Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 19
Tonnia spune:
Ioana, trebuie facut inainte ca sa ai punct de referinta,altfel, daca iese IGM marit, nu stii sigur cand ai luat. Colectivitati inseamna chiar gradinite? Ca altfel, ne-am tot socializat prin parcuri...
Locca, da-mi si mie reteta cu peste, dar sa nu fie greu de facut. Inventeaza una usoara! Sper ca n-o ai de la Roxi!![]()
Ioana75 spune:
Carmi
. Chiar ca merita "scolarizare" sotul; sa-i dai coronita dupa fiecare clasa primara absolvita
.
Ruxandra, ma bucur ca i-a placut pestele lui Matei; il gatesti tu sau ii dai Nestle? Eu peste ii dau doar de la borcan.
Mifloricica, sa-ti traiasca nepotelul, sa creasca mare si sanatos
!
Antonia, ai dreptate, ma duc sa-mi fac un CMV luna viitoare
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Gina M spune:
Razi,razi Ioano ei?!Las' ca in curand ti-o intra si tie "cojocul" la "dremaluit"!Heheeh...![]()
La mine este tarziu fetelor. O sterg la 
Va 
POZE NOI
b_irina_c spune:

Gabi
, se pare ca rasare soarele si la mine... Ramane sa vad cum fentez vreo 2 zile de concediu!
Ioana am rezolvat pb mancarii cu porumbeii
. Ii lasam sa se "haleasca" reciproc
. Ma bucur ca la doctor a fost totul ok. Spor la treaba
!
Cge super poze! Anca e o scumpa
. Ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta!
christina super Matie la mare
!
Roxi
. Saru'mana de retete. O sa le incerc si eu ca zau ca sunt in pana de idei. SUnt prea nesimtita sa intreb cum faci budinca de orez cu mere/caise? nu ma pricep deloc 
Diana_n
. Se pricepe tati sa puna pampersul
.
Gina
. Eu zic ca esti
daca tu asa ai simtit, asa ca felicitari si tinem pumnii sa cie cu "cuc"
(si eu am simtit ca va veni bb, desi eram cu 2 zile inainte de CM si nici nu planuiam sa avem bb). Tare haioase pozele
!
Mifloricica
bine ai revenit. Ma bucur ca v-a priit la aer curat! Sa-ti traiasca nepotelul!
Tonnia noi chiar ne bucuram ca ne pove de bb2!
Carmi
. E tare poza cu body-ul invers.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Pai reteta mea e foarte simpla. Am luat una bucata file de salau, am pus-o la fiert, separat am fiert niste cartof si morcov si cand s-au fiert am trantit si o rosie, am pisat toate cu putin unt si i-am dat. Vroiam sa-i pun si un pic de lamaie dar nu a mai fost nevoie, era destul de acrisor de la rosie.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Carmi, ce sus ai patutul, nu ti-e frica de Fabiano ca se poate arunca de acolo? noi am coborat deja de ceva timp patutul sa nu faca scamatorii. Ea nu s-a ridicat inca de patutul de lemn, incearca sa se ridice in tarc dar nu nimereste manerele si incearca sa se catere pe plasa, dar nu reuseste 
Tonnia, lasa-le incolo de analize. Ai facut la prima sarcina, ajungi tu pana la urma sa ti le faci sa iti mai iei o piatra de pe inima. Cu pestele simplu eu ma gandesc ca poti curata bine un file de peste alb (cod, spre exemplu) si sa il fierbi cu putina apa, ceva mirodenii (oregano sau rozmarin) si apoi sa il pasezi cu piureul de legume. Sau la cuptor, intr-un vas mic, acoperit cu folie de aluminiu. Ulei de masline adaugat la sfarsit, inteleg ca nu e bine sa il incalzesti sau sa il fierbi,
Eu nu i-am facut inca peste...mama denaturata ce sunt, eu urasc pestele si atunci nu imi vine sa o fac pe Alex sa manance, dar i-am luat borcanas Nestle cu peste si am sa i-l dau cat de curand.
Mimsi, bine ati revenit din concediu! Nu, nu am fost cu Alex pentru ca ne-am hotarat sa nu mai mergem la mare 2 nopti cum planuiam (am vazut furtuna la tv si ne-am lecuit). Am fost doar noi 2, o zi doar, asa ca nu avea rost sa o trambalam. O ducem in weekend la munte, la o pensiune unde am mai fost (locul se numeste Fundatzica, e aproape de Moeciu, e super-super frumos si mai salbatic decat la Moeciu).
Mifloricika, bine ati revenit! Baga niste poze cu Ana sa vedem si noi frumusetea de fata. Ai mai cantarit-o? Cum stati cu papica? S-a mai dat si ea pe brazda?
Gina_M, tin pumnii sa fie cu ochisori....de baiat. Sper sa ti se indeplineasca visul si sa devii mamica de trei copilasi. Ce frumos! Cati ani ai tu? pari f f tanara in poze! Cu atat mai frumos!
ancris spune:
Buna ziua la toate fetele..am revenit si eu dupa o absenta destul de lunga.Ideea e ca si acum scriu printre randuri ca sunt la birou. Fetelor maine voi merge la doctorita cu care am nascut ca sa-mi confirme ca Raducu va avea o surioara sau un fratior. Asa ca ma voi inscrie
si la mamici de februarie-martie 2007. Voua v-am citit toate mesajele..in masura in care am avut timp. Sa inteleg ca sunt a treia din lista care o ia de la inceput??? Numai bine
Ana Maria mamica de Radu-Cristian 27.10.2005
cge spune:
'neata!
Multumim ptr laude.
Vero, merci ptr sfatul cu Nurofen. Si tie Mimsi, ptr cel cu laptele UHT.
Aseara am fost la farmacie si i-am luat Ancai, un sirop Calma Baby dupa care a reusit puiuta sa doarma toata noaptea.
Dimineata s-a trezit binedispusa, sa vedem cum va fi in restul zilei.
Oricum, la 14 o duc sa o vada si o doctorita.
MiFlore, bine ai revenit! Ce frumos ca Ana are inca un verisor. Ei vor fi practic de aceeasi varsta, numai acuma conteaza lunile astea in plus sau in minus.
Gina,Ioana va tinem pumnii sa iasa bebe3/bebe2 cum vreti voi adica baietel![]()
Carmi, persevereaza cu sotul, nimeni nu s-a nascut invatat.
Sa vedeti ca l-am laudat pe sotul ca n-a fost trantor in concediu, si i-am zis sa se poarte si acasa la fel.
Si el mi-a zis ca s-a purtat si in concediu ca si acasa, numai ca in concediu eu n-am avut atatea taskuri.
Irina, felicitari ptr jobul lui tati.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
Buna dimineata mamici!
Am intrat si eu sa va dau ziua buna si m-ati bombardat cu vesti numai in ultimele doua zile. Asa ca, va iau pe rand:
Mifloricico, bine ai revenit si sa-ti traiasca nepotelul! Ce mai face Ana?
Pupam fetele
Mam' a lu' Ilinca (10 septembrie 2005)