Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina felicitari pt Ilinca cea vorbareata si miscareata ! Vacanta placuta si o sa ne fie dor de tine, dar te asteptam in octombrie.

Mifloricica zana cea mica e o scumpa !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore, ce a crescut Ana! ii merge foarte bine acolo, e f frumoasa curtea si gradinita

Ina, felicitari pentru miscareatza, dar chiar ne parasesti pana in octombrie!

Ioana, vinete zici? mmmm, ce pofta am...dar cine imi coace vinetele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Din ciclul Ana si veveritza, admirat pozele

Ioana, deci Miruna e de acord cu frate/sora, fie ce-o fi pai atunci, nu mai depinde decat de tine

Da, mah, vreau sa-mi iau vacantza ca nu mai pot. Lucrurile au luat-o vria in caznicia mea (folosirea lui z de la cazna nu e deloc intamplatoare). Nu numai ca am anulat cununia religioasa programata pt vara asta, dar nu stiu daca reusim sa nu divortzam pana la toamna. Pe langa clubul gravidoaselor reloaded, in ritmul asta punem si de cercul divortzatelor acushi Nu ma bagati in seama, fac si eu haz de necaz!
D-aia zic ca mai bine ma duc invartindu-ma ca nu-mi vine sa va stric cheful stiindu-va in

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ina, va doresc ... bafta, sa va regasiti in "vacanta" asta toate lucrurile, ideile, sentimentele care v-au unit. In caz ca vrei sa ne scrii, scrie, ca noi sigur sigur sigur nu ne suparam. Si chiar m-ai suparat cu expresia asta, "stricatul chefului". E bine sa preferati activitatile in aer liber celor indoor, dar insist, daca totusi mai gasesti o data la 2 saptamini niste timp, scrie-ne. Noi sintem alaturi de tine, si o sa ne gindim la voi cu drag!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si eu am admirat-o pe Ana cea frumoasa, care a crescut mare si seamana cu mami a ei.

Ina, si eu zic ca aveti nevoie de multa odihna si relaxare.
Si noi am trecut printr-o perioada mai dificila cand avea Victor 1 an, si speram ca am invatat ceva din experienta asta.

E greu sa fiti departe de casa si fara niciun ajutor in ceea ce o priveste pe Ilinca.

Si eu zic ca daca poti, sa ne mai scrii.
Sa stii ca nici noi nu suntem chiar pe

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna ziua,

Raportam 2 colti incivi laterali superiori iesiti....bine ca aia centrali n-au iesit inca, dar e alba gingia acolo...deci in cel mai scurt timp o sa iasa.
Oare ce e cu ordinea asta? Tine de calciu cumva?
------------------------------------------------------
Miflore, bine ai revenit
am vizionat pozele
------------------------------------------------------
Ioana, si io trebe sa merg la doctor ginecolog la control...ca n-am fost de cand am nascut. Ce femeie iresponsabila, nu?
Bine ca ti-a dat dr. liber de cand implineste Miruna 1 an. De abia astept sa ne spui ca esti gravida.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

hai ca tot derulez forumul de cateva zile si sunt complet ametita de avalansa de evenimente; chiar eram blocata, da m-a mobilizat ioana la raport

deci cu intarziere La multi Ani cristinei!
felicitari noilor posibile si sigure gravidutze
bun venit cristina cge din concediu; chiar m-am gandit la voi in weekend cand spuneau ce prapad e la bulgari, dar din fericire voi erati bine merci acasa; incerc sa parcurg sutele de poze, da e greu...
bun venit miflore...vorbeam cu ioana sa te calcam la tara, da n-am reusit; data viitoare..
ina, bine ai revenit pentru scurt timp si iti tinem pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti tu

maria e bine; am fost aseara la vaccin si i-a facut priorix-ul si eu credeam ca stam linistiti acum, dar iata ca se mai face nu stiu ce si la 1 an; e argint viu si ne-a disperat pe toti; nu sta locului nicicum; doar afara e un pic mai pototlita; la aproape 10 luni avem 72.5 cm si 8.5 kg
saptamana viitoare o sa stau fara maria; pleaca cu tatal ei la miercurea ciuc;

ioana, am putea sa ne vedem nu duminica asta, ci cealalata, daca sunteti in zona; sper ca fetele nu s-au uitat de cand nu s-au mai vazut

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Am citit doar un pic din urma,ca nu prea am timp,trebuie sa stau dupa fundul lui fii mea toata ziua.Vrea numai in picioare si eu trebuie s-o tin!Are patutul langa oglinda de la sifonier si toata ziua vrea sa vorbeasca cu "fetita din oglinda".E asa fericita cand o vede.

Miflore,bine ai revenit!!!

Ancris,felicitari!Sarcina usoara!

Dupa episodul de diaree de saptamana trecuta,isi revenise copilul asa ca i-am dat sambata branzica de vaci,de la care a facut un kk mai moale.Nu mai aveam nici lapte HN si nici n-am mai gasit in farmacii,cica nu mai aveau la depozit,asa ca i-am dat seara Milumil2 si dimineata cine avea diaree.Am cautat prin farmaciile mai mici din cartier si am gasit lapte HN,dar faza naspa ca iar e copilul pe supa de morcov si mar copt!

Irina
,ce face Vladut?E bine cu kk?Cum ti-a zis Calapod intai sa-i inlocuiesti laptele si apoi sa-i dai lactate?Mai sunteti la regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina subscriu si eu la ce a zis Ioana !

Veronica eu nu cred ca tine de CA... Felicitari pt !

Ramona felicitari pt dimensiunile Mariei si mai ales ca e asa miscareata (chiar daca asta ne termina fizic pe toate)!

Maddy pe langa mancarea de regim i-ai dat si vreun tratament? Intreb ca Vladut a terminat cu regimul si acum papa de toate, lapte normal, mai putin iaurt (pe care intentionez sa il reintroduc diseara ca ma innebuneste masa de la 19, ca nu stiu ce sa-i mai dau). Dar el a luat si niste "prafuri" care sa mai distruga din klebsiella aia care o luase razna si dusese la dezechilibrul intestianl. Daca vrei iti zic ce i-am dat lui Vladut... bianca mica sa treaca odata diareea asta!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Multumesc pentru grupul de sustinere! Sunteti niste dragute, ca de obicei.
Nu-i vorba ca n-as mai vrea/putea sa intru pe forum; pur si simplu sunt in cautarea a altceva care sa-mi aduca regasirea de sine (moama, ce-am scos-o la oral de data asta!).

Cum sa va iegzplic? Apartenenta la acest grup ma defineste ca mama Ilincai. Este o latura a mea cu care nu am probleme deosebite, chiar daca nu ma simt intotdeauna la inaltzimea propriilor mele asteptari in acest domeniu dar nici nu ma simt neaparat mama denaturata pentru ca Ilinca merge la cresa 9 ore pe zi. Deci asta e ok.
La job, iar slava domnului, n-am probleme. Doar un concurs nu usor care ma asteapta prin septembrie-octombrie si pregatirea pentru concurs cere timp - fix una din chestiile care-mi cam lipsesc mie fie pentru ca ziua de 24 de ore e prea scurta, fie pentru ca nu o stiu eu organiza?
Dar eu sunt mai mult decat mama Ilincai, scribul de la birou, nevasta barbatului meu, fiica parintilor mei, nora nerecunoscatoare a soacrei mele etc
Si nu reusesc sa ma regasesc deloc in ultimele luni iar asta imi da o continua stare de nemultumire care se rasfrange automat si asupra celor din jur. Care unii - nu dau nume, sa nu uit pe cineva si sa se supere - o interpreteaza ca fiind nemultumire legata de persoana lor si devin arici si eu refuz sa comunic in aceste conditii s-asa se rupe firu'.
Ma rog, ca sa sintetizez psihanaliza anterioara de juma' de pagina: cred ca ne-au invins oboseala (de a avea copil mic, de a ne adapta altei lumi, de a ne adapta relatia etc). Dar cum eu nu renunt fara lupta, m-am decis sa ma concentrez pe aceasta lupta iar asta inseamna sa sacrific altele. Uite asa iesi forumu' din calcule. Dar recuperez eu din octombrie, nici o grija!
Hai, v-am pupat! Aku' pe bune

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput