Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Hildegard spune:
Buna sa va fie inima,
Oana, tare mult imi place poza asta asta
ok, daca vrei n-am sa mai pun poze cu praji![]()
E un cum Andrew.
Tonnia, si Stefan se ridica in fund cateodata in picioare din somn. Si eu dorm cu el....
oare pana cand ca deja.....e marisor. Vreau si io sa revenim la viata normala. De cate ori se fataie noaptea eu ma trezesc. E chin, ce mai! Sper sa nu mai dureze mult asa!![]()
Cristina, bun venit din vacanta la mare si pe unde ati ami umblat
.
Si Stefan suge cat are ci cum are chef...dar seara si noaptea, dimineata e obligatoriu pentru el. Altfel se crizeaza

si nu in ultimul rand iti doresc multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti....si un calduros
LA MULTI ANI!
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
locca spune:
Buna dimineata fetelor
Tonnia mama, nu te mai stresa cu IR-urile asa de tare. Unde ai facut eco? Cumva la Iosup? Stiu ca la el foarte multe ieseau cu IR-urile marite
. Si pe mine ma bagase in sperieti.
Raportam una bucata de voce recuperata
. Desi sambata cand era ploaia aia dementiala cine plimba copilul? Nu am putut sa scap de el, tragea de mine spre usa
.
Sambata ne-am dus iar la ai mei si am ramas pana ieri ca sa putem iesi si noi seara in oras. Eu nu pot sa-i pun pe ai mei sa vina sa stea seara cu Matei aici, in primul rand pt. ca mama nu vrea sa conduca, desi are permis de 30 de ani si a condus vreo 20, si ar fi prea mult si prea tarziu de mers cu ratb sau de dus noi cu masina, si in al doilea rand (si sa nu radeti) nu avem televizor, ceea ce ii ingroapa pe ai mei. Iar pe socri, care stau la 10 minute de mers pe jos, nu vrem noi sa-i chemam.
Ne pare rau ca nu am mai ajuns ieri in parc. Data viitoare.
Citesc acu din urma eu sa recuperez.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata
! In mare am supravietuit invaziei de soacre, dar nu cu toti neuronii. Pe linga soacra soaceri, soacra-mea e mielusel; iar cu asta am zis tot
.
Carmi
, multumesc de intrebare
. Fac binisor, am dormit foarte nasol in weekend - a trebuit sa cedez patul nostru soacrei si soacrei soacrei
, si eu am dormit pe un fotoliu iar sotul pe o saltea de mers la mare. Ce ma enerveaza e ca pentru maica-mea nu facem chestia asta, dar pentru soacra, da
. Nu, nu mi-am luat piscina
, dar pentru ca am stat toata ziua in piscina, la un moment dat s-a intimplat si sa fie mai putini oameni in ea.
Irina cuscra, felicitari sotului pentru oferta, si tzin pumnii sa primesti si tu oferta buna!
Maica-mea m-a nascut cind avea 24 de ani, deci prind sigur suta dupa teoria ta
.
Codruta, Julia e a Mariei Ramonei
. Noi o avem pe Deedee a' lu' Dexter
.
Dana frantuzoaica, ma bucur ca vine din nou tatal tau
. Imi amintesc ce trista erai cind a plecat.
Sofia, de ce nu te-ai laudat cu Noaptea Devoratorilor inainte? Si eu eram mare devoratoare, dar acum nu cred ca mai rezist o noapte intreaga.
Veronica, taaaare bine arata prajitura ta.
Raluca, mama Radului , imi place cum va joaca cupilu pe degete, hihi. Eu m-am dus la Calapod special sa-i arat ragetele de magar/astm, si a inceput sa rida, a zis ca asa fac copiii, experimenteaza sunete
, si sa nu ma mai sperii.
Antonia, si eu am avut IR mare; sfatul lui Iosup era cit mai putin stres si cit mai multa odihna - mi-a zis sa ma las de servici din luna a 4-a
. Sarcina usoara!
Bianca, esti draguta ca ne-ai invitat in parc
. Poate reusim sa ne mai stringem.
Cristina mama lui Matei , la multi ani
!
Oana mama lui Andrew, n-am mincat salata de vinete, dar mi-ai dat o idee exceptionala
. Pupici lui Andrew sa manince tot fara mofturi.
ege, avem 2
: meme are DPN in octombrie, iar Tonnia are DPN in ianuarie.
Vineri copilul si-a spart capul (de fapt doar pielea, nu si osul - dar lovitura e maricica, a facut coaja, sper sa nu si-o rupa sa-i ramina semn). Peste tot are zgiriieturi si vinatai; nici nu vreau sa ma gindesc cum o sa arate dupa ce o sa fuga si o sa se impiedice si mai tare de toate lucrurile.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana cuscra
de la Vladut pt Mirunica de care ne e dor la toti
. Si inca un
sa-i treaca zgarieturile si vanataile! Conform teorie (care nu e a mea
) o sa imbatranim impreuna ca si pe mine m-a facut la 24 ani
. Poate te intrec 

Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Christina, la multi ani! Sa fii fericita!
Ioana
. Din povestile sotului, daca traia si soacra soacrei azi cred ca pana acum aveau interdictie la venit impreuna la noi.
Am mai citit ... Ralu-cuca (sper ca nu te superi, asa ii spun prietenei mele Raluca), m-am terminat de ras cand am citit de Radu tau. Si Matei are faze de-astea, da' parca nu in halul asta. Adica am patit-o sa-mi distraga atentia cu ceva ca sa faca cu mana cealalta altceva de care nu avea voie, dar nici chiar asa, cu ragete si alte alea. Inca
.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
kid2003 spune:
Neatza fetele cucuietele!
Noi am fost ieri fugutza la C-ta cum am promis, fara copil. O ducem in w/e la munte, acolo stim sigur ca ii prieste.
Tonnia, da-le incolo de IR-uri, si mie mi-a zis asta Iosup. Tutunaru m-a tratat cu Biomarin Plus si Magne B6, poate vrei sa incerci. Mi-a mers bine si IR-urile au scazut pana in saptamana 20.
Alex face baitza in fundulet, in cadita ei. Nu e chip sa o tinem culcata. O frec bine in cap, pe gat, umeri si piept, apoi tati o tine in picioare si o frec pe picioruse si la fundulet. Apoi cu dusul, o las sa se joace cu el, sa il guste, apoi i=l pun in cap si nu se sperie, daca i-l pun brusc, se sperie si urla. Dar de cand am descoperit ca ii place sa se zgaiasca la el, i-l las ei in mana si apoi o clatesc.
Cand face baie in cada mare, are scaunel de baie si sta singurica, se joaca cu ratzustele.
Ioana, nasol cu julitura la cap. Sari cu intrebari daca mai sunt, joi ma duc la Calapod. Eu vreau sa o intreb de ce e ragusita tot timpul cand ia note de sus...s-ar putea sa fie de felul ei mai ragusita asa, ca Liana Stanciu
? Atunci n-o mai face mama cantareata.
codruta_grg spune:
Ioana, dar cum a reusit cu capul?
La multi ani Cristina 
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Hildegard spune:
Ioana, eu nu rezistam sa fiu in locul tau cu soacrele. Nu suport numai numele asta de "soacra". Dar ce sa-i faci trebuie sa acceptam asta, nu?
Ce bine ca soacra mea re 67 de ani si nu ma bazaie la cap
....vorbim numai la telefon
. Maicamea sta la 80 de km de mine...asa ca sunt solo cu sotul numai.
Sa se faca bine Mirunica, sa-i treaca buba

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Ioana75 spune:
kid, multumesc de oferta, vin cu lista de intrebari
.
Irina cuscra, ne luam la intrecere care traieste mai mult, sa joace tzontzoroiul pe mormintul celeilalte?
Codruta, Miruna a dat cu capul de un colt al unei "mese".
Ruxandra, cu socrii ne vedem cam la 2 luni, si de fiecare data se pling ca a trecut prea mult timp, si ma ia cu groaza la gindul ca ne-am putea intilni mai des
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ioana
, dar cand am fost la Calapod cu bb nu am apucat sa intreb nimic (ca m-am bagat intre consultatii) si Vladut s-a pus pe un urlat de ziceai ca-l taie... Asa ca nu stiam cum sa ies mai repede de acolo...
Vladut face baie in cada, singurel, fara suport. Si se joaca cu dusul exact cum zice si Kid. Si pe cap la fel direct pe cap si el deschide gura sa prinde apa care curge
.
Cel mai tare e cand il spal pe fata ca scoate limba sa-l spal si pe limba
. E atat de haios... mai stiti filmul cu oraca (Willy parca)... ei asa sta si el sa-l spal pe limba
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze