Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 13
latrishia spune:
Buna fetelor
Mai trecem si noi pe la raport ca peste 2 zile facem 8 lunite, desi nu prea avem cu ce sa ne laudam decat ca alergam cu premergatorul. In fund nu i chip sa stea, sta 3 secunde si dupa aia pac intr o parte si pe burta. Se chinuie sa se tarasca de a busilea dar deocamdata nu foloseste decat picioarele cum trebuie mainile le trage sub.
Cristellmerci de raspuns, dupa 2 luni de nervi ieri am reusit in sfarsit sa fac fara cocoloase cerealele, dar cu apa calda nu rece,am pus cum mi a zis Kid cate putin si apa si cereale si am frecat ca pe ness.
Kidnu mi ai mai zis de xenical cum a fost? Mai iei?
Carmieu iau capete in gura la ordinea zilei. Intr o zi m a lovit asa tare ca am inceput sa ma smiorcai si ce crezi? S-a pus fi mea pe un plans ca n-o mai puteam opri, dar nu ca ar fi durut o capatana ca mi rupe mie dintii si capu ei nu are nimik, cred ca s a speriat de reactia mea.
O intrebare pt fetele care au bone la bebei: Care e tariful si cum se plateste la zi sau la luna? O sa am si eu nevoie si sa stiu ce si cum.S ar putea sa nu am nevoie zilnic.
Pupici
Lori&Luanna
roxi23 spune:
Buna fetelor!
Ma gandesc sa va scriu de cateva zile...dar deh...prtea multa treaba in casa...si nu am timp nici macar sa respir...m-am cam saturat si azi nu am chef sa fac nimic...am bagat doar aspiratorul, ca infantul sta mai mult pe jos...
DARIUS e bine, se agata de orice si se ridica, de vreo 2 saptamani a luat pozitia "violatorului din Cismigiu"(sa parafrazez o mamica de-a noastra, mea culpa nu mai stiu cine a zis asa...sper sa nu se supere si sa ma traga de urechi...); nu a facut decat 2 pasi "de-a busilea", in schimb se taraste ca soldatul prin transee cu o viteza... este cuminte, mananca bine...mai nou m-am specializat in mancare gatita pentru bb...mi-as deschide restaurant pentru bebei...bineinteles ca muncesc sa prepar tot feluri de delicatesuri poentru copil...care in final tot in blender ajung...dar deh...ce nu face o mamica pentru puiul ei...si cu siguranta mancarea are alt gust...muuult mai bun! Daca vreti sa ma intrebati de retete, nu ezitati...va stau la dispozitie!
aM FACUT SI NOI ANTIRUJEO;LICUL si bebele meu abia daca a scancit...
Tin sa o felicit si eu pe SOFIA atat pentru noua titulatura, cat si pentru puterea de a o lua de la capat! multa bafta si pupici IRINUCAI! felicitari pentru gandurile de a adopta un bb!
Pupici si lui BB MILAN sa ii treaca buba!
Felicitari lui TUDOR pentru dintisor!La mai multi!
IOANA asa sa faci...o sa intru si eu in curand in "grupul celor care freaca menta" ca e mai bine
...ca doar nu ne ridica nimeni statuie... Mi-a placut mai ales cum freci tu menta in piscina...ehehe...dar unde ati fost ca tare mai era frumos acolo...deh daca nu am mai citit de cand lumea si pamantul...
VERONICA vreau si eu Tiramisu...facut de tine...ca eu nu ma pricep....mmmmmmmmmmmmm
Hai ca tocmai m-a anuntat administratorul ca mi s-a spart o teavca la baie....revin eu cand o sa mai am timp
POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
"Nu am chef azi, nu am chef azi, n-am chef de nimic..."
latrishia spune:
Roxi eu vreau retete, eu sunt mereu disperata cu ce sa i mai dau nou :D Pupi
Lori&Luanna
b_irina_c spune:
Roxi si eu vreau retete
! Felicitari pt bb Darius! Ce de progrese...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Tonnia spune:
cge, bine ai venit!
Ioana, zici ca fost in Vietnam Miruna, nu?
Da, la Iosup am fost, cand merg la el imi cresc IR-urile dar si colul, la Pop, imi scad IR-urile dar si colul. Nu stiu ce sa prefer. Kid, iti mai aduci aminte din ce saptamana se lua Biomarinul? Am luat si eu data trecuta de capul meu, dar am uitat de cand.
b_irina_c spune:
Am uitat sa ma laud cu Vladut
. Ia uitati care e desertul lui. E atat de flexibil ca pot sa-l fac contorsionist
.
Si in WE am fiert porumb si Vladut a fost incantat. Nu stia cum sa roada mai repede de pe cocean. Ia priviti la el (scuzati poza albastra, dar ta'su nu se pricepe la poze defel).
Gata ca va plisctisesc ![]()
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Tonnia spune:
E frumos foc Vladut! Nu ti-a fost teama sa nu se inece cu boabe? Uitam: ma bucur tare pt oferta la IBM! Tin pumnii sa-ti iasa si tie!
b_irina_c spune:
Tonnia 
. Nu prea mi-e frica (deh... mama denaturata
). Acum serios vorbind el plimba mancarea in gura si daca i se pare mare o scuipa. Si se pricepe destul de bine la mancat diverse. Pufuletii sunt de departe favoriti (in parc daca vede vreun copil cu pufuleti se infinteaza si se serveste din punga direct
). Mai papa paine, biscuiti, rosie si chiar castravete si ardei gras. Mai mult le molfaie, dar asa invata
.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Sotul e aranjat
. Maine semneaza cu IBM
. Dar asta inseamna ca pe 17 pleaca in Franta. Offf... mi s-a luat o piatra de pe inima... Mai ramane sa primesc odata si eu raspunsul asteptat...
si va multumesc inca odata pt incurajari si ca ati fost alaturi de mine
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze