Cumparaturi online-Tara fashion
Raspunsuri - Pagina 16
hanuc spune:
quote:
Originally posted by claujro
Sarafanul e pana la nivelul genunchilor. E cambrat. Nu prea-mi place cum vine sus la bretele, dar e din cauza grasimii mele de la sub brat nu din cauza lor. Stofa e de calitate. Croiala e bine facuta.
Fusta de stofa e f frumoasa. Imi place tare mult. E subtirica stofa, insa.
Pantalonii ofice sunt cam lungi, nu i-am probat si cu toc sa vad cum se aranjeaza.
Pantalonii 3/4 au talia fff joasa si eu nu sunt tocmai silfidadar ma motiveaza sa dau jos din burtica.
Fusta de blugi e dragutza, sport, bine lucrata, culaorea e albastru inchis.
Am primit si esarfa de rigoare, cadou.
Chestii negative nu am de comentat. Iar apropo de marimi eu stiam din start ca unele vor fi mai mici un pic dar le-am comandat special... ma determina sa am grija la alimentatie si ma ambitioaneaza.
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
Buna,
as dori sa imi comand si eu sarafanul dar nu stiu ce marime sa iau ptr ca nu prea ma incadrez la masura din talie ...poti sa ma ajuti un pic?Tu ce masura ai luat si cum vine?
Merci anticipat de raspuns...
Claudia si Lucasor
catrinik spune:
Aveti idee daca pt masuri speciale...48 adica... trebuie sa platesti aia 35% in plus? Nu mi se pare prea normal. Ar tb sa faca toate produsele de la 38-48...
Si pina la urma se dau banii inapoi sau nu? Ca eu de aici inteleg ca da, se dau banii inapoi.
1. Returnarea banilor
Legislatia romaneasca in domeniu prevede: "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 30 de zile de la data returnarii, va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.
claujro spune:
hanuc, ti-am raspuns pe PM
Geoprgeasca, nu stiu cum e cu masurile speciale, poti da un telefon sa-i intrebi, sunt f draguti si promti. Si da, banii se retureaza.
Edit: uite, m-am uitat intamplator la fusta asta si am vazut ca au si marimea 48 si 50, probabil au si la alte produse. Spor la cumaparturi!
http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/sales/Belt-skirt10
Claudia
mada taba spune:
Buna
eu mi-am comandat telefonic o bluza si o rochie miercuri, solicitand-le prin curier si hotarand cu tipa de la comenzi pentru vineri. Si surpriza...m-au sunat joi dupa amiaza si m-au intrebat daca sunt acasa si in seara aia si au venit..
Va dati seama ce m-am bucurat. Si unde mai pui ca imi vin si bine.
Bluza este cea de la maternitate, gen ie , taiata sub bust, cu care deja m-am imbracat, iar fusta este cea cu rosu si gri. Mie-mi plac amandoua.
Legat de masuri, este tabelul acela de la fiecare produs care la mine s-a potrivit foarte bine.
claujro spune:
Sa le porti sanatoasa. Da, sunt f promti la livrare..ceea ce e bine!
Edit: eu sper si astept reduceri in ianuarie ![]()
Claudia
LuisaTL spune:
Buna, tuturor!
Mi-am comandat si eu pt prima data o bluza de la Tara Fashion. Este cea de la categoria romantic, alba, grofata si cu volane. Pot sa zic ca este asa cum mi-am imaginat..Supeeer...F. FAINA!! MArimea corespunde si-mi vine grozav.
Imi plac hainele pe care le au in general si preturile sunt acceptabile, normale as zice. Ma-ngrozesc ce porcarii vad in magazine la niste preturi exorbitante.
Ce sa mai zic croiala e super si materialele ff bune. Mie chiar im plac!!!
ankalaura spune:
HELP! Stie cineva ce program au zilele astea? Sun la ei de o ora si nu raspunde nimeni! Am vazut ca scrie doar de ulrima zi de livrare, dar eu vreau sa ma duc direct la ei, nu sa imi livreze prin curier. Daca nu scrie nimic de program special, oare inseamna ca lucreaza? A mai fost cineva direct la ei, sa ma ghideze (in afara de strada si nr)? Am mare nevoie azi, cel tarziu maine :((
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
ankalaura spune:
Mda... ma gandeam eu, desi mi se pare nepotrivita perioada, penmtru concediu :) merci oricum. am rezolvat intre timp, mai repede decat speram - am gasit ceva foarte asemanator cu ce doream de la Tara, si la aceiasi bani > doar ca am pierdut 5 ore prin oras.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
iepumic spune:
Hei, fetelor! LA MULTI ANI, cu intarziere!
Ati mai cumparat cate ceva? Am vazut ca au aparut niste bluzite foarte dragute insa majoritatea cu marimi care pleaca de la 38 si eu, teoretic, as avea nevoie de 36...oare mi-ar fi mare un 38? Ati comandat vreuna din bluzitele acestea mai noi?
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.