Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata, burtici!
eu sunt matinala, doar ce prestez cu drag in campul muncii
am citit ce ati mai scris aseara
ioana imi pare bine ca ai trecut de patania cu scarile
stai linistita si nu-ti mai face griji
sa stii ca sora mea a nascut acum 6 ani o fetita de 4.200 gk natural si a fost super-ok, nu a nascut mai greu din pricina asta. si crede-ma are un prag al durerii extraordinar de scazut
m-a invatat insa ca, pe parcursul nasterii, trebuie sa ramai foarte calma, si sa incerci sa faci ceea ce iti spun moasele si doctorul. zicea ca tine foarte mult de concentrare. eu zic sa nu faci cezariana avand ca unic motiv doar greutatea copilului
pentru masuratorile ecografice si dpnmie doctorita ginecolog mi-a spus ca dupa 6 luni nu mai sunt relevante, ecograful da eroare la dpn cu vreo 2 sapt cel putin. imi spunea ca nu poate stabili dpn-ul pentru o pacienta care vine prima data la control la o varsata a sarcinii inaitata decat in functie de dum
asa ca nu va ingrijorati cu privire la ce spune ecograful acum dpn-ul cel mai sigur este cel de la primele ecografii si cel care se raporteaza la dum
pupici la burtici

michella

Mergi la inceput

sanziana eu vorbesc din experienta de matusa si din ceea ce voi face ca mama, rufele copiilor le-am spalat cu detergent obisnuir, chiar ariel folosim si noi si balsam , dupa care calcate si atat
inventiile astea gen detergent special pt bebe mie mi se par sarlatanii pe fata care sa te stoarca de bani in baza sentimentelor pe care le ai fata de bebe
cel mult poti sa dai rufelor 2 clatiri dar odata ce le-ai si calcat... crede-ma nu sunt problele
crezi tu ca au ei nu stiu ce formule deosebite si abracadabrante special pt pielea lui bebe!? eu sunt sigura ca nu
in fine, asta e doar parerea mea si cerd ca undeva la un alt capitol o mamaica cu experienta de aici de la noi spunea cam acelasi lucru

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Madacristina, gata, esti trecuta pe listuta cu masuratori!

33+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

sanzaiana, eu o sa i-au ptr a spala hainele lui bebe Dermalin de la farmacie. Este un detergent special pentru pielea sensibila.

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

irinuca, ai un baietel superb. Fotomodel il faci cand creste mare....

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetele. Nici o veste de la Cristina. Am sa sun mai tarziu sa vedem ce mai face.
Crissa unde e ploaia aia de la Antena 3. Azi dimineata m-am trezit lac de apa. Storceai apa din mine.
Eu spal rufele bebelinei cu persil sensitive.
Si eu imi tin bebita in brate peste o saptamana pe vremea asta. Ma ia si pe mine cu emotii.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Miky..si eu stiu ca travaliul indus e mai pacatos decat cel care se declanseaza natural. Cel putin asa a fost la mine. La ora 10 mi-a rupt membranele si m-a bagat pe perfuzii si la 12 deja ma urcam pe pereti si tooot asa am tinut-o pana la 16.10. Nasterea asta indusa pare un fel de esenta tare in sticla mica.

quote:
Posted - 20/06/2006 : 01:52:20
--------------------------------------------------------------------------------
bibi credeam ca numai eu sunt nebuna sa-i zic doctorului "pas"; unii se scandalizeaza de-a dreptul, dar nu-mi pasa. Tin prea mult la sanatatea mea!

Valentina 33+ (30ani), Alexandru(5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Oho, pai am invatat de ceva vreme ca nu tot ce-i imbracat in alb stie medicina...

Legat de Baby Drink o sa observati ca bebelushi devoreaza sticla cu ceai pentru ca acesta este FFFF DULCE.
In general medicamentele aste anti colici cand ai de-a face cu un bebelush care chiar are colici ajuta ca frectia la picior de lemn, dar in disperare de cauza le incerci pe toate. Eu de la David stiu ca-s sfinte carpele calde puse pe burtica, plimbatul in brate si cel mai cel remediu.....puneti copilul in carucior si plimbati-l pe suprafete cat mai denivelate afara. Hataneala asta ajuta si la eliminarea gazelor si la ametitul copilului, dar zau, da rezultate!!!

Avmaria, as fi ucis pentru un patutz din acela transparent. Pe noi colicile ne-au chinuit ca pe hotzii de cai, asa ca de multe ori plimbam copilul cu caruciorul noastea prin casa. Parfum era un patutz din ala!

Irinuca, din cate stiu eu...si crede-ma stiu foarte putine despre homeopatie...tratamentele homeopate nu pot fi combinate cu medicatie obisnuita caci cica nu ar mai avea efect. Si mie mi-a adus sotzul de la un homeopat niste graunte pentru hemoroizi, cica, dar ca sa-si faca efectul nu ai voie sa....mananci nu stiu ce....sa te speli pe dinti cu pasta mentolata...sa...asa ca ale mele zac pe undeva prin casa...

Michella 78 : Buna dimineatza!pai de cand tot cant eu pe aici ca suntem la acelasi medic...tu spui ca-i coincidenta...eu spun ca-i eveniment pe DC caci eu n-am mai gasit pe forumul asta o alta mamica care sa fi nascut cu aceasta dr.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Mersi Madyn ....

Fetelor noi tot la fel suntem...dureri,dar oricum nu ca ieri cand eram cu Pumkin....insa tot ma doare si am omis sa va spun ca am facut si o boacana...dupa ce am ajuns acasa,de frica ca voi naste m-am bagat in dus si am alunecat in cada,bine ca nu am cazut dar am facut ditamai spagatul si acum ma doare osul asa de rau,la piciorul drept,fix intre picioare,scuze dar nu stiu cum se numeste,e chiar la articulatie....toata noaptea am gemut de durere,acum vreau sa ma bag iar in pat si sa vad cum mai stau cu contractiile....

Va pup pe toate si va anunt dc se intampla ceva...oricum bebe de ieri si pana azi a mai coborat destul de vizibl,misca,e f activ si asta ma bucura f mult.

Valentina ms mult pt ce ai scris....o sa rezolv eu cu sotul,oricum el mi-a zis ca eu sunt pe primul loc....asa ca vom vedea....

Pupici multi voua si puiutilor mici

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada 38w -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

am facut si noi ochi.

Millikiki bine ai venit si nastere usoara.

Consi eu cred ca soacra ta daca-i de la Roman vorbeste de obiceiurile de acolo. Socrii mei stau la Moinesti langa Bacau, ei nefiind de fapt din Moldova ci meseriile i-au dus pe acolo. Desi ambii socrii is botezati, soacra evanghelic si socrul ortodox, nici unul din ei nu are prea mare tangenta cu biserica. Insa au destule cunostinte si participa des la nunti, botezuri si tot felul de festivitati din acestea. In mai a nascut una din fetele cate lucreaza la soacra mea la farmacie si imi povestea socrul meu ca am fost la botez. Eu am intrebat foarte mirata cum sa fie la botez ca doar ce s-a nascut copilul. Si socrul mi-a spus ca acolo asa este obiceiul sa botezi copilul pana intr-o luna. Mie una mi s-a parut aiurea, la noi in Oltenia si asa stiu in general de pe la 6 saptamani incolo incep sa fie copiii botezati. Cum Roman nu-i departe de Bacau poate de asa o fi pe acolo.

irinuca am citit ca trebuie sa iei forfectuta sa tai unghiile lui bebe la spital. Anul trecut cand avea sora mea pe cel mic mi-a spus ca 6 saptamani nu trebuie sa-i taie unghiutele. Eu am crezut ca-i o chestie de babe si am inceput sa-i spun ca nu are ce face sa se ia dupa toate babele. Mai apoi insa am vazut ca si medicii de aici recomanda sa nu tai unghiutele copiilor pana la 6 saptamani pentru ca sunt foarte sensibile. Medicii de copii din tara ce zic de asta?

Monica si 31 +

Mergi la inceput

bibi buna dimineata si tie, sa stii ca au stiu cel putin vreo 7-8 foste paciente ale dr. brasoveanu, 2 chiar la a doua nastere tot cu ea si toate foarte multumite
asa ca sper ca am facut si noi o alegere buna
sabana eu azi noapte aveam 26 de grade in camera, am ramas acolo, nu am mai dormit la parter ca mi-a fost mai groaza de ideea ca dimineata pt ca eu plec ultima trebiua sa strang canapeaua caci detest sa nu strang patul cand plec de acasa, dar am dormit cu geamul deschis si a fost ok, erau 26 de grade dar era un aer de noapte, putin racoros, eu chiar am dormit bine. si am tinut toate usile si gemurile deschse pana la 10 ca sa circule aerul prin casa
a fost ok

michella

Mergi la inceput