Piticodromul de sept-oct 2005 (128)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo74 spune:
Ce mai faceti doamnelor? Daca sapatamana trecuta ma vaitam de caldura, acum ma plang de frig
, Dumnezeu sa ma mai inteleaga si pe mine ![]()
Irina da cati dinti are Vladutzu, de roade asa cu spor la porumbul ala 
Roxi23 ma abonez si eu la retete ca ma jur ca nu mai stiu ce sa-i dau de mancare bubulinului. Si in alta ordine de idei, sotul meu are copyright-ul ptr "violatorul din Cismigiu" ![]()
Ioana pupam frunte de Mirunel sa-i treaca 
Tonnia se stie clar ca Iosup e diliu cu IR-urile si cu colul scurt. Daca ar fi fost dupa el, as fi stat acasa din luna a cincea
...in rest super ecografist
Cristina bine ai venit din concediu. Asteptam impresii de calatorie!
Carmi la noi incasatorul sef de capete in gura, e taica-su...nu stiu cum se face dar numai pe el il altoieste 
Raluca eu zic sa-l inscrii de pe acum pe Raducu intr-un partid...in mod sigur o sa faca o cariera in politica...responsabil cu capitolul diversiuni 
Ege mey da voi sunteti ca in povesti cu nuntile astea! Neaparat sa-i faci pozei superbei Ege cu rochita cea rosie 
Hilde acum chiar mi-am dat demisia cu Tiramisul ala
, da sa stii ca m-am ghiftuit virtual, daca tot ne-ai invitat
Bianca sorry, dar eu n-am iesit in parc weekend-ul asta. L-am avansat pe husband pe pozitia de "manipulator de carucior sef"
b_irina_c spune:
Simo
. Vladut are 8 dinti
, dar 3 sus, repectiv jos sunt mai mari ca ultimii 2 abia au iesit.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Irina eu fiind mai novice in ale dintilor, te intreb pe tine, daca tot are Vladutzu atatea perlutze
...in cat timp cresc dintisorii cu totul? lui Luca i-au aparut acum 2 saptamani si acum sunt tot asa miculutzi 
b_irina_c spune:
Simo mie mi se pare ca aia de sus inca nu sunt crescuti de tot, desi i-au iesit pe la 8 luni
. Cam intr-o luna sa zic ca sunt crescuti aproape de tot.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Bun, m-am linistit daca am vazut ca nu sunt singura care primesc ´capete´.
Nanadana, ai email.
Pup fetele cochetele.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
gabiarama spune:
Diana,jacheta e primita cadou , dar sigur e din cea contrafacuta .Are si blugi tot de aceeasi marca .![]()
Tonnia , am fost cu el la mare si cind avea 7 luni , dar ers cam rece apa si plingea de fiecare data cind incercam sa il bagam .Anul trecut eram pe cale de a pleca , dar a facut febra mare chiar cu citeva ore inainte de a ne imbarca
.Curios lucru ca in baie ar sta si o zi intreaga .
Dana Lucia,Codrutza,Veronica,
pt ca ne-ati admirat
Bine ati revenit din concediu ,Cristinelor !
La multi ani , Christina =m !
Oana , pare mult mai mare Andrew decit ceilalti copilasi!
Irina , se pare ca in sfirsit rasare soarele si pe strada voastra !
Ioana , dar soacra ta cum se intelege cu soacra ei ?
Dam multi
Mirunei sa ii treaca bubutza !
Raluca , e foarte shmecher Raducu ! Al meu cind e nervos isi arunca ccc capul in spate .Nu de putine ori s-a lovit din cauza asta ba de barbia mea, ba de pardoseala , ba de portiera masinii etc.Si eu trebuie sa fiu foarte atenta ca apuca imediat tot ce il tenteaza , si are o vitezaaaa .Odata a apucat ceaunul de pe aragaz si l-a dat jos .Va imaginati cum a sunat cind a intrat in contact cu gresia .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Anya20 spune:
Tonnia, Irina - 
Sofia - ma bucur mult ca ai revenit si mai ales cu aceasta noua titulatura.
Simo74 spune:
Ah, Anya20 ai mai dat pe la noi si eu nu te-am prins
. Ce mai face frumusetea de Anya? dar cuscra si nora, ca nu mai stiu nimic de ele si ma tot pistoneaza infantul ![]()
locca spune:
Tonnia, asa e
, daca era dupa Iosup stateam acasa din cauza IR-urilor, daca era dupa Pop din cauza colului. De-aia s-a nascut Matei la 42 saptamani fara o zi ca aveam eu colul scurt
.
Simo, deci Luca filosoful are 2 dinti? Lui Matei i-au crescut destul de repede dupa ce au iesit. Apropo de dinti, parca nu mai scrasneste asa de tare si de mult. Sper sa uite de obiceiul asta.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)