Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Fetelor multam de incurajari si de urari...O sa incerc si maine seara sa intru pe forum sa va scriu ce am facut la dct. Acum ma pregatesc iar pentru discutii pe forum in ideea ca vine concediul.. si poate voi avea mai mult timp.

Ana Maria si Radu- Cristian 27.10.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina, si noua ne e dor de voi
Miflore, bine ai revenit. Mai da ce joaca au incins fetele pe paturica
Hildi, felicitari pentru dintisori . Si la noi cred ca ies "cativa: ca avem la balutze....

Imi dati va rog 2 sfaturi?:
1. Cand sa plecam in vacanta? (doar eu si Pepe) Inainte sau dupa amenajarea apartamentului
2. Unde sa plecam? (in Grecia, in ceva statiuni unde ati fost voi, cu avionul)

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Codrutza, la cum ii stiu eu pe constructori, eu zic sa plecati inainte de amenajare, ca daca stati dupa fundul lor mai plecati la anul!
Eu nu am fost in Grecia, poate te ajuta alte fete. Am fost in schimb la turci de 2 ori si mi-a placut. Cu avionul, in Antalya, intr-un club all-inclusive. Numai bun pentru nebunii si romantisme!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor se pare ca v-au cam speriat retetele mele...nu sunt asa greu de facut...eu in cca 15 min le pregatesc si le pun la foc.
IRINA budinca de orez o fac in felul urmator. fierb orezul in apa. Cand este gata scurg apa si ii pun laptele praf in functie de cantitatea de apa. apoi amestec iar cu orezul si las pana scade. Merele le coc. Apoi le amestec cu orezul fiert, cu putina ft putina glucoza sa fie mai dulci si cu o bucatica de unt si le bag la cuptor 10 minute.

Felicitari si din partea mea viitoarelor mamici. Eu cred ca sunt singura care nu vrea decat un bb...nu aruncati cu rosii...

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Roxi, mai pasezi orezul dupa ce e gata? Eu i l-am pasat, m-am gandit sa nu fie cam mare...dar nu i l-as mai pasa, pana la ce varsta sa-l tot pasez. Noi tot 2 dinti avem, iesiti la 5 luni jumate. Na ca acum facem 9 luni si tot cu 2 dinti ramanem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna ziua la mamici si copilasi! Felicitam copilasii care azi mai implinesc o lunita, "La multi ani!"

Miflore bine ai revenit.Ti-am admirat zinuta mica in poze, ce-a crescut si iti seamana mult, nu-i asa?

Ina, inca o data vacanta placuta!

Codruta iti doresc si tie vacanta placuta. Destinatia, Grecia, e una fine as zice eu.

Carmi, nostima tare "dovada" ta!

Cristina (cge), ce parinti si copii superbi am vazut in pozele tale de vacanta!

Felicitari pentru sarcina Ana Maria!
Succese fetelor care doresc o noua sarcina, sa fie cum va doriti!

Fetelor, se apropie si vacanta noastra (prima parte a ei) si vom sosi pe 24 iulie in Romania, mi-ar face placere sa ma intilnesc cu cit mai multe dintre voi.

Sa aveti o zi buna in continuare si salutari de la,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Roxi mersi frumos de reteta. O sa incerc sa vad ce-mi iese .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

am fost si eu asaltata de multimea de evenimente...asa ca imi trebuie o ora buna ca sa pot raspunde...

pana una alta am o intrebare pentru Ege...cum e vremea la mare??

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricea, ce mare s-a facut Ana si e scumpa foc. Ce bine ca ai posibilitatea sa o tii la aer mereu. E frumoas la voi acolo, in ce zona e?
Kid, Fabiano e puturos, adica nu se ridica in 4 labe, asa ca inca nu ne-am gandit sa mai coboram salteaua. El vrea sa stea numai in picioare, da nu reuseste sa se ridice singur.
Ana Maria, felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos !
Ma bucur ca v-a placut poza care ne arata ca un body poate fi purtat si altfel
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ancris, felicitari! Si sarcina usoara!
Gina, sa iasa cum vrei tu, tin pumnii.
Ina, si pe tine , iti doresc sa te regasesti, sa va fie bine si sa fiti impreuna.
Si noi am amanat cununia religioasa, nu ne tin balamalele, nervii si finantele.

Codruta, eu as zice sa va duceti inainte de renovare, din experienta proprie iti trebuie nervi tari cu muncitorii romani si e mai bine sa fiti odihniti. Pe mine Grecia m-a obosit mai tare decat Turcia, dar se poate sa fi nimerit eu prost in Grecia. Mie mi-a placut foarte mult si in Tunisia acum vreo 6 ani si recomand (varianta all inclussive, atunci nu a fost scump deloc), am vazut ca anul asta este iar in ofertele agentiilor.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput