Cumparaturi online-Tara fashion

Cumparaturi online-Tara fashion | Autor: iepumic

Link direct la acest mesaj

Salutare. A cumparat cineva hainute de pe www.tarafashion.ro ? Mi-au placut cateva lucrusoare dar nu imi pot da seama de calitate si de masuri...cam aceeasi poveste ca si catalogul Quelle.Ce ziceti?

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Eu am 2 camasi de la ei si sa stii ca-s bune, croite bine, material bun, rezista bine in timp. Dar eu le-am luat din Metro (sau Selgros, nu mai stiu exact) si le-am probat. Asa ca nu stiu ce sa-ti zic de masuri, cat de bine se potrivesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

da, da, io, io... mare fan! Mi-am tot luat de la ei.... foarte faine calitativ si arata exact ca in poza. Iar la masuri, daca nu esti sigura au un tabel de masuri in dreptul produsului... masoara-ti tu centimetrii si te verifici acolo.
Eu acum pandesc soldurile si imi tot iau de acolo... si astept sa fiu gravida din nou ca au si haine de gen si sunt chiar frumusele.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Tocmai ma hotarasem sa comand fusta asimetrica kaki si nu o mai au...

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Eleni,si mie mi-au placut modelele de-aia am si postat subiectul, pentru ca m-au tentat. M-am uitat la tabelul de masuri dar si la ce au postat niste fete pe site-ul lor si ziceau, de exemplu, de o rochita ca e super dar fetelor mai micute in partea toracica nu le vine tocmai bine....asa ca sunt putin in dubiu. In schimb am vazut la zona de reduceri niste lucruri faine.
Tu pentru ce modalitati de plata si livrare ai optat? Nu stiu cum ar fi mai bine (as prefera plata cu card si livrare rapida, ca sunt nerabdatoare de felul meu, dar daca vin cu livrarea inainte de ora 18.00, nu ma gasesc acasa).

Iepumic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iepumic

Eleni,si mie mi-au placut modelele de-aia am si postat subiectul, pentru ca m-au tentat. M-am uitat la tabelul de masuri dar si la ce au postat niste fete pe site-ul lor si ziceau, de exemplu, de o rochita ca e super dar fetelor mai micute in partea toracica nu le vine tocmai bine....asa ca sunt putin in dubiu. In schimb am vazut la zona de reduceri niste lucruri faine.
Tu pentru ce modalitati de plata si livrare ai optat? Nu stiu cum ar fi mai bine (as prefera plata cu card si livrare rapida, ca sunt nerabdatoare de felul meu, dar daca vin cu livrarea inainte de ora 18.00, nu ma gasesc acasa).

Iepumic

Eu am optat pentru curier rapid si desi zic ca ti le aduc in 72 de ore mie mereu mi le-au adus a2a zi (si nici eu nu am rabdare, imi vine sa le cer instant, eu le si probez imediat ce mi le aduc, imi scot colegii din birou si ma probez ca nu am rabdare pana acasa)... si plateam cash la livrare... ca eu sunt novice in ale cardului... eu nu am avut probleme cu marimile exact pentru ca m-am masurat in talie, sold si restul... si in dreptul fiecaru masuri iti da incadrarea in centimetri. Ai si optiunea masurilor personalizate, dar nu cred ca e cazul dect ai diferente mari intre talie si sold de exemplu... asta cred eu, si nu sunt vreo sirena, ci un om normal cu marimea 44 care viseaza la 42....
Intreaba-ma ce vrei, mie mi-e drag de ei... si ma bucur ca nu sunt tzepe... mie quelle mi-a super ajuns dar pana nu te frigi o data nu te inveti minte... Pup.

Mergi la inceput

Cam la ce interval isi improspateaza marfa? Eu astept fusta aia...

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Claudia, nu o mai astepta... nu mai fac... am sunat eu dupa o pereche de pantaloni si mi-au zis ca nu refac niciodata stocul chiar daca a mers excelent. merg pe colectii mici, ceea ce s super ok din perspectiva faptului ca nu vezi decat la maxim inca 50 de persoane produsul ala...
Ghinion... si eu m-am ofticat atunci, dar de atunci nu mai ratez ocazia... daca imi place si e redus la pret (ca io-s chilipirgioaica!) l-am luat.

Pup.

Mergi la inceput

Am comandat. O sa va spun cand vin ce si cum sunt. Doamne-ajuta!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Si eu cumpar de la tara! Ca si calitate nici nu se compara cu quelle! Livrare prompta si preturi ok.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Fetelor, mi-ati dat curaj. Cred ca o sa incept modest, adica o sa imi iau o bluzita de la reduceri care mi-a placut mie, sa vad ce si cum.
Eleni,eu teoretic as fi slaba (47 kg la 1.71) dar am o conformatie tip para...adica am pulpele cu aripioare pronuntate, in timp ce in sus sunt micuta. O fustita elastica s-ar putea sa-mi vina, dar rochitele si pantalonii...slabe sanse. Nici cand ma duc sa imi cumpar din magazine nu prea imi gasesc sa-mi vina cum trebuie. O sa incerc metoda cu masuratul sa vedem daca tine...Imi place in schimb ideea de a nu vedea peste tot pe strada aceeasi bluza sau aceeasi fusta ca a mea!!!! Imi place sa fiu la moda, dar la noi moda a devenit uniforma: daca se poarta roz, toata lumea poarta roz, daca se poarta volane, toata lumea poarta volane....si mie imi place sa fiu mai deosebita.
Claujro, sa ne spui neaparat impresiile tale dupa ce iti vine marfa!!!

Iepumic

Mergi la inceput