Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina cuscra, bine ca e ginerica bine.
Veronica, nici eu nu am rezistat. Simbata la 22 m-am dus in birou si m-am culcat pe jos, ca ei stateau in living la tv, iar sotul era la concert la Lacrimosa.

Ah, mi-am gasit si eu un concert pe gustul meu, e simbata asta, vin niste www.beatfactor.ro/stiri/707/" target="_blank">DJ meseriasi, numai ca de la 20 la 24 cinta in deschidere niste romanasi, si meseriasii abia dupa miezul noptii. E exclus sa fiu treaza dupa miezul noptii. Eu as scrie undeva sa faca concerte din cind in cind si de la amiaza pina la ora 22, cred sincer ca s-ar stringe lume - adolescentii oricum n-au treaba si ar veni la orice ora, in plus pot veni si babalicii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna la fete

Am aparut si noi dupa un Weekend "hipercalduros" la care tare am mai suferit si in plus sa anuntat 36°

La multi ani celor care azi isi fac lunita

Cristina la multi ani cu multa santate si fericire

Oana pai asta ma gandeam si eu ,ca ar cam fi timpul sa inceapa sa munceasca ,este un dulce foc Andrew

Irina felictari sotului pt job tinem pumnii si pt tine

Hildi ce de praji buneeeeeeeee faci

Ioana mersi ,vreau sa spun ca este asa de bine sa ai pe cineva care iti face papa ,se ocupa de bebe ........si altele,facem pupi lui Miruna pt bobo si pe soacre spunele ca sint si hoteluri in bucuresti cind mai vin (ca aici asa se procedeaza lz frantuzi )

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'neata !
Ne-am intors si noi: a fost super, copiii si ei au fost cuminti si sanatosi. Ne-am odihnit si noi cat de cat.

Incerc sa citesc din urma, si sa actualizez albumul de poze.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cge, cum adica "revista lui tati"? e revista sotului tau sau a tatalui tau? Nu de alta, dar noi o cumparam.... Bine ati revenit

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna mamicilor.
In primul rand vreau sa urez La multi ani ! celor care implinesc azi inca o lunita.
Stefania ii trimite multe salutari lui Alberto si intreaba ce mai face?
Eu sunt cu cititul si admiratul de pitici la capitolul 126,asa ca eu comentez din urma,sper sa nu se supere nimeni.
L-am vazut pe Iaris cum se juca frumos cu bidonul de suc(?) al mamei si am admirat-o pe bursicuta Ioana.
Kristinutza felicitari pentru ridicatul lui Radu in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana frantuzoaica, ce obiceiuri sanatoase au frantzujii. Mare caldura pe la voi, monsher.
Cristina, bine ati revenit, ma bucur ca sinteti sanatosi si ca v-ati si odihnit un pic.
Codruta, imi dau cu presupusul (dar am si ceva date pe care ma bazez) si zic ca revista e a sotului Cristinei, nu a tatalui Cristinei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, ai ghicit.
Sotul m-a platit sa ii fac reclama pe DC
Codruta, ii transmit sotului ca o cumparati. De fapt, nu e bussiness sotului, dar el asa il simte. e editor la revista asta.
Gata cu laudele ptr sot.

Ma reculeg ca sa laud copii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cristina (CGE), bine te-ai intors !
Irina, , tinem pumnii sa fie bine.
Ioana, soacra soacrei???? E prea mult !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

trebuie sa raportez si eu:
ege il striga pe tati pe nume.si sa nu credeti ca e usor de zis,pt ca pe tati il cheama EDIZ.si daca o veeti ce haioasa este cand zice.eu ii zic ,ege cum il striga mama pe tata si tip edizzz si ea dupa mine,iedizzz.
cred ca o sa inceapa sa vb repede.zice tata,bunicu(in limba noastra),apa,o striga pe cumnatamea (eda,asa o cheama),toti cainii sunt puff,pt ca canisul nostru este puff.cum aude un caine zice puff.
azi noapte am avut si noi o tentativa sa dormim in patut,da ce ea e fraiera?tot langa noi a dormit pan la urma
ioana,bine ca ai scapat si de soacra dar mai ales de soacra soacrei

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput