Piticodromul de sept-oct 2005 (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Fetelor, as vrea sa stiu si eu , mai sunt bb-ici are nu merg in picioare..
Ca Luk nu da nici un semn..Sa incep sa ma panichez?
Altfel e destul de tonic si vioi...dar m-am saturat si eu da carat in brate

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

cum pot sa pun subiectul pe prima pagina?
mereu imi ajung intrebarile de la parintii intreaba...la paginile 4,5

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

nanadana, Carmi .

ege da-ne link-ul la intrebarile de la parinti si daca stim iti raspundem si asa aducem subiectul pe prima pagina . Ce de civinte stie Ege. Cred ca ti-e mai mare dragul sa o auzi!

Cge sa va fie de bine vacanta. Abia astept sa vad pozele!!!

Diplodocus de mers singuri inca nu merge nici unul. Sunt cativa care incep sa faca singurei primii pasi. De manute sunt mai multi care merg bine!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Diplopdocus, nici Fabiano nu merge, sta in picioare daca se sprijina, dar nu merge inca. Nici nu m-am gandit ca ar trebui sa ma panichez...
Fetelor, oi fi eu naroada, sau vi se intampla si voua? Primesc capete de la Fabiano direct in nas, am nasul traumatizat, ma doare de mor. Si dureaza asa de mult pana imi treceee, de obicei fac o buba in nas, de la lovituri. E mai dibaci decat mine si oricat m-as feri, tot se intampla...Sa nu-l mai iau in brate, nu pot, ca mi-e drag (mai ales cand ma pupa si imi face ´mai, mai´pe fata cu manuta). Chiar acum o ora am mai incasat una...

Carmi bleaga

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna dragelor.Profit ca doarme Iaris si mai scriu si eu un pic.
Pupam caputul Mirunei sa treaca repede.Eu ma sperii foarte tare cand se loveste Iaris.Pana acum a dat cateva capuri de parchet si asa a plans.... .Ma bucur ca ai scapat de alaiul de soacre.Si sa stii ca asa e si la noi, pt mama nu fac compromisuri dar pt socro...,da.Eu ma bucur ca desi stam la doua blocuri distanta, nu ne vedem decat de 2 ori pe luna si atunci de multe ori din intamplare, prin fata blocului.
felicitari pe Ege si pt performantele ei.Si puiul meu repeta dupa mine orice ii spun si e asa haios ca-i ies niste chestii ciudate dar pe aceeasi tonalitate cu care i le spun eu.Iar ca sa aduci subiectul pe prima pagina eu stiu ca trebuie sa fie un subiect de interes, sa discute lumea.Cu cat se scrie mai des si mai mult, cu atat subiectul rezista mai mult pe prima pagina.
Bine ati revenit din vacanta Cristina, ma bucur ca ai avut copii cuminti.Asteptam pozici.
Cristell, ne bucuram ca ne-ai privit si pe noi, Stefania e o dulcica, sa fiti sanatoase ca tare frumusica e.
Irina ma bucur pt sotul tau si sper sa fie bine si la tine, dar la asa talisman, rezultatul ar trebui sa fie favorabil
Diplodocus, eu zic ca nu are rost sa te panichezi,mai ales ca Luca este grasut.Are timp sa mearga pana la 1,5 ani.Stiu copii care pe la 1,7 ani abia s-au ridicat in picioare si abia apoi au umblat.Eu zic sa lasam panicile pt cei care au nevie de ele
Iaris s-a trezit cu un ochisor lipit dimineata.L-am curatat cu ser, voi ce le mai dati cand le curg ochisorii.La noi e prima data si cred ca de vina e curentul, desi incepusem sa nu mai cred in el dupa ce am citit ce scriau fetele din America.Dar am observat ca s-a intamplat dupa ce a stat mai mult pe jos si geamurile erau deschise .

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Cge sa va fie de bine vacanta
Carmi si eu la fel, imi iau capete de la Antoine si mai nou ma musca si ce se amuza

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Si nu uit ca azi avem o mamicuta tanara de sarbatorit, asa ca
La multi ani Christina si sa fii iubita, sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, felicitari sotului! Sper sa iasa bine si la tine. Sa ne zici ce si cum.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Carmi te rog mult poti sa imi trimiti si mie listuta cu puncte pt regimul WW ? ,pt ca eu i_am imprumutat-o la cineva si acuma imi zice ca nu o mai gaseste

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor si "La multi ani!" copilasilor care mai implinesc azi o lunita dar si pentru Cristina_m pentru ziua de nastere.

Cristell multumim de intrebare Alberto face foarte bine, e super nazdravan, deja merge singurel tot mai des si mai mult si face tot felul de pozne. Mai nou scoate singur (unde e posibil) bateriile de la jucarii si e tare fericit dupa. De vorbit "vorbeste" cit e ziua de mare, cind ajung acasa de la serviciu imi "povesteste" tot ce face el si daca fac altceva si nu mai sunt atenta la el ma striga sa ma atentioneze "mama" si numai dupa ce sunt din nou atenta la el continua "povestea". Stefania e bine? Un si o de la Alberto pentru Stefania.

Oana multimim ca ne-ai remarcat progresele si spunem si noi pentru Andrew.

Irina felicitari pentru job-ul sotului si bafta si tie in continuare.

Cristina (CGE) bine ati revenit din vacanta si asteptam pozele.

Ioana un pentru Mirunica de la noi ca sa ii treaca repede vinataile.

Sa aveti un inceput cit mai bun de saptamina.
Cu drag,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput