Cumparaturi online-Tara fashion
Raspunsuri - Pagina 15
clyo spune:
Claudia, sa le porti sanatoasa; sa-mi zici si mie, te rog, cum vine fusta si sarafanul.
mersi
prettysunshine spune:
Eu cred ca mi-am pierdut curajul de a mai comanda ceva,atata timp cat vad ca masurile difera de la un produs la altul.Acum nu mai stiu ce marime sa comand,pentru ca nu mai am chef sa ma plimb la posta si sa cheltuiesc bani in plus pentru a schimba un produs.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
LGabiL spune:
Si-a comandat cineva fusta de mai jos?
http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/fsta4504
Daca da, cat de lunga este si mai exact ce culoare are? Vad ca scrie bleumarin, dar e mai inchis, mai deschis?
10s
claujro spune:
Nu au sosit. O fi din cauza ca 18 a cazut sambata? sa vedem luni...
Edit: Le-am primit. Sunt ok, sunt multumita. Am vazut ca au si o promotie...
Claudia
claujro spune:
Clyo, multumesc!

Nu stiu ce as putea sa spun...
Intreaba-ma!
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
clyo spune:
de exemplu, cum iti vine sarafanul?
lungime, cambrat......
eu m-am cam suparat la ultima comanda, nu s-au potrivit marimile, a durat mult pana le-am schimbat si multe altele
plus ca nici de produse nu sunt asa de incantata
claujro spune:
Sarafanul e pana la nivelul genunchilor. E cambrat. Nu prea-mi place cum vine sus la bretele, dar e din cauza grasimii mele de la sub brat nu din cauza lor. Stofa e de calitate. Croiala e bine facuta.
Fusta de stofa e f frumoasa. Imi place tare mult. E subtirica stofa, insa.
Pantalonii ofice sunt cam lungi, nu i-am probat si cu toc sa vad cum se aranjeaza.
Pantalonii 3/4 au talia fff joasa si eu nu sunt tocmai silfida
dar ma motiveaza sa dau jos din burtica.
Fusta de blugi e dragutza, sport, bine lucrata, culaorea e albastru inchis.
Am primit si esarfa de rigoare, cadou. ![]()
Chestii negative nu am de comentat. Iar apropo de marimi eu stiam din start ca unele vor fi mai mici un pic dar le-am comandat special... ma determina sa am grija la alimentatie si ma ambitioaneaza.
Claudia
Poze parinti
Poze Mara si Matei
clyo spune:
eiii, alta viata acu ![]()
sarafanul imi place si mie, l-as purta la birou cu o camasa alba...
si fusta e frumusica rau.
ma bate un gand marsav.
acum am vazut ca sunt reduceri.