Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ehh...Tonnia! La ce bun sa-ti faci atatea griji? Poti adauga sau scadea ceva la statura ta?!
Daca Dumnezeu ti-a dat "mielul" stai linistita ca iti va da si pasunea

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata mamicilor! Am fost la dr, a zis ca uterul s-a retras f bine, ca nu ar fi o tragedie daca as ramine gravi acum, dar cel mai bine astept sa faca Miruna 1 an; despre analize, pentru ca eu mi-am facut toata lista de n-spe pagini la prima sarcina, a zis ca daca nu am schimbat partenerul si nu am achizitionat ciini sau pisici, ar trebui sa fac doar papanicolau si secretiile, plus glicemia ca eu am fost suspecta de diabet gestational. Si listeria imediat cum ramin gravi. Ah, si inca ceva, i-am zis ca vreau sa fac ecografie de monitorizare, sa aflu exact in ce zi ovulez, ca sa imi imbunatatesc sansele sa fie baietel. Bine, ei nu i-am zis asta, dar a fost de acord si m-a chemat in a 10-a zi la eco.

Cristina Ancutei, foarte frumos ai povestit vacanta; m-am uitat la poze, aratati foarte bine; si ce mindra sta Ancuta in virful patului si maninca mazare.
Cristina lui Matei, mai da ce mai pozeaza Matei cu fata la soare.
Ruxandra, multumesc; eu m-am dus la 10 luni si 9 zile de la nastere, poate totusi nu ma intreci.
Dana frantuzoaica, multumesc, fain ca ati fost la groapa; bona mea a dresta-o pe Miruna sa nu manince nisip - nu stiu cum a reusit.
ege, multumesc; foarte scumpa rochita, intr-adevar, mai alex ca n-o sa-i mai vina decit putin timp; eu zic sa pastrezi ideea cu rochita, dar sa schimbi croitoreasa.
Carmi. Asa patesc si eu, cind il pun pe sot sa o imbrace, ma intreaba de 10 ori cu ce, de parca el nu ar avea ochi si miini sa gaseasca ceva.
mimsi, sint de acord cu ideea ta referitoare la strategiile sotilor.
Diana americanca, tare poza cu pampersul.
Vad ca ne laudam sotii de mama-mama.
Gina, sper sa se prinda cit mai repede baietelul dorit. Si asteptam sa ne dai vestea cea mare, sa te felicitam! Da, si noi ne dorim un baietel, dar daca va fi fetita o vom iubi la fel de mult.
Antonia, eu de multe ori doar planific, nu si execut planurile, asa ca nu te mai panica.
mifloricico, bine ati reveniiiit!

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

La multi ani tuturor americancelor noastre si bb-ilor americani, distractie placuta de 4th of July!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ioana, de CMV ai intrebat? Ca asta se ia mai ales de pe la copii...Trebuie facut, nu?

Kid, merci, asa e, din sapt 14, osa iau si eu!

Fetelor, o sa va cam fac capul calendar cu bb2, dar dincolo nu-mi place, asa ca o sa ma suportati sper. Iar cand o sa nasc tot pe Ioana o s-o anunt...hahaha!I-am mai zis mai demult la misto, mi se intampla des sa arunc vorbe aiurea si sa se adevereasca apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Multumim,multumim Ioana!
Nu se stie inca daca vom iesi la artificii ca, sotul are de lucrat la ceva planuri...
Truda ei de treaba nu stiu ce se intampla dar in jumate de ora am baut un pahar mare de apa,si o sticla de 1 L de apa si este ca si cum n-am baut nimic. Se numara si setea printre primele simptome?!
Spre rusinea mea nu-mi mai amintesc aceasta.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Gina, da da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mifloricea, bine ai revenit, tare dor mi-a fost de tine. Ce face Ana? Felicitari pentru nepotel, sa creasca mare si sanatos !
Mimsi si Ioana, ce strategie??? Azi de dimineata cand am dezbracat infantuŽsa-l schimb, body-ul era cu fata in spate. Sa mai adaug ca, in mod normal, pe piept avea desen?????Il bag pe sotzuŽla scolarizare, ca nu mai tine...
Ioana, bine ca te-a gasit dr. ok si spor la facut baietei!
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Ioana, cred ca te voi intrece. Matei face 10 luni peste 9 zile si inca nu m-am programat si oricum pt. luna iulie nu mai sunt locuri, pot sa bag mana in foc, asa ca ramane pt. august, deci cand Matei va fi mai mare decat era Miruna ieri (mama, ce fraza lunga am scos din mine). Si la spital s-o caut pe dr. nu am deloc chef.

Mifloricico, bine ai venit mai . Te-am sunat sambata, nu stiu daca ai vazut, eram in militari si vroiam sa te verific . Maine o sa vin acolo cu Matei asa ca poate ne vorbim. Sa-ti traiasca nepotelul!

Roxi, m-ai dat pe spate cu retetele tale. Pai daca ma apuc sa-i gatesc asa lui Matei am incurcat-o. Pe urma nu o sa mai vrea deloc chestii de-astea simple gen ghiveci cu carne.

Ieri i-am dat pt. prima data peste si a fost super incantat, iar am uitat de treaba aia cu datul cate putin la inceput. Efectiv se bateau turcii la gura lui.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Antonia, astept iesemesul. Eu cu dr am discutat doar de analizele pe care sa le fac inainte; in primul trimestru cred ca o sa fac mai multe; i-am zis de CMV ca-s negativa, dar degeaba il fac inainte, ca nu trebuie contactata boala atinci cind sint gravi; daca e luata inainte e bine. Pacat ca am uitat sa o intreb daca nu are CMV la fiole, sa ma imbolnaveasca acum. CMV se ia foarte usor de la copiii mici aflati in colectivitati - dar cum Dinu nu merge la gradi, cred ca riscurile nu sint mari.
Gina hihi, abia astept sfirsitul saptaminii sa vedem daca se cofirma sarcina. Daca nu, si iulie e o luna.

Mergi la inceput
Mergi la inceput