Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare!
Am citit si eu in fuga noutatile din ultimele cateva zile. Noi ne-am intors azi de la mare. copila nu a fost asa incantata de data asta(pt ea asta a fost a doua tura, prima s-a produs la sfarsitul lui mai). De fapt cred ca s-a cam nimerit sa ajungem pe plaja cand era cam obosita si datorita agitatiei a adormit greu si a fost cam maraita. Noua in schimb ne-a placut apa la greu. Duminica si azi nu s-a mai pus problema de mers la plaja ca a venit vajul.
Kid, credeam ca ati luat-o si pe Alexandra la mare, dar se pare ca v-ati dus sa va dixtrati.
Ioanabine-ai scapat de soacre, chiar ma gandeam ce blestem pe soacra ta sa n-o scape soacra din oki nici pan' la varsta asta
Cge pediatrul care o vede pe Alexia a zis s-o trec pe lapte UHT de la 11 luni , inlocuind treptat cate 50 ml din laptele praf cu cel UHT
Sofia - felicitari pt "avansare". Ce vremuri, noaptea devoratorilor...Numai ca pe vremea mea se facea la sala Palatului, nu la polivalenta
locca - sa stii ca cea mai faina perioada a fost cea in care nu aveam TV si uneori mi-e asa dor de vremurile alea...
Carmi - fara nici un fel de gluma, nu te da batuta la faza cu intrebarile pe care ti le punea sotul in legatura cu ambalatul zabaretzului dupa baie - asculta-ma ca-s batrana si stiu ce zic - la ei e strategie TOCMAI ca sa te lipsesti data viitoare. Incurajeaza-l si pune-l sa repete.
ege moaama, ce scoruri avea tanti aia pt o rokitza de bebitza!!!
Poze inca n-am vizionat dar promit sa-mi revin.
Noapte bula!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Asa SIMO bine ca m-ai atentionat! Sper sa nu se supere sotul, dar tare mult imi place expresia!
Mama ce haios e VLADUTZ CUM ROADE EL LA PORUMB SI LA PICIORUSH! Felicitari pentru sotz!
Marinela, pupici lui IARIS,SA II TREACA REPEDE OCHISORUL. SI LUI DARIUS I S-A INTAMPLAT. dE 2 ORI. PRIMA DATA A TRECUT DUPA CE L-AM CURATAT CU SER DE VREO 4-5 ORI PE ZI, STII TU DE LA EXTERIORUL OCHIULUI SPRE INTERIOR, iar a doua oara i-am pus ophtamesone(parca asa se scrie)
EGE m-a dat pe spate costul rochiei...

Azi mi-am stricat frumusetet de baie, adica am spart 2 bucati de faianta....dar mi-a promis mesterul ca le pune la loc si nu se va observa...sper ca daca nu o iau razna!
Si DARIUS ma musca si ma trage de par ft tare...ma doare de-a binelea...si daca nu il las se pune pe un plans...si ma resemnez, imi dau lacrimile si astept vremea sa ii treaca acest obicei!
Sa va scriu cateva retete!
DOVLECEI UMPLUTI
Ii prepar exact ca pe cei pentru noi. Carne tocata, ceapa, verdeata, morcov, ardei,putin orez(puse ochiometric) le pun pe toate intr-o cratita cu capac, cu putin ulei de masline si putina apa sa se inabuse. Apoi umplu dovleceii si deasupra pun o bucatica de rosie.ii pun in oala la fiert, decai puin apa in oala dar sa nu ii acopere; ii pun la foc mic. nu folosesc sare si nici nu voi folosi prea curand. Cand ii bag la blender pun si putina smantana.

supa de perisoare
Pun la fiert un cartofel, o ceapa mica, un morcov, o jumatate de ardei, putina telina, pastarnac. Le las sa fiarba cca 15 minute.
Separat prepar perisoarele. Carne tocata(canea o toc eu; folosesc ori pipt de pui ori carne slaba de vita), orez, putina ceapa, verdeatza le bag la blender. apoi adaug putin orez si galbenus de ou. Fac perisoarele si le pun in supa, peste legume, si las sa fiarba la foc mic cca 1h30min. In apa pun 2-3 picaturi ulei de masline si cu 15 min inainte de "finish" adaug verdeata!

PASTE CU BRANZA
fIERB PASTELE cam un pumn, FOLOSESC ORI PASTE PENTRU BB(ATUNCI CAND AM) ORI CELE DIN OREZ. Separat fac branzica din 500 ml lapte si 4 pastile calciu lactic.
amestec branza cu un galbenus si putina glucoza(asta ca sa manance desert bb), o bucatica de unt, apoi pun pastele si le mai bag la cuptor 30 min.

SARMALE CU URDA IN FOI DE VITA/STEVIE
pREPAR BRANZA DIN 500 ML LAPTE SI 4 PAST. CALCIU LACTIC. aMESTEC BRANZA CU VERDEATA, UN GALBENUS, 1 LINGURA DE GRIS, 1 CEAPA VERDE MICA TOCATA. cU ACEASTA COMPOZITIE FAC SARMALELE. LE PUN LA FIERT IN STRATURI CU APA SI PUTINA ZEAMA DE LAMAIE.
ACUM NU VA IMAGINATI CA FAC CATE 50 DE SRAMALE. fAC CATEEVA...10 SARMALUTE MAXIM...
De aceea va spuneam ca muncesc la greu...ca in fiecare zi, maxim la 2 zile prepar mancare pentru bb...

CONOPIDA CU SMANTANA SI OU.
fIERB CONOPIDA. O SCURG DE APA si o desfac in bucjhetele. o pun intr-un vas uns cu putin unt, pun conopida,o bucatica de unt peste, smantana, un galbenus batat si o lingurita de pesmet si o mai bag la cuptor 10 minute.
CARTOFI AMERICANI
fIERB 2 CARTOFI POTRIVITIIN COAJA.
Prepar branza.
Curat cartofii si ii tai rondele. Intr-o cratita unsa cu putin ulei de masline Pun un rand de cartofi, apoi branza, apoi o ceapa mica taiata marunt, o lingura smantana, apoi alt strat de cartofi. Deasupra pun galbenus de ou batut si bag la cuptor.

Mai ii fac legume cu carne la cuptor, pure cu carne, budinca de oresz cu mere sau caise, peste cu morcovi, cartofi si verdeata la cuptorpaste cu carne de pui, galbenus si branza dar mai rar, conopida cu carne etc.
Eu am vase mici, ft mici, speciale pentru darius; ulei folosesc din cel extra virgin
Sper ca ati inteles ceva...ca m-am cam grabit si am scris haotic.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

ia uitati ce-a patit www.dropshots.com/day.php?userid=137526&cdate=20060702&ctime=182525" target="_blank">pampers-ul pus de tati

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mamicilor,va multzumesc si apreciez tare mult ca sunteti alaturi de mine!
Desi m-am abtinut in ultimul timp sa scriu,in seara aceasta m-am hotarat sa va dau ceva vesti noi si sa va mai impartasesc cateva din trairile mele recente.
Pe 30 iunie luna trecuta, am avut un puternic sentiment ca bebelasul pe care ni-l mai dorim s-a agatzat cu putere de mine,de viatza!
UM am avut-o pe 8 iunie si desi a fost prea devreme pe 30 pentru un test, l-am sunat pe sot si l-am rugat sa-mi cumpere unul iftin.
Ei bine in cele din urma acesta a ajuns acasa cu unul dintre cele mai bune teste.
Am mers la baie, l-am facut, si a iesit cum ca sunt pregnant!
A doua zi l-am repetat dar, nu am mai avut aceiasi bafta.Este clar ca trebuie sa mai astept ceva timp pana la comfirmare.
Primele simptome au inceput deja sa-si faca aparitia,insa nu pot sa ma pronuntz inca.
Pe 5 iulie ar fi data la care ar trebui sa-mi vina perioada.
Daca nu v-a veni, voi repeta testul pe 9 iulie de ziua mea, sa-i fac sotului un cadou deosebit.
Insa,ramane de vazut cum vor fi lucrurile....Voi ce credeti?
AICI,puteti vedea cateva din momentele mele de dupa acel test.
Rugamintea mea pentru voi este sa nu va grabiti inca cu felicitarile caci nu am inca comfirmarea.
In schimb va puteti da cu parerea
Mai asteptam....

Ioana75,abia acum vad ca si tu te gandesti la next bb!
Doresc ca baietelul sa va; vina in ceasul cel mai bun!
Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Roxi, ce de lucruri bune ii gatesti lui Darius! Cred ca o sa incerc conopida, pare cel mai usor de facut!

Ioana, cand vad cat esti de organizata, ma apuca panica, nici analizele de trimestrul 1 nu le-am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zanelor!!!
M-am intors!!! Dar nu pentru mult timp, saptamana asta si cel mult si urmatoarea! Dup-aia plec iar vreo luna, o fac pe fi-mea plimbareata sefa!
Ce mai faceti fetelor? Sa va mai spun cate sute de pagini am de recuperat?
Noi suntem bine, Anei i-a priit de minune la aer curat!
Mai nou sunt din nou matusica, sor-mea a nascut un baietel de 3500gr si 52 de cm la Giulesti; asa ca zilele astea o sa intru mai putin pe dc, in schimb imi voi aminti cum e sa tii un pui mic mic cat o lingura in brate!
Sper ca sunteti bine cu toatele si las ca va ajung eu din urma, ce credeati?
Ce ma bucur ca v-am regasit! Va pup pe toate!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Aha, mi-ati facut-o cu capitolele-astea de 20 de pagini!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Heheheeh...bine te-ai reintors Miflore!Ti-ai pus de mamaliga cu aceste capitole de 20 pagini - ai ce recupera daca te incumeti la aceasta!
Mi-a fost dor de tine...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata

La multi ani sarbatoritilor de azi

Roxi mersi pt retete par interesante
Gina eu cred ca este pozitiv si este un "cuc"
Cuscraaaaaa bine ai revenit multi pupici de la Antoine pt Ana plimbareata
Carmi o sa trec pe la RWW

ma duc sa il schimb pe pitac ca a facut pt a doua oara caca azi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mifloricico, mi-a fost dor de tine! Baga si tu poze cu Ana!

Gina, acum am citit, eu zic ca sunt mari sanse, daca a iesit vag pozitiv, mai ales ca era un test bun. Iti tin pumnii! Te admir foarte mult pentru calmul si increderea si gandirea pozitiva. Eu sunt atat de anxioasa si-mi fac griji din orice, curios ca numai in ceea ce priveste sarcinile, in rest nu sunt asa, sunt tare increzatoare, dar de fiecare data cand am vazut testul pozitiv, parca am primit o bata in cap, nu ca n-am fost bucuroasa, dar toate grijile posibile m-au traznit din primul minut.
Iti tin pumnii!

Mergi la inceput