Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am admirat-o si pe Noelia la gratar,se vede ca s-a simtit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu prea am dormit azi noapte....Pana ne reobisnuim la mama....plecam
Tonnia si Petra a avut o perioada de 3-4 zile cand plangea atunci cand o spalam pe fund la dus. Cum intram in baie, incepe sa planga. i-a trecut de la sine.
Gabi, faine pozele, si flacaii tai .....

Purtugal, Purtugal!!!

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

ce bine e ca e racoare!!!!!

Eu nu ma uit la meciuri. Nici al meu nu e microbist. Stim de rezultate si atat.
Gabi ti-am vizionat filmuletele. Sunt cool
------------------------------------------------------------------
Stefan s-a tot foit pana pe la ora 2 (cred ca de la caldura, ca in casa inca persista cadurica)...dupa care a dormit tun pana la 06.30 cand l-am pasat la tat'su si io a mai dormit pana pe la 9...ce bine?
Stefan umbla de-a busilea prin casa....se ridica la margina patului (coltarului).
-------------------------------------------------------------------
M-am odihnit super. Am noroc cu sotu' ca altfel as muri de oboseala.
Acuma la amiaza ii fac carne de pui cu cartofi, morcovi si rosie.
eu am inceput sa slabesc asa ...ca altfel ajung rau de tot. Inca alaptez. Deocamdata nu mi-a scazut laptele. Pap mult iaurt si fructe. Seara mananc asa usor.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

fetele cochetele....cine se incumeta sa iasa in parc?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Latrischia(sper ca am scris bine) hai sa-ti spun cum fac eu cerealele si nu se fac deloc cocoloase.Eu fac intai laptele si il racesc bine,sa fie rece rece si apoi il pun in castron si amestec apoi cerealele si nu ramane nici un cocolos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna seara

N-am mai scris de ceva timp, dar nu prea am apucat. De abia ne-am intors si noi din vacanta. Am fost pe la Bucuresti in vizita la neamuri si la concertul Depeche Mode si apoi amplecat la mare o saptamana.
Matei a fost innebunit de apa si nisip, de ar fi stat toata ziua pe plaja. Atat de tare i-a placut incat tot timpul zicea doar a-pa, a-pa, a-pa si ne tragea inspre mare.

Acum Matei are 8 luni si e tare activ, nu sta o clipa. Merge chiar bine daca-l tinem de manute, stie sa faca ccc cu mana si sa dea pupici cu degetul la gurita, ne povesteste multe si zice tata, mama, papa, apa, baba, bobo si altele de genul. Nu are nici un dintisor inca si parca nici nu se vde nimik.

L a capitolul mancare nu suntem constanti, cand are pofta si mananca bine, cand nu vrea nimik decat lapte. A, si inca suge cam de 3 ori pe zi.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Iata-ma si pe mine la miezul noptii

Am citit doar ce-ati scris pe ultima pagina, asa ca nu stiu alte noutati.
Am observat si eu ca s-au schimbat stelutele si incep sa ma obisnuiesc.

Tonnia - eu i-am facut Anyei baita in bucatarie toata iarna, pentru ca la noi in baie este foarte frig. Cand am mutat cadita ei in cada mare si a vazut dusul a inceput sa planga. Am mai incercat vreo 2-3 zile, apoi am renuntat pentru o perioada. Cand am reluat baita in baie, m-am bagat cu ea in cada si ne-am jucat cu niste broscute care-i plac. In cateva zile s-a obisnuit si acum nu mai plange, desi ii mai este un pic teama cand curge apa de la dus. Nu te mai stresa atata cu sarcina si da-le naibii de IR-uri. E pacat sa pierzi o perioada asa de frumoasa si s-o umbresti cu ganduri negre, ca pana la urma va fi bine si ai sa regreti ca te-ai stresat. Eu am avut un triplu test pozitiv si desi l-am repetat si a iesit negativ, am stat cu o oarecare incertitudine pana la sfarsitul sarcinii. dar mi-am impus sa gandesc pozitiv si sa cred ca totul va fi ok.

Cristina - si Anya mananca san de 3, chiar 4 ori pe zi. In cursul zilei mai pot sari peste o masa de lapte, insa seara la culcare e o tragedie daca nu ii dau.

In rest pe la noi toate bune si frumoase, ceea ce va dorim si voua.

Mergi la inceput

Sper sa apuc sa pun si niste poze sa ne vedeti cat am crescut si cat de mult ne-a priit iesirea la mare.

Am uitat sa spun ca desi drumul a fost extrem de lung, aproape 900 de km, copilul s-a comportat exemplar, si nu ne-a facut probleme.

Va pe toate si chiar daca nu prea scriu, sunt la curent cu toate nouatile si incerc sa citesc tot ce scrieti.

POZE

Mergi la inceput

E deja trecut de miezul noptii, deci azi implinesc 25 de ani!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Wow! La multi ani si felicitari.
E o varsta asa de frumoasa...

Mergi la inceput