Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Normal! Daca nu e bine, pe voi imi vars amarul! 72 de ore incepand de maine. Probabil pe marti-miercuri (sa vad cum am timp sa ma duc la posta- am ales varianta asta).

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

mi-am comandat si eeeeu!atata de mult ma incanta ideea ca:
1.nu merg singure pe strada lucrurile respective;
2.nu umblu o zi intreaga sa imi gasesc ceva;
3.imi vin la botul calului

incat ma rog sa imi vina toate-toate!
s eu am o conformatie usor ciudata.talie micuta(in fine, vreo 70 si ceva ) si solduri 90 si ceva spre 100 .conform masurilor lor port vreo 42...pai eu imi luam pantaloni masura 38 din magazine...asta nu prea inteleg!sper sa fie ok ce am luat.

se pot schimba,corect?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

amik, ce ai comandat?

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am comandat asa:
-o pereche de pantaloni scurti din in http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/trousers/shorts01
-un top de la reduceri ca arata misto pt vara si e ataaaaat de ieftiiin
http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/sales/Sequins-top10
-fusta asimetrica http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/skirts/Asymmetrical-tiered-skirt
-si cred ca si fusta asta http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/skirts/Straight-skirt29

sunt tare curioasa cum sunt produsele!!!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Eu camasa alba lunga cu volane la maneci, tunica ciclamen si fusta asimetrica. Sa vedem ce o iesi!

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Ah ..asa o pofta mi'ati facut ca mi'am comandat si eu doua produse ,o pereche de pantaloni de in culoarea vernil si topul verde cu paiete de la likidare de stocuri ... mi'ar fi placut si fusta scurta denim insa nu aveau decat 42 si eu sunt mai solduroasa ..

va pup,

Mergi la inceput

Daca sunteti slabe...puteti sa va comandati topul verde cu paiete...
Edit: baga mereu produse noi? cam la ce interval isi improspateaza colectiile?

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Fetelor, mi-ati dat curaj. Cred ca o sa incept modest, adica o sa imi iau o bluzita de la reduceri care mi-a placut mie, sa vad ce si cum.
Eleni,eu teoretic as fi slaba (47 kg la 1.71) dar am o conformatie tip para...adica am pulpele cu aripioare pronuntate, in timp ce in sus sunt micuta. O fustita elastica s-ar putea sa-mi vina, dar rochitele si pantalonii...slabe sanse. Nici cand ma duc sa imi cumpar din magazine nu prea imi gasesc sa-mi vina cum trebuie. O sa incerc metoda cu masuratul sa vedem daca tine...Imi place in schimb ideea de a nu vedea peste tot pe strada aceeasi bluza sau aceeasi fusta ca a mea!!!! Imi place sa fiu la moda, dar la noi moda a devenit uniforma: daca se poarta roz, toata lumea poarta roz, daca se poarta volane, toata lumea poarta volane....si mie imi place sa fiu mai deosebita.
Claujro, sa ne spui neaparat impresiile tale dupa ce iti vine marfa!!!

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Hei, tu esti chiar slaba, nu vad de ce nu ti s-ar potrivi... mai ales ca si eu sunt mai impanata pe solduri. Dar daca in magazine ai dreptate cu probatul, eu pe site am facut operatiunea cu masuratul centimetrilor si apoi verificat in tabelul lor de masuri unde ma incadrez.
Jur ca nu iau comision de la ei, doar ca sunt placut impresionata ca avem si noi asa ceva... eu sufar cand vad afara totul on line si la noi numai tzepe.
Produse noi din ce am vazut baga saptamanal, macar 1, si anunta prin newsletter pe mail ce mai au nou... Mie imi face cu ochiul geaca aia de blugi groasa si cu gluga de la reduceri...plus ca e de pomana... dar inca ma invart pe langa ea... pana o sa se termine si o sa ma oftic... ca parca prea a venit caldura sa imi iau geaca groasa...eu nu imi fac vara sanie...

sunt curioasa cum vi se par hainutzele caci, daca nu va plac, o sa ma consider vinovata ca v-am corupt cu entuziasmul meu.

O saptamana faina sa aveti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Daca nu-ti vin se pot returna si primi banii inapoi ca si la quelle ???

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by anacezara

Daca nu-ti vin se pot returna si primi banii inapoi ca si la quelle ???

albumele noastre

Nu stiu daca poti returna. Chiar nu stiu. Poti cere o masura mai mica sau mai mare... dar nu stiu de retur. Da un telefon si intreaba, au date de contact complete pe site.
Pup.

Mergi la inceput