
Nukasi Mama la Nuka
gabiarama spune:
Heeeelp!
Am una bucata copil kkcios de ieri .Am inceput regim alimentar , smecta,ceai de menta si sunatoare .I-am dat insa cereale orez cu roscove si nu stiu daca roscovele astea sunt sau nu bune pt el .
Vreau sa ii duc kk la analize .Cu ce ma ajuta ?
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
maddy77 spune:
Irina,ma bucur sa aud ca Vladut e bine.
Noua nu ne-a dat nici un tratament special,decat regim ,lapte hn si biotics.Trebuia sa-i intoduc laptele treptat dupa ce face kk bine 3 zile,dar cum n-am mai gasit HN, l-am bagat dintr-o data si cred ca de asta a revenit diareea.Zi-mi te rog ce ti-a mai dat Calapod?Ma dispera regimurile astea,efectiv nu am ce sa-i dau copilului sa manance,i s-a acrit de atata morcov.
Miflore,am vadut poze cu ana,ff frumoase,se vede ca s-a distrat.
codruta_grg spune:
Multumesc 
M-as duce si in Tunisia. Am o prietena care e plecata chiar acum aoclo si o astept cu poze
.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
alinam spune:
iaca ne-am intors si de la mare.. de vreo 2 zile tot alerg sa recuperez ce ati scris dar macar am citit tot, am vazut toate pozele, multe informatii, concluzia e ca avem 3 mamici in devenire de bb2 si una de bb3 !
Roxi esti tare cu retetele .......si eu as face dar nu ma lasa bb, orikum eu nu stiu sa gatesc nici pt noi poate cu okazia asta invat ![]()
Sofia sunt tare invidioasa pe tine ca ai asa copil cuminte.
Mai exista bb de 9 luni si o saptamana fara dinti?
Acum despre noi: Vladut s-a simtit foarte bine la mare, mai bine decat la munte as spune, nisipul e foarte bun ca te poti face strut fara sa se suprere mami, valurile ne plak daca nu ne stropesc, piscinuta cu apa incalzita la soare e lokul preferat, plus "diversificare" din farfuriile tuturor de la masa (inghetata, cartofi prajiti etc). de cand am venit acasa am un friki de plod care boceste (noi tot speram sa fie de la dinti), sta lipit de mami si cam atat .... daca imi mai amintesc ceva ...
A, Irina ma bucur ca s-a aratat soarele la voi deci zicala aia cu sutul in fund e perfect valabila
.
in curand poze de la mare si munte
(adika dupa ce ma invrednicesc sa la descarc.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
Hildegard spune:
Codruta, Tunisia zici Hmmmm!
Acolo am facut eu luna de miere![]()
.
am poze...si daca vrei iti dau detalii la ce te intereseza.
e scump drumul cu avionul...acolo se papa berechet tot ce vrei gen autoservire. Acuma depinde ce va luati....noi am avut demipensiune.
Cel mai frumos este in Sousse, acolo este si orasul vechi Medina...ce mai, e super bestial
.
Auzi am fost cu camilele intre maslini si dupa aceea am umblat cracanata 2 zile....mama ce ma durea fofoloanca si spatele.
Vorbim pe mess.
Eu iti propun si Croatia, este ieftin si peisaj munte+ mare.Si acolo am fost dar n-am poze. Vorbim...
a
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
b_irina_c spune:
Maddy pe langa biotics mi-a zis sa-i dau debridat (5ml) cu 10 min inainte de masa, smecta 1 plic pe zi (jumatate dim restul seara), si negram (acum nu stiu daca am retinut corect
, trebuie sa ma uit acasa daca mai am reteta).
Gabi daca duci kk la analize afli daca e vreun microb pe acolo si daca e cu ce il poti combate. Daca nu e macar stai linistita si tratezi doar o diaeree. Mie mi-a zis sa-i dau lapte HN ca ala normal nu ebun la diaree. Mai poti sa-i dai mere coapte, morcovi fierti cu orez. Despre roscove nu stiu nimic...
alinam ma bucur ca i-a placut lui Vladut la mare. Abia astept pozele! Si se pare ca e adevarata si in cazul meu treaba cu sutul
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze