Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 16
christina-m spune:
Am reusit sa pun cateva poze noi, chiar si de la mare: in piscinuta, cu fata la soare, stati o clipa, cu cealalta "fata"la soare
Deocamdata doar atat. Sper sa ne admirati oleaca.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
Simo74 spune:
Cristina vai ce mare s-a facut Ancutza si ce frumoasa e! O papusa, ce mai
...de Victor ce sa mai zic, ca e ditamai berbantul ![]()
Cristina_M LA MULTI ANI! si tot ce iti doresti...o viata minunata in continuare! Mi-a placut foarte mult "cealalta fata" si mai ales cutulitzele de sub ea![]()
locca spune:
Ioana, tin pumnii. Io inca nu am ajuns, am ratat programarea facuta, deci sunt si mai si decat tine. Si da, ma intereseaza lista, ca sa nu ma duc ca o floare.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Raspund repede, sa nu uit, apoi citesc in continuare.
Lori- Latrishia, imi pare bine ca ti-au iesit cerealele.
Cu Xenicalul e ok, am scazut 2 kg in ultima luna (de cand iau), nu am luat decat 2 folii, numai dupa mesele mai cu grasimi si eu zic ca si-a facut efectul. Am luat o pastiluta dupa mesele mai mari, deci cam o pastiluta pe zi. Nu am mancat de regim, neaparat, dar nici n-am bagat dulciuri si carnuri la greu. Mai mult salate si branzica (dar si telemeaua e grasa, ufff).
Tonnia, din saptamana 14 mi-a zis mie T. sa iau Biomarin. Eu m-am simtit super cu el si cu magne B6. Am luat Biomarin si cat am alaptat, T. crede ca "face cupilu' dashtept!"
nanadana spune:
Ioana bafta la dr 
Cristina frumoase poze in vacanta ,dar Ancuta este scumpica foc
sa nu il uitam si pe Victor 
Cristina este un dulce Matei in piscina 
noi am fos la groapa cu nisip azi 
poze
kid2003 spune:
Vaaai, ce vacanta frumoasa a avut Cristina cu copilasii...Bravo!!! 
L-am admirat si pe Matei, al Christinei, tare tzantzos in piscina lui noua.
O prietena de-a mea a cumparat o piscina cu mingi din Metro. A dat 500 de mii si un pic pe ea, are 50 de mingi/bile cum ii ziceti. Am fost si eu in Cora dupa ceva asemanator, nu am gasit. I-am luat o piscina mica, ieftina, Disney (dar e mica rau) si o minge V-tech care se invarte si canta. E super, super incantata de ea.
ege spune:
mama ce nervi am!!!
am fost la croitoreasa si mi-a zis ca rochia pt ege costa 3500000 manopera + materialul.noroc ca stateam jos ,ca altfel.da ce mama ii pune diamante??o sa caut in alta parte.sotul zicea sa-i facem,dar m-am enervat si nu ii fac.
ioana,bafta la dr.
ma duc la metro sa il cumpar pe shaggy ,pt un nepot.
va pup
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Hildegard spune:
Cristina, io zic sa ii dai mai bine Nurofen decat Panadol. Este mai bun pentru dinti.
Tu faci cum vrei
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Carmi spune:
Ioana, data viitoare baga-le ŽExorcistulŽ![]()
![]()
![]()
Cristina, ti-am admirat pozele de la Albena, Balcik, etc..foarte frumoase.
Nanadana, te asteptam la subiectul despre WW.
Azi i-am ordonat sotului sa imbaieze el copilul...din doua in doua secunde se auzea: unde sunt pampersii? dar prosoapele? ii pun pijama sau il las in body?
. Nu mai repet figura, e prea complicat.
Carmi![]()
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Christina_m, ti l-am admirat pe Matei la soare, tare dragut si dolofan.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video