Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

La multi ani Christina! Numai bine tie si lui Matei!

Anya (Alina) chiar ma intrebam pe unde mai umbli. Abia astept sa te mai vad, pe tine si pe frumoasa Anya.

BiuMil am ratat invitatia ta. Sper sa o mai faci si saptamana viitoare.

Noapte buna

NukaTM powered by Ana&Matei Enterprises

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Anya20, In ceea ce priveste baita, nu ma gandisem la dus, o sa incerc fara sa vad ce iese.

Cristina-m, La multi ani!

Mergi la inceput

In noaptea asta , intre 1 si 3.30 s-a ridicat in patut de 100 de ori si tot de atatea ori a trebuit sa-l dau jos ca nu-i convenea sa stea prea mult in picioare. Oare cat dureaza faza asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Tonnia, la noi inca dureaza....de aia doarme cu mine in pat

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Codruta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor, un raport mic (?!) pana nu ma duc la nani-nani.

In primul rand, "La multi ani" tuturor sarbatoritilor, tuturor mamicilor aniversate sau sarbatorite.
Noi suntem binisor, am trecut prin zile mai putin bune din cauza dintisorilor. Acum Andrew are 6 dinti: incisivii de sus, si incisivii centrali de jos. Asteptam in urmatoarele saptamani incisivii laterali de jos si caninii de sus.
A devenit un mofturos si jumatate, nu mai mananca iaurt, nu mai mananca fructe si cu legumele este selectiv. A invatat sa dea din cap "nu" cand nu vrea ceva, de obicei mancare, a invatat sa dea pupic, cand ii zic hai sa mergem la baie, incepe sa dea din maini si se precipita tot si incepe sa zica si el baa-baa-baaa, ii place foarte mult afara, in special in parc la tobogane (cele mici, of course), leagane si alte buburuze batzaitoare. Se ridica-n picioare daca il sustin de manute, sta singur in picioare daca se tine de ceva. Este foarte bucuros cand se vede in picioare. Probabil cand va merge va fi in culmea fericirii.
Carmi, daca mai ai probleme cu degetul, daca ti s-a facut panaritiu, uite un remediu: bagi dehetul in ceai de musetel cat de fierbinte suporti tu, tii pana se inmoaie bine pielea, apoi aplici o frunza de aloe. Sper insa ca deja ti-a trecut si nu mai este cazul.
Sofia, bine ai revenit, sper ca in viata ta toate sa devina asa cum iti doresti.
Ege, pupicei micii tale splendori din iarba
Dana, felicitari micutului Alberto, curajos si..umblaret.
Marinela, poate este de la dintisori Iaris nelinistit. Si la Andrew se manifesta cu precadere noaptea.
BiuMil, sper ca v-a placut si v-a priit la munte.
Gabirama, sa va fie de bine concediul
Ioana, cum a fost cu musafirii? v-ati facut salata pana la urma? (de vinete)
Cristell, multumim pentru apercieri.
Locca, poate niste ceai caldut mai remediaza voca lui Matei.
Irina, cunosc sentimentul de neputinta cand cineva bocane.. in blocul in care stam noi, mai tot timpul se repara cate ceva... ba se renoveaza ap de langa, ba cel deasupra, ba acoperisul, ba se schimba usile de la scarile de serviciu..
Raluca, sper ca s-a rezolvat pana la urma cu bona
Gina, spor, si Doamne-ajuta sa fie cu ochisori si.. cuculetz
Nanadana... trimite-l la serviciu.. chiar asa. Pupicei lui Antoine
Hilde, sa nu incerci sa mai pui poze cu prajituri dupa ce incep cura de slabire, ca te fugaresc tot forumul
Christina-m asa de mult mi-as fi dorit sa ma duc si eu la concert la DM... am aflsat chiar de aici de pe forum , in seara concertului de la Raluca Costiurin ca vor sustine concert la Bucuresti. L-am ratat pe cel de la Chicago, a fost in Nov. LA MULTI ANI pentru ziua ta.
Tonnia, si eu dorm cu Andrew pentru ca in patut se trezeste de n-spe mii de ori si imi face franjuri odihna, iar a doua zi nu mai sunt buna de nimic. Am mutat patul cel mare din dormitorul nostru, in camera lui si deocamdata dorm acolo cu el

Amm mai pus si eu poze noi aici, in sfarsit: http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana0204/my_photos , albumele 5-6, 7-8 si 9 (luni, of course)
Ma duc si eu la nani-nani, imi doresc noaptea asta fara treziri si fara evenimente
Va

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

oana,multumim pt laude
cristina,la multi ani!
tonnia,esti gravidutza????in cate saptamani??eu abia acum am vazut ce au scris fetele si am tras concluzia ca esti felicitari!!!!
noi stam mai mult in casa,pt ca bate un vant la noi!!
saraci oameni care si-au luat concediu la mare zilele astea.e groaznic.si sa nu mai zic ca s-au marit preturile de la 1 iulie.
noi suntem in pregatiri pt nunta cumnatei mele.azi vreau sa ma duc cu ege la croitoreasa sa-i ia masuri sa0i fac o rokie rosie ca a mea .si tati tr sa-si cumpere o camasa rosie.
sa nu va mai zic ca verisoara mea care statea in suedia,se marita cu un turc.nunta e in turcia , la rize ,ff departe de istanbul.vreo 2000 de km de istanbul.o sa mearga doar sotul,eu nu am cum sa merg,pt ca ege inca suge si oricum dupa 2 sapt dupa nunta verisoarei plecam in concediu in turcia.eee la noi in familie ia apucat casatoria pe toti.avem 7 nunti.va dati seama?????
va pup si va doresc o sapt buna!!

am si eu o intrebare:cate gravide sunt la piticodrom??

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Oana, mersi, mi-a trecut, da bag la cap.
Christina, la multi ani fericiti !
Unde umbla Ioanaaaa?
A venit canicula si la noi, da noaptea e destul de racoare, se poate dormi. La voi cum e?
Pup fetele,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Carmi aici e racoareeeee... Si bate un vant de-a dreptul rece. Ioana a fost cu soacre multe pe cap WE, probabil ca va aparea in curand . Bine ca ti-a trecut degetul.

Oana Andrew e un dulce si e mortal "iepuras". Zau ca mie mi se pare ca e tare inalt si asa in general pare mai mare!

Christina_m La multi ani!!! Ce mamica tanara! Felicitari!!! am citit saptamana trecuta ca bb de mamici atat de tinere au sanse mari sa triasca 100 ani ! Ma bucur ca v-a priit vacanta!

Anya mai vrem poze cu Anya cea mica!

Marlena pe unde esti?!?!?

Vecinul bocanitor s-a oprit vineri seara in timp util, dar sambata l-am trimis pe sot la el la usa! Eu rabd 1-2 zile maxim si apoi ma infiintez la usa bocanitorului (daca incalca orarul de liniste, altfel rabd ca n-am ce face).

Vladut e bine, incep sa dispara bubitele de la caldura. Are 8 dinti si in rest toate bune si frumoase.

Am primit si o veste buna. Sotul are o oferta klumea de la IBM , deci se pare ca se aseaza si la noi lucrurile. Eu azi astpet oferta de la interviul ala in FR (stiti voi cand am fost cu talismanul dupa mine ). Aiurea e ca suntem in plop cu concediul. Sper sa apucam cateva zile si apoi in WE o sa tot plecam... WE asta am nunta la ploiesti, deci adio mare .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

ege din cate stiu eu sunt 2 Tonnia si Meme!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput