Mamici de iulie - august 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

pentru patut si eu sunt de acord ca in prima faza bebe se simte mai in siguranta intr-un spatiu mai restrans
pentru cand o aduc acasa pe minunea mea am pergatit un leagan din lemn, o piesa de mobilier cu traditie in familia mea, tatal meu a fost primul posesor apoi si noi, coppii lui, si acum a venit randul altei generatii. oricum leaganul e micut ca dimensiuni, nu e bun decat pana pe la maxim trei luni cand si bebe e mult mai activ
pentru patut m-am oprit asupra unuia din lemn cu lateralele inchise si cu zabrele care se scot cu totul
toate trei nepotelele mele au avut la fel si nu am avat parte de nici un eveniment neplacut, si daca ar fi fost sa fie, la cat e de zgubilitica mijlocia......

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Michella, si mie tot leagan imi imprumuta o prietena, nu l-am vazut inca, mi-l aduce miercuri dar mi-a spus si mie ca-i de folosit pana la 3-6 luni. Din ce spui tu deduc ca mai degraba 3 luni decat 6, mai ales daca copilasul e mai agitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MILIKIKI:bine ai venit printre noi..sarcina usoara ...bebe mancacios...Pupici!
Sabana:Imi pare rau ...de la atntena 3 citire...Poate mai pe dupa masa???!!!!SA speram!
Huacin:Te felicit pt.cumparaturi...ESti tare!EU stau deocamdata in stand bY am ramas si fara bani si parca pe caldurile astea zau ca n-as iesi nicaieri!!Auzi... da gelul antibacterian pt.cine e?Pt.tine sau pt.bebe?
Avmaria:SUper misto faza cu inchiriatul!Aici nu se poate!!
BAi burtici..cine zicea ieri de o pompa de san AVent la 1,7 era electrica?Nu prea-mi vine sa cred!!

Pupici la burtici!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Vai ma omoara somnul asta. Deloc nu ma odihnesc noaptea. Cand vine ora de somn mie mi-e groaza. Flo doarme ca un bebelush si eu ma plimb prin casa si ascult muzica la mp3 player ca nu am altceva de facut. Si ma dispera ca a doua zi is ca un zombi normal. Si mai e si nabuseala, cu toate ca a fost mai racoare si cativa nori in atmonsfera tot umed asa si cald e. Oribil!
Arcenciel asa si noi luam weekendul asta un patutz de la graco tot tarc si o sa luam si o saltea mai sanatoasa pt ca trebuie sa ne mutam si noi oricum stam cu chirie inca deci si la mine ramane sperantza ca la urm baby sa ii facem si noi o camera frumoasa cu patutz de lemn si toate alea.
Huacin te rog frumos sa imi scrii si mie ca o lista ce medicamnete pt baby ai luat din ro. Ca trebuie sa ii zic lu mama ce sa imi trimita si nu stiu ce sa ii zic.
Si inca ceva mi-a zis o prietena de niste medicamete si vroiam sa va cer parerea daca sunt bune sau nu: Duomox antibiotic, Peritol antialergic, Sabsimplex pt colici, Zymafluor asta cica sunt niste pastilutze mici care se dau de cand apar dintisorii cate una pe zi ca sa previna cariile pana cand creste baby mare o cutie cica are cam 400 de pastilutze, Vigantol astea cica is picaturi pt sintetizarea vitaminei D2 si calciu lactic.
Huacin iti multumesc anticipat si sorry ca te chinui!
Sabana te asteptam cu vesti despre Cristina_Ioana!

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Buna dimineta, azi sunt fericita ca facem 38 de saptamani, oricum pana acum nu am avut nici un semn...cred ca mai am de asteptat!
ioana81, ai grija de tine ca si asa aveai destule pe cap, saraca de tine!
miky, eu am intrebat daca pot fi indusa pentru ca mama mea nu poate ramane prea mult la noi, e o procedura care se aplica aici daca iti doresti, insa doctorita mea e impotriva acestei proceduri, explicatia-nu e bine pentru tine, deci nu se mai pune problema, nu am ce face decat sa astept, avem aceeasi data-4 iulie! Eu zic ca e mai bine sa lasi totul sa isi urmeze cursul normal, mai ales ca esti deja dilatata!
huacin, hai ca imi place cum ai abordat subiectul cu soacra! Cert e ca sunt greu de inteles soacrele in general!Dar cred ca e important sa iti spui punctul de vedere in fata sotului, eu am noroc ca al meu ma sustine in toate, si soacra se cam oftica!
crissa, te-ai lamurit acum? nu iti mai face griji, cu siguranta puiul tau e bine, aici nu se da importanta asa de multa acestor date, probabil pentru ca sunt relative.

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

avmariada, cerd si eu la fel , ca depinde de bebe cat de repede creste si cat e de activ
oricum sunt senzationale transformarile unui bebe in primele saptamani/luni
nepotelul meu care azi la 10,05 a implinit o saptamana este acum total diferit fata de gazulita de saptamana trecuta
sa-l vezi ce curios deschide ochii si fixeaza directia de unde vine un zgomot.... si cum se agata cu manutele de bluzele cumnatei mele....de-abia astept sa vina si minunea mea, sa o tin asa in brate
mada aigrija la baie, si eu prin cada umblu de parca as pasi pe coji de oua, mai ales ca acum sunt mai dolofana... dar tot secsi am ramas

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Milikiki, bine ai venit, scuza-mi impolitetea dar iti spun sincer ca citisem foarte in diagonala caci nu eram la zi cu cititul, si vazand acum urarile fetelor am dat in urma si te-am "gasit"
Deci, cu intarziere, bine ai venit, sfarsit de sarcina usoara si bebelas sanatos ! Si clocit usor (ca e nasol si clocitul asta in pat, eu le admir pe fetele care au stau nu stiu cate luni non stop, jos palaria)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele dupa ce m-am uitat pe mailul comun am socotit ca pana acum sunt 18 sticlutze de infacol. Mai vrea cinvea? Asta ii numarul total? Ca sa stiu sa ma pot duce sa cumpar. Deci daca mai vreti ziceti pana la sf lunii ca apoi sa merg sa le cumpar.

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Huacin imi spui si mie te rog ce ai luat de la farmacie. Sa stiu si eu asa cam cum sa ma orientez. Sa imi fac un stoc in casa. Ati luat pompita de nas? E necesara in prima luna. Eu bebelinei i-am luat un cosulet ptr primele 3 luni, are si rotile si se si leagana un pic. Apoi are pat tarc pe 2 nivele.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

am uitat sa va spun ca si eu am luat leagan pentru'primele luni, asta la recomandarea moasei, dar sfatul ei a fost ca daca nu vreau sa cumpar pot folosi londoul de la carut si sa il pun la noi in dormitor, dar cum la noi dormitoarele sunt la etaj mi-ar fi fost greu sa urc caruciorul pe scari de fiecare data, totusi mi se pare o idee buna
mada, te inteleg, si eu sunt in aceeasi situatie cu nesomnul, noaptea trecuta am dormit mai bine, cred ca eram moarta, nu alta; ieri am fost dupa-amiaza la cumnata mea ca si-a cumparat o piscina mare si m-am balacit doar putin, in rest am stat pe scaun pliant la soare si am ajuns acasa relaxata, dar si super obosita, se pare ca m-a ajutat sa dorm mai bine

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput