Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 20
country girl spune:
Acuma la categoria mamici reloaded sau pe aproape
:
Sarcina usoara Tonniei mai putine ganduri negre, ca totul va fi bine si vine si surioara pentru Dinu!
Sarcina usoara si pentru Ana Maria. Asteptam vesti de la mamica de februarie-martie 2007.
Tin pumnii Ginei si Ioanei sa fie cu oki si cu cuc (cum frumos zice Irina)!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Din categoria mai bine mai tarziu decat deloc:
La multi ani Cristinei!(christina-m)
Felicitari sotzului Irinei pentru noul job si Irinei ca l-a educat cu pricepere![]()
Felicitari pentru rezultate deosebite in implicarea taticilor Dianei si lui Carmi! Tineti-o tot asa! (sau se spune tineti-i tot asa?)![]()
country girl spune:
Ne este dor de doua domnisoare frumoase de Bucuresti Anya si Sarah
si de alta domnisoara draguta de la Cluj Petra 
Am vizionat alte doua fete cochete Ancutza(cge) si Ege
Si am constatat ca au iesit o gramada de dintzuci la prunci.
miflore spune:
Multumesc fetelor pentru urari!!!

Si felicitari tuturor ca progrese cu siguranta au avut toti copiii intr-o luna!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
country girl spune:
Ioana, de tine promit sa ma iau data viitoare!
Acum te las sa-ti revi dupa vizita mamelor soacre multiplicate mai ceva ca in Alien si sa ajungi cu analizele de (viitoare) sarcina la zi.
Pe Miruna ai intrebat-o daca vrea sora sau frate?![]()
country girl spune:
Si inchei apoteotic rafala de mesaje cu o scurta dare de seama despre noi:
Ilinca e foarte activa; se ridica de orice constituie cat de cat un punct stabil de sprijin; face pasi timizi sustinuta de mobile; da dovada unor talente inascute de catzarator pe orice fel de suprafatza; vorbeste toata ziulica; mananca orice ii cade in mana sau ii dam noi, prin urmare meniul nostru doar ca il maruntzesc pe masura celor doi dintzi pe care ii are. Asta e, parul ne-a crescut si s-a buclat, dintzii intarzie!
E inalta si subtzire ca orice domnisoara care viseaza (parintii ei
)sa fie manechin si studenta la drept si de cand si-a reluat bunul obicei de a dormi toata noaptea neintoarsa mama ei parca e mai putin zombie.
Eu in schimb sunt intr-o stare de nestare si ca atare am decis sa-mi schimb obiceiurile si sa ma consider de astazi in vacanta pentru urmatoarele trei luni. Mai multa miscare, sport, aer curat, mai putin internet, fara cititul ziarelor din Romania si renuntarea la alte obiceiuri acaparatoare. Din pacate participarea mea la discutiile de pe acest forum nu poate fi catalogata ca acaparatoare dar cu toate astea am decis sa iau o pauza si de la forum. Asa ca, fara sentimentalisme de data asta (Jadi stie
) Hasta la vista babies pentru luna octombrie!
Pana atunci numai bine la tot boborul, sa cresteti mari si sa nu fiti cuminti!
miflore spune:
Ia priviti ceva poze din vacanta:
poze
Asa-i cam crescut?![]()

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Ana Maria, felicitari
, sarcina usoara, sa ne spui miine cum a fost la doctor!
Ina, ieri la dr in sala de asteptare era si un baietel de citiva ani, si Miruna s-a dus si l-a luat in brate, cu amindoua miinile. E disperata dupa copii.
Irina cuscra, asteptam vesti despre soarele orbitor
.
Cristina, multumesc. Eu propun sa-i mai pasezi sotului din task-urile tale, ca se pare ca mai are loc
.
Ramona, ce mai faceti? Imi pare rau ca nu ne-am putut vedea duminica; ce mai face Maria?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Zino, foarte frumoase pozele, si ce mare a crescut zina cea mica
.
Daca mi-ati amintit ieri de salata de vinete, maica-mea a copt aseara, si pe la ora 10 am mincat un castron cu o piine intreaga. Nu am nici un control, pentru mine mincarea e cea mai mare tentatie a vietii
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

!
Vladut (26.08.2005)